Dupa ce tatal meu a trecut Dincolo in 2013 sustinuti de triunghiurile divine am ajuns Impreuna la Sfatul Inteleptilor sau Domnii Destinelor. A fost mai mult decat o binecuvantare sa particip  la evaluarea cereasca a tatalui meu as spune ca ea a venit ca o deschidere in Unime, o revelatie si o bucurie cereasca ce mi-a dezvelit triunghiul transformarii-transmutarii-transfigurarii. Moartea e doar trecere. Lasam o hainuta si mergem sa invatam o multime de lucruri din alte hainute.

Ceea ce as vrea sa va dezvalui acum tine de evaluarile ceresti care au loc la fiecare trei nopti, inainte de echinoctii si solstitii, la final de cicluri, la final de an, de viata, de scoala planetara.

Dar ce sunt aceste evaluari ceresti? la care participa ghizii vostri( unul, doi sau chiar o trinitate radianta) si Inteleptii?

Ele sunt intalniri in Unime, conlucrari ceresti, reflectii asupra alegerilor facute.

Ne intalnim cu diferite de clasele de spiritualitate la care participam alaturi de una sau mai multe familii de lumina pentru a adanci o tema sau mai multe pe parcursul noptii atunci cand dormim.

In aceste evaluari ceresti, constiinta noastra tresare, primeste limpezire, se aliniaza la Voia Divina.

Nu exista nimic punitiv sau justiar in aceaste intalniri cosmice ci doar recunoastere in Unime care poate fi insotita de stari de spirit neplacute daca am gresit fata de cineva sau ceva sau stari de spirit inaltatoare daca am facut alegeri in Unime, onorand firul aurit al vietii, urmand arhistrategia de lumina.

Pe ecranul interior numit constiinta adeseori veti primi vise, raspunsuri, imagini care reflecta rezultatul acestor evaluari.

Uneori va veti trezi cu o simtire aparte care va anunta pragul existential ce urmeaza sa fie trecut alteori veti primi trei semne inainte de intalnirea cu tema de viata ( si pragurile ei).

Ceea ce as vrea sa nu uitati este ca in preajma oricarui prag existential, mic sau mare ( numit divort, accident, boala, dat afara dintr-un job, un sot care o ia razna in triunghiul puterii-libertinajului-banilor ghizii vostri va sunt alaturi, va sunt trimise intotdeauna forte treimice sustinatoare si in functie de meritele voastre de Sine in plan fizic se vor apropia de voi cel putin trei oameni sau trei carti sau trei mesaje care va vor ajuta sa iesiti din bucla emotionala generata de provocare si sa pasiti prin poata treimica punand in cununa vietii, adanciri, bucurii, felii de intelepciune.

Toate pragurile sunt pregatite de voi, ghizii si inteleptii inainte de aceasta viata dar si pe parcursul ei.

Daca oamenii ar asculta mai mult Cerurile ar putea primi inainte de manifestarea pragului, toata indrumarea de care au nevoie pentru ca suferinta sa se transforme rapid in acceptare-recunostiinta-intelepciune sau in alte triunghiuri claditoare.

Ori de cate ori va simtiti intr-o bucla emotionala, mentala, profesionala, prieteneasca, existentiala, anumite praguri nu au fost trecute iar emotiile neplacute vor continua pand cand veti trece prin poarta. In astfel de momente intrati in trialog cu un om frumos( eu-tu-marea sfera centrala), luati initieri pe lumina, spovediti-va, impartasiti-va, limpeziti-va in triunghiul iertarii fata de tot si toate, faceti lucrari inaltatoare, contemplati evenimentele repetitive descoperind firul aurit, cereti indrumari de la trinitatile cuvantatoare, mergeti la ateliere conective, ascultati Cerurile.

In fata oamenilor stau mai multe tipuri de alegeri: karmice, sub impuls, in ceata mintii lumesti sau in aburul inimii zburdalnice, sub intuitie ( degetul divin care ne dezvaluie firul auriu al vietii), in recunoastere de Sine-adevar-unime. V-ati gandit cum alegeti? 

Imi amintesc ca atunci cand am ramas insarcinata cu SarRa si am participat constient la o a astfel de evaluare cereasca am urmarit pe doua ecrane holografice, alegerile posibile si felul in care se va derula viata mea: daca nu o primeam pe dragalasa SarRa ma asteptau 5 ani de depresie iar daca ii dadeam voie sa coboare prin mine ca entitate coordonatoare pentru familia graalienilor urma sa-mi aduca darul de calatorie in unime, darul atelierelor conective, dar de bucurie, darul scrisului transportator, sistemul numit Triunghiurile Schimbarii, dar de abundenta si multe alte dragalasenii ceresti care s-au asezat in viata mea pentru ca am ales cu drag, recunostiinta si iubire sa onorez valsul ei, Aici.

Oamenii frumosi care sunt pe Cale adeseori sunt intrebati in cadrul evaluarilor ceresti cum si cand vor sa faca Trecerea si multi dintre ei pot rescrie ziua, luna, anul daca vor sa mai ramana si sa sustina Omul in procesul cresterii lui.

Examenele cereti iti aduc clar, limpezime si unime pe cand examinarile de pe pamant te duc adeseori in triunghiul neincrederii-neiubirii-neacceptarii. Aceasta e diferenta de altfel uriasa intre lucrarile ceresti si evaluarile lumesti.

Incercati sa va limpeziti in Triunghiul iertarii sau sa faceti o iertare profunda de tipul acesteia( X iarta-ma, X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne, ajuta-ma sa ma iert, Doamne ajuta-ma ca X sa ma ierte, Sunt Una cu Iertarea)inainte de somn in asa fel incat in noapte, sfatul batranilor dar si ghizii vostri sa va daruiasca discernamant, clar, intelepciune in alegeri. 

In vechea Atlantida calatoream constient in timpul noptii cu spiritul lucrand pe teme de viata cu alte familii de lumina dar si cu Inteleptii, coborand constient prin vis lucid si somn initiatic, unitatile de Sens care ne chemau. La fel in vechea Lemurie, calatoream cu sufletul. Acum ne reamintim aceste lucruri si pregatindu-ne pentru somn, incepem sa accesam Cerurile Unimii pentru a participa constient la evalurile ceresti dar si la pregatirile divine care se fac in diferite temple pentru a ne intelepti pe drumul ales. Nu degeaba se spune in popor ca noapte este un un sfetnic. 

Si de multe ori noaptea ne incarca bateria pentru a trece un test de viata, absolvind o lectie sau mai multe. 

Nu uitati ca sunteti ajutati de fratii nostri din Unime si de Intelepti sa treceti orice Prag insa acest lucru nu inseamna ca testele nu vor reveni pe aceeasi tema sau alta pana cand lectia a fost integrata. Cand darurile voastre stralucesc in Unime si voi le impartasiti in Impreuna-Una, pragurile sunt usor de trecut ele dezvelind insasi valsul in care Sfera care sunteti se reveleaza cu toata radianta ei in minunatul joc cosmic. In astfel de clipe in Gratie, constienti de ceea ce sunteti, fii si fiice intru Unime, totul e minunat si Una e Totul. Atunci intelegem( intrand in versul divin) ca fara praguri, Drumul nu inainteaza, Calea nu graieste, Omul indumnezeit nu straluceste.

Indrazniti sa pasiti. Usile deschideti usile.

Mai jos este o calatoria pe care am facut-o cu tata la Domnii Destinelor:

La 12 zile dupa moartea tatalui meu  in clarul sufletului am primit rugamintea lui de a vorbi cu mine si de a transmite un mesaj mamei: Roag-o sa ma ierte. Imi pare rau pentru toate momentele in care am facut-o sa sufere. O iubesc.

 Am simtit ca ii pot pune mai multe intrebari si ca poate voi…..primi raspunsuri. Si asa am inceput: Unde esti acum? Intr-un centru de refacere. Cum arata el? Este conic, baza este formata din mai multe cercuri incluse unele in altele. Bolta este frumoasa inalta, formata din triunghiuri care se intalnesc intr-un cristal mare alb-emitent. De aici vin jeturi de energie asemeni unei bai care modeleaza corpul nostru auric. Eu sunt in mijloc. Suntem mai multi dispusi de la centru catre exterior dupa cum avem mai multa sau mai putina nevoie de aceste jeturi de energie. Ceea ce vine peste mine are culori diferite. Ma spala, ma limpezeste, ma reface, Ma simt mult mai bine.

 Te-ai intalnit cu ghizii tai?Da

Sunt cei pe care i-am vazut atunci cand s-a deschis culoarul si ai pasit? Da

De ce unul era in spate si unul in stanga?

Pentru ca am avut mari dezechilibre pe partea stanga. Ma sustinea si in acelasi timp imi oblojea pasii.

Cel din spate ce facea? Ma conducea. El a taiat ultimele legaturi.

Te-ai intalnit cu mama si tatal tau? Da

Cum te-ai simtit in primele momente dupa desprindere? Derutat. Stateam si ma priveam. Eram in partea stanga a trupului-gazda. Am vazut ca stiai unde sunt.

Te-ai intalnit cu Batranii, Sfatul Inteleptilor? Da

Aici am aflat ca mi-am facut doar 30% din teme in aceasta viata. Erau buni cu mine, deschisi, plini de compasiune. Nimic justitiar. Eu ma simteam responsabil de ceea ce nu facusem desi agreeasem prin contractul spiritual. Insa imi voi pregati cu mai mare atentie urmatoarea viata.

Cati batrani erau? Trei.

Cum arata sala in care ai vorbit cu ei?

O sala imensa cu o cupola. In mijloc ne aflam noi.

Ce poti sa-mi spui?

Inteleptii emiteau fara cuvinte in geometrii pe care le simteam in interiorul meu.

Ei toti, ghizii si inteleptii ma invaluiau constant intr-o lumina verde, alba, mov ajutandu-ma sa mi vad alegerile si sa le pregatesc pe cele ulterioare. Ceva frumos, coplesitor, inalt care nu se vede dar poate fi simtit genera un fel de echilibru intre mine si ei. Prezenta.

Cand ti s-a dat voie sa vobesti cu mine? Dupa ce m-am refacut suficient cat sa pot comunica cu tine. De unde stiai ca ma poti contacta? Nu am vorbit niciodata cu tine despre astfel de lucruri. Ghidul meu principal mi-a spus si apoi am vazut. Te-ai pregatit in mai multe vieti pentru comunicarea cu lumile invizibile. Abia acum inteleg. Puteai sa ma ajuti insa eu nu am vrut. Te rog iarta-ma. Acum stiu.

As vrea sa imi explici cum de in timp ce imi vorbesti ma proiectez acolo. Ma ajuti tu sa le vad? Nu eu, ghizii nostri. Simt ca recunosti anumite aspecte. 

 Pot scrie ceea ce mi-ai spus pe blogul meu? Da. E timpul. Ghidul meu mi-a spus ca se deschid din ce in ce mai multe punti de comunicare intre noi si voi. E vremea sa intelegeti. Nu suntem departe ci aproape si va imbratisam pe toti.

 Multumesc tati,

 Marturisesc ca senzatia ca i-as putea jena pe cei trecuti dincolo a disparut complet pe parcursul trialogului meu cu tata. Ceea ce am am simtit a fost o bucurie frumoasa, calda, fluturi peste tot, jeturi de energie si minunea lui Impreuna suntem Una.