1. Desenati o hora formata din mai multe sfere care descriu divinul feminin. Ex: iubire, armonie, blandete, frumusete, caldura, intelepciune, caldura, iertare, bucurie, frumusete, rabdare. Curgeti cu iertarile fata de fiecare sfera si apoi pasiti in centrul acestei configuratii spunand: Sunt iubire, blandete, frumusete, Sunt caldura, intelepciune, iertare, Sunt bucurie, frumusete, rabdare, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
 2. Pastrati in versul interior triunghiul iertarii. Limpeziti-va chipul oriunde ati fi: Ma iert si ma dezleg, Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea
 3. Luati initieri, conlucrati cu treimile feminine descrise de Maica-Maria Magdalena-SarRa sau TaRa-SarRa-Maria Magdalena. Vizualizati Triunghiul si in centrul lui Spirala. Pasiti astfel: Marturisesc Unimea( varful spiralei), iubirea, blandetea, iertarea/ Marturisesc pacea, intelepciunea, rabdarea, Te marturisesc pe tine Una si Slujesc in Sfant Numele Tau sau activati darurile Maicii, Mariei Magdalena si SarRei, luminand coloana cereasca sau Multumiti sau Cereti indrumare pentru o tema de viata nefacuta sau o bucla emotionala sau o situatie cu multe noduri emotionale
 4. Dezlegati-va singuri. Pasiti intr-un Triunghi sa spunem o Treime feminina si spuneti: Ma curat si ma dezleg de tot ceea nu ma ajuta evoluez in Sfant Numele Tau, Ma botez cu lumina, Ma deschid catre Iubirea neconditionata, catre Intelepciune, Pace, Unime. Sunt Una cu Iubirea, Intelepciunea, Pacea, Unimea. Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
 5.  Limpeziti triunghiul iubirii in voi. Discutati-l cu partenerul vostru. In ce triunghi se exprima iubirea lui? In ce triunghi se exprima iubirea ta? Ex: Surprize placute-aprecieri verbale-imbratisari si declaratii de iubire-sa gatim impreuna-sa ne uitam la filme inspiratoare. Fiti prezenta in triunghiul celuilalt. Ce se activeaza in miezul tau? dar in centrul relatiei tale?
 6. Foloseste darurile divinului feminin asa cum au venit catre tine ( prin constientizare, meditatii, initieri) pentru a hrani relatiile din jurul tau. Ex: Vizualizeaza relatia ta cu sotul. Pune de jur imprejurul eu, braul Maicii, activeaza pe verticala rugul cel nears, aseaza deasupra Cununa Preoteselor. Cum se reflecta aceste daruri in povestea voastra?
 7.  Adu in manifest atributele divinului feminin la nivel de gand-emotie-fapta. Ele sunt: iubirea, armonia, intelepciunea, blandetea, caldura, bucuria, rabdarea, frumusetea, tacerea, empatia, compasiunea, bunavointa, generozitatea, candoarea, inocenta, radianta.
 8. Care este triunghiul tau format din acele atribute ale divinului feminin pe care iti doresti sa le activezi in taina lui Acum?Ex Iubire-intelepciune-rabdare
 9. Creaza jocuri in cuplu care sa aduca in manifest valsul sferelor.
 10.  Vizualizeaza cu partenerul tau doua sfere care se suprapun partial si total. Tineti-va de maini. Cele doua sfere pot deveni cele doua verighete care isi exprima bucuria in triunghiul descris de Taina casatoriei-Taina Unimii-Taina Iubirii sau in triunghiul Blandetii-Intelepciunii-Iubirii
