Fiecare anotimp isi are pastorul lui, primavara pe arh Rafael, vara pe Arh Uriel, toamna pe arh Mihail si iarna pe arh Gabriel. La fiecare trei nopti, noi oamenii suntem evaluati in Ceruri. Aceste evaluari nu au nimic punitiv sau justiar sunt intalniri ceresti care ne sustin sa trecem peste probele destinului. Aici impreuna cu 3, 5 ,7, 12, 18, 24 de intelepti examinam triunghiurile limitative din care tasnesc buclele emotionale si cele existentiale. Devenim constienti de ragazul de timp avut de neinvatate dar si de felul in care am putea trece pragul activand un triunghi sau mai multe de virtuti, urmand chipul christic, viul trinitar. Inteleptii nu ne pun insa in sacosa varianta cea mai inalta de raspuns. Ne lasa sa alegem astfel ca putem ramane suparati pe soacra, in neiertare cu sotul sau in lupta cu managerul. De aceea iesim din noapte dupa aceste conlucrari ceresti cu stari de spirit inaltatoare sau stari de spirit neplacute. Ele sunt rezultatele talcuitoare ale acestor recunoasteri de Sine. Putem alege sa invatam, sa digeram divinul dintr-o provocare sau sa nu trecem de prag, sa ramanem in suparare-neacceptare-neiubire traind durerea generata de neinvatare.  Evaluarile au loc si la finalul fiecarui an, la final de viata, de scoala planetara, de ciclu evolutiv precum si inainte de solstitii si echinoctii. In fiecare an incepand cu 1 decembrie pana pe 24 decembrie, Inteleptii ne aseaza in pantofii sufletului, intelegeri, talcuiri, daruri. Ei sunt 24 si in cele 24 de zile pregatesc trecerea noastra de un cerc de intelegere la altul sustinand christicizarea. Acesti 24 de sori au catre trei raze, impreuna alcatuind cele 72 de nume ale lui Dumnezeu. Inteleptii stau de jur imprejurul Soarelui Christic, Divinului Trinitar, Prezentei simtite dar nevazute de catre Evaluat, conducand procesul de limpezire prin intrebari. Ei discuta pe marginea temelor de viata active, a felului in care iti folosesti darurile pentru tine si ceillati, a intelegerilor pe care le asezi in Cununa Unimii. Inteleptii nu ataca cu duritate, nu isi folosesc puterile ceresti pentru a te intimida, nu devin tati punitivi. Propria ta constiinta doare vazand ca mergi foarte incet pe anumite teme, ca le amani poate de multe vieti, ca nu vezi darul lor, ca te intorci in acelasi triunghi limitativ, ca inaintezi foarte greu. Posturile crestine ne sustin in acest proces de trecere a pragurilor, de inteleptire a noastra. In acest decembrie minunat, Batranii sau Domnii Destinelor au lasat in sufletele noastre globuri trinitare compuse din iubire-intelepciune-blandete, acceptare-bucurie-intelepciune, caldura-frumusete-intelepciune, recunostiinta-compasiune-intelepciune, pace-intelepciune-smerenie, predare-intelepciune-Unime, curatenie-puritate-intelepciune, creativitate-intelepciune-unime, integritate-aliniere-intelepciune, recunoastere de Sine-intregire-Intelepciune, rabdare-bunatate-intelepciune, 11 chipuri intelepte care ne christicizeaza pasii acum la sfarsit de an.

Nu lasati trena anilor sa mai aibe inca neiertari, neacceptari, suparari. Limpeziti-o in triunghiurile dezvelite de Intelepti. Lucrati cu Spirala Intrebarilor, Spirala temelor, Spirala darurilor. Cautati darul fiecarei incercari din anul in care va aflati  si asezati-l in pomul christic. Multumiti, multumiti, multumiti. Cadourile nonfizice ascunse in pumnul unor experiente devastoare sau neplacute ne inteleptesc drumul pregatind mari salturi de intelegere.

La nivelul constiintei esentei noi stim de aceste evaluari si de Sfatul inteleptilor insa la nivelul formei adeseori uitam si abandonand Calea cu darurile ei …abia in durerile mari cand alegem sa invatam ne mai intalnim cu aceste raze talcuitoare.

