Desenati un cerc pe care sa il feliati si pe care il vom numi, cercul motivator. Definiti ceea ce va motiveaza astfel: 40% cursurile specifice, 30% oamenii si relatiile cu ei, 20% proiectele, 10% salariul. Intrebarile potrivite: Ce ma anima in ceea ce fac? Ce ma motiveaza in firma X? Ce ma cheama in viata de zi cu zi? Aveti in fata tortul motivational. Va simtiti impliniti/e in viata de zi cu zi?

Apoi mai desenati inca un cerc in care sa va asezati pe o cruce interioara, aspecte ce tin de propria voastra Unicitate. Ex imi place sa fac hand made, ador scrisul, visez sa pot oferi unanitatii o inventie

Dupa ce le-ati descris pe amandoua, desenati al treilea cerc in care sa punctati aspecte ce tin de cultura organizationala din care faceti parte.

Vizualizati cercul motivator ca fiind mai mic, cel care descrie propria unicitate mai mare si cel care descrie cultura, si mai mare.

Retineti….cultura unui grup suntem noi. Privind primele doua cercuri, ce elemente regasiti in cultura organizationala din care faceti parte? Ce elemente se repeta privind cele trei cercuri?