 11.  Atunci cand ceva din voi nu rodeste in cuplul vostru, intrebati-va. Ce atribute ale divinului feminin nu se exprima in relatia mea? Cum le pot da glas? Ce flori ale divinului feminin pot aduce pe masa relatiei mele? Faceti-va iertarile fata de urmatoarele sfere: armonie, iubire, pace, intelepciune, discernamant, blandete, bucurie si apoi aduceti-le grairea in viata de zi cu zi. Va ajuta in activarea comportamentelor divinului feminin si natura, initierile divinului feminin( initierea din camera Reginei, Green Tara Seikim, Isis Seikim, acordajele Mariei Magdalena, darurile Maicii, initierile SarRei) atelierele divinului feminin, cartile divinului feminin nu cartile feministe, plutirile in Samadhi tank, calatoriile in tari care activeaza frecventele divinului feminin, practica spirituala unita cu asceza si observatia, contemplatia, meditatia in miscare, reiki-ul, lucrarile de suflet, postul, yoga divinului feminin, conlucrarea cu ingerii aerului, pamantului, apei, focului.
 12.  Ce parti din mine au atras aceasta situatie? Mergeti la varful triunghiului si dati lumina evenimentului fara sa-i judecati pe ceilalti.
 13.  Nu amanati temele de viata care va sunt dezvelite prin toate provocarile din viata voastra. Asezati-va in bancuta zilei si fiti harnicuti ( harnicia vine de la har). Ce perluta se reveleaza in acest conflict? Ce-mi spune aceasta emotie? Ce am de invatat? Care este darul acestei situatii pentru mine?
 14. Daca va cunoasteti radiantele, vorbiti, impartasiti, dezveliti-le cu smerenie-discretie-intelepciune. In ciclul divinului feminin, multe daruri se vor activa dand glas spiralei unimii pe care pasesc atat treimile masculine cat si treimile feminine.
 15.  Ce tema se repeta in viata voastra in relatia cu barbatii sau in relatia cu sotul?Unde se opreste discul? Nu faceti schimbari pe orizontala vietii de tipul: hai sa schimbam barbatul sau hai sa intinam triunghiul sacru cu un adulter ci dati drumul spiralei intrebarilor, spiralei temelor, spiralei darurilor( gasiti mai multe pe www. frecventaom.ro) pentru a va ridica la un alt etaj de intelegere si a onora valsul in cuplu pana la varful triunghiului. Nu va opriti la baza sau pe fila 2 a relatiei. Muntele cuplului este frumos chiar daca norii il acopera uneori.
 16. Ce inseamna 2018 pentru fiecare in parte? 2( divinul feminin, sfera mama) ne invita in Templul Unimii sa dam glas Spiralei Inaltarii formata din treimi masculine si treimi feminine care unesc Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau. In acest vals divin sunt invitate sferele ceresti alaturi de oamenii cu O mare. ( adulti trinitari, intelepti radianti, fii si fiice de Dumnezeu). Ce am de invatat anul acesta? Cum pot activa spirala inaltarii in cuplul meu? Ce daruri are povestea mea? Cum le pot inalta la Ceruri?
 17.  Frecventa recunostiintei. Multumesc Iubirii, Bucuriei, Blandetii, Suntem Unime si Impreuna-Una, Multumesc Caldurii-Frumusetii-Intelepciunii, Suntem Unime si Impreuna-Una, Multumesc Compasiunii-Rabdarii-Iertarii suntem Unime si Impreuna-Una
 18. Cand va urcati in pat langa partenerul vostru spuneti in voi: Sfera cu Sfera, Iubire cu Iubire, Blandete cu Blandete, Intelepciune cu Intelepciune, Om, Intregire, Unime, Impreuna-Una
 19. Sfanta Treime protectie sa ne fie, Iubirea sa creasca, Discernamantul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si Bucurie
 20. Vizualizati simbolul unimii. Intrati in el, activati-l deasupra relatiei voastre, construiti exercitii pe marginea lui. Foarte multe articole de pe frecventaom sunt traduceri ale acestui simbol. Puteti face meditatii dand glas puterii lui in voi si in viata voastra. Acesta este chipul nostru in Unime. El este format din cruce, triunghi, sfera, spirala. Puteti spune foarte simplu: Sunt Una cu Crucea, Triunghiul, Sfera, Spirala sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Sunt Una cu Crucea, Sunt Tot ceea ce Sunt eu Sunt, Sunt cu Triunghiul Divin sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, Sunt Una cu Sfera, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, Sunt Una cu Spirala, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