Pentru a activa memoria spirituala a cautatorilor si traitorilor de Sens am ales sa redau continutul unei calatorii facute cu tata la putina vreme dupa trecerea lui din ianuarie 2013. Tata a plecat inmultind divinul in ultimele luni de viata: se spovedise, se impartasise, vorbisem despre treceri, citise cartea Triughiurile Schimbarii, practica rugaciunea inimii, se impacase cu toata lumea si mai ales cu Cerul, cultiva pacea-iubirea-predarea.  In clarul sufletului urmatorul mesaj a deschis poarta comunicarii cu el: Roag-o pe mama ta sa ma ierte. Imi pare rau pentru toate momentele in care am facut-o sa sufere. O iubesc.

 Am simtit ca ii pot pune tatei mai multe intrebari si ca in trena scrisului se vor aseza talcuiri pentru noi-toti. Si asa am inceput: Unde esti acum? Intr-un centru de refacere. Cum arata el? Este rotund, baza este formata din mai multe cercuri incluse unele in altele. Partea de sus este frumoasa, inalta, formata din triunghiuri care se intalnesc intr-un cristal mare alb-emitent. De aici vin jeturi de energie asemeni unei bai care modeleaza corpul nostru auric. Eu sunt in mijloc. Suntem mai multi dispusi de la centru catre exterior dupa cum avem mai multa sau mai putina nevoie de aceste valuri intrematoare. Ceea ce vine peste mine este un jet avand culori diferite. Ma spala, ma limpezeste, ma reface, Ma simt mult mai bine.

 Te-ai intalnit cu ghizii tai?Da

Sunt cei pe care i-am vazut atunci cand s-a deschis culoarul si ai pasit? Da

De ce unul era in spate si unul in stanga?

Pentru ca am avut mari dezechilibre pe partea stanga. Ma sustinea si in acelasi timp imi usura pasirea. 

Cel din spate ce facea?  El a taiat ultimele legaturi.Intr-un fel ma conducea. 

Te-ai intalnit cu mama si tatal tau? Da

Cum te-ai simtit in primele momente dupa desprindere? Derutat. Stateam si ma priveam. Eram in partea stanga a trupului-gazda. Am vazut ca stiai unde sunt.

Te-ai intalnit cu Batranii, Sfatul Inteleptilor? Da

Aici am aflat ca mi-am facut doar 33% din teme in aceasta viata. Erau buni cu mine, deschisi, plini de compasiune. Nimic justitiar. Eu ma simteam responsabil de ceea ce nu facusem desi agreeasem prin contractul meu spiritual. Insa imi voi pregati cu mai mare atentie urmatoarea viata.

Cati batrani erau? Trei.

Cum arata sala in care ai vorbit cu ei?

O sala imensa cu o cupola. Era circulara si in mijloc ne aflam noi.

Ce poti sa-mi spui?

Inteleptii emiteau fara cuvinte in geometrii pe care le simteam in interiorul meu.

Ei toti, ghizii si inteleptii ma invaluiau constant intr-o lumina verde, alba, mov ajutandu-ma sa mi vad alegerile.  Ceva frumos, coplesitor, inalt care nu se vede dar poate fi simtit genera un fel de echilibru intre mine si ei. Prezenta.

Cand ti s-a dat voie sa vobesti cu mine? Dupa ce m-am refacut suficient cat sa pot comunica cu tine. De unde stiai ca ma poti contacta? Nu am vorbit niciodata cu tine despre astfel de lucruri. Ghidul meu principal mi-a spus si apoi am vazut. Te-ai pregatit in mai multe vieti pentru comunicarea cu lumile subtile. Abia acum inteleg. Puteai sa ma ajuti insa eu nu am vrut. Te rog iarta-ma. Acum stiu.

As vrea sa imi explici cum de in timp ce imi vorbesti ma proiectez acolo. Ma ajuti tu sa le vad? Nu eu, ghizii nostri. Simt ca recunosti anumite aspecte. 

 Pot scrie ceea ce mi-ai spus pe blogul meu? Da. E timpul. Ghidul meu mi-a spus ca se deschid din ce in ce mai multe punti de comunicare intre noi si voi. E vremea sa intelegeti. Nu suntem departe ci aproape si va imbratisam pe toti.

 Multumesc Tata, 

Marturisesc ca senzatia ca i-as putea jena pe cei trecuti dincolo a disparut complet pe parcursul trialogului meu cu tata. Ceea ce am am simtit a fost o bucurie frumoasa, calda, fluxuri de energie si pacea din Impreuna suntem Una.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice