1.Desenati cu cel de-al treilea ochi un triunghi trezitor pe care il umpleti cu lumina. Asezati in centrul lui simbolul infinitului. Contemplati. Activati apoi spirala in centrul Infinitului. Meditati. Apoi imbracati triunghiul in Cerc.

2. Intrati in centrul triunghiului descris de Recunostiinta-Bucurie-Unime. Simtiti pe raze cum energia Recunostiintei, Bucuriei, Unimii se trezeste in voi dezvaluind in taina regasirii, Sfera care Sunteti. Contemplati aceasta Sfera. Imbratisati Minunea care Sunteti.

3. Desenati constelatia Darurilor.Unde este Scrierea Conectiva? Ce geometrii ii asociati?Contemplati acest desen. Apropiati-va de Scris. Vorbiti cu acest Dar.

4. Triunghiul Iertarii. Asezati in centrul lui Scrierea Conectiva. Contemplati aceasta geometrie. Daca simtiti, imbracati aceast triunghi intr-o sfera sau un cerc.

5. Imaginati-va ca sunteti Centrul unui Cerc si de jur imprejurul vostru este Familia voastra de Lumina. Vorbiti cu ei despre darurile voastre. Contemplati Contractul Spiritual.

6. Daruiti tuturor celor din jurul dvs, cate ceva, o sfera plina de iubire, un triunghi trezitor. Ce va spune sufletul in taina daruirii?

7. Scrieti fara sa va ganditi.Curgeti.

8. Activati din cand in cand in tesatura scrisului cate un triunghi trezitor.

9. Dati drumul Spiralei Scrisului sa dezvaluie in centrul vostru ceea ce este relevant pentru evolutia voastra.

10. Multumiti, multumiti, multumiti.

11. In triunghiul descris de Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da, activati darul scrisului daca  il considerati relevant pentru evolutia voastra.

12. Activati trei cercuri de jur imprejurul unui punct radiant. In Centru este Omul iar cercurile descriu ce va cheama pe voi, Daruri, Iubire, Bucurie sau Noul Bucuresti, Ramania, Noul Pamant. Contemplati aceasta geometrie.

13. Deschideti ecranele interioare. Scrieti vizualizand, scrieti auzind sau scrieti simtind kinestezic cum fluturi parca va imbratiseaza.

14. Marturisiti ceea ce sunteti dupa cum simtiti.Ex. Marturisesc Trinitatea  care sunt, Iubirea care Sunt, Linistea care Sunt.

15. Activati triunghiul Mama-Tata-Fiu. Asezati inauntrul lui darul scrisului. Unde se pozitioneaza?Mai aproape de Centru, in Centru, mai aproape de Mama sau de Tata?!

16. Luati o fraza dintr-o carte de lumina si transformati-o intr-o geometrie. Ce simtiti?

17. Contemplati geometriile celui de-al treilea ochi.

18. Scrisul care vorbeste. Cautati carti care va invita la scris si traitori de Sens care scriu. Cheamati-i in taina scrisului.

19. Deschideti triunghiul descris de neiubire, neincredere, neiertare sau altul care tipa in dvs. Curgeti  marturisind Unimea care Sunteti.

20. Imbratisati Totul pentru ca sunteti Totul si Totul va scrie prin Voi.

21. Initiere in triunghiul descris de Isus-Maria Magdalena-SarRa.