 21. Insotiti-va cu darurile divinului feminin ( ateliere de tesut, contemplatia, bucuria, blandetea, intelepciunea, rabdarea, caldura, empatia, dedicarea, tacerea, curgerea, intuitia, frumusetea, iubirea).
 22.  Lasati versul divin sa va ghideze.
 23. Activati triunghiuri formate din initieri, maiestrii, preotii. Vizualizati in centrul lor Sf Graal. El este cupa unimii dand glas echilibrului yin-yang.
 24.  Ce fatete ale divinului feminin nu ati activat? Daca sunteti prea barbata sau prea copila, uitati-va la situatiile care se repeta din viata voastra. Ce triunghi divin va ajuta in Trecere? Cum puteti da glas atributelor divinului feminin? Ce va spune Intregul care Sunteti?
 25. Refaceti sufletul seara de seara. Chemati in palme de lumina bucatele pierdute si rugati-o pe Maica sa le spele cu lumina. Aici si Acum sufletul meu este Acasa. Aici si Acum sufletul meu este Intregit.
 26. Dati lumina la niv ch 4 ingerilor iubirii, ingerilor bucuriei, ingerilor intelepciunii, ingerilor frumusetii etc.
 27. Cultivati iubirea-armonia-blandetea sau alte triunghiuri ale divinului feminin. Cand apare un conflict dati glas unui astfel de Triunghi.
 28. Activati darurile Maicii: Braul, Sfanta Nastrapa, Crinii de lumina, Valul, Fantana limpezitoare, Lacrimile etc
 29. Predati Treimilor cuvantatoare, problemele voastre. Cereti indrumare.
 30. Patrundeti cu sufletul in lumile subtile in timpul somnului. Calatoriti in Templul Divinului Feminin.
 31. Acceptati ceea ce Este asa cum Este. Modelati cu lumina, prezentul fara pretentii, asteptari, conditionari.
 32. Ridicati-va si activati cheile sufletului( avand o relatia frumoasa cu sfera mama) pentru a deschide sprintar comorile materiei.
 33. Onorati divinul feminin din tot si toate( din relatia cu colega, mama, soacra) etc. Veti simti cum Implinirea dar si Rodirea vor glasui la fiecare pas.
 34. Bucurati-va pentru Toate asa cum Vin.
 35. Spiritualizati materia, unind Cerul si Pamantul sau altfel spus Intuitia de Pasirea zilei sau Initierea X de Situatia Y, Bucuria de Lucrarea de la Serviciu.
 36. Daruiti ceea ce va doriti. Ex daruiti iubire-intelepciune-bucurie fara sa va asteptati sa le primiti inapoi.
 37. Activati  initierile divinului femin pe strada, la metrou, sfintiti locul oriunde ati fi.
 38. Puneti deasupra trialogului in cuplu o sfera sau trei sfere care alcatuiesc un Triunghi al Divinului Feminin
 39. Zambiti, multumiti, imbratisati oricat ar fi de greu. Veti simti cum norul pleaca lasand soarele christic sa straluceasca.
 40. Cultivati iubirea-armonia-bucuria sau un at triunghi al divinului feminin in Tot si Toate.

Va invit pe 28 martie la ora 18 30 pentru a activa Impreuna, Spirala Divinului Feminin. In valsul acesta se afla  atelierul de astrologie dar si cursurile de yoga a divinului feminin, calatoria in Peru, tabara de Scris si Rescris, initierile anuntate de frecventaom precum si alte ateliere.

Despre Spirala Divinului Feminin? Pe www.frecventaom.ro

Unde? Strada Ronda nr 8 Bis

Cat? 30 ron

Ce alte daruri vin prin intermediul acestui atelier? Sunt 8 daruri de la Maica, 8 de la Maria Magdalena si 8 de la SarRa care se activeaza de la chakra 8 in sus precum si darurile Bunei Vestiri.

Imbratisari aurite!