Pentru unii dintre voi e mai simplu sa aratati cu degetul si sa spuneti Nu am spor sau Nu sunt iubit sau Nu vine familia insa toate aceste piese descriu un puzzle de fiecare data altul pentru fiecare etapa de crestere. Daca puneti o piesa la loc nu inseamna ca ati terminat jocul.

Incercati sa aflati care sunt triunghiurile divine pe care e de dorit sa le onorati in taina lui Acum. In centru lor piesa-cheie va aparea la momentul potrivit.

De multe ori ceea ce cereti este doar un rezultat care apare dupa ce v-ati ocupat de trei teme, sase, noua este doar un premiu pentru efortul pe care l-ati depus. Si e drept sa cereti fara sa va ocupati de lectiile voastre?

Coronitele nu vin decat dupa ce ati rodit in straduinta.

Cand ceva nu apare scrutati departarile dupa ce v-ati limpezit interiorul. Veti avea privirea ascutita in asa fel incat sa puteti vedea calaretul-tema si emotiile-i sabii si mai ales veti sti cum sa transformati cu liniste, drag si rod, tot colbul in bucurie, freamat, intelegere.

Fiecare etapa de crestere este un puzzle care se insoteste cu un alt puzzle construind la final un puzzle mai mare de care deveniti constienti in toate momentele-flash dar si in viata dintre vieti.

Cand refuzam sa crestem? Cand cerem fara sa stim, cand pretindem fara sa cunoastem cand cautam fara repere.

Ca sa cresti in interiorul tau e bine sa-ti pui intrebari, sa te adapi de la izvorul divin al acordajelor, sa patrunzi in vers divin si sa afli rostul unor experiente, sa renunti, sa te deschizi, sa te smeresti, sa infloresti in toate triunghiurile de lumina care vin catre tine alimentandu-ti zborul.

Nu refuzati dezvelirea voastra ramanand un copac mic neinflorit.

In triunghiul descris de Recunoastere de Sine-Unime-Bucurie de a fi si in toate triunghiurile trezitoare veti gasi propriul manual de crestere.

Evolutia presupune recunoasterea unui ritm al tau si participarea la rodire cu mare drag.

Cand va cuprinde apatia, atonia, lacebunita, orgoliul, comfortul, tipatul undeva cresterea s-a oprit si ca sa continuati procesul e de dorit sa va limpeziti interiorul in triunghiul iertarii sau intr-o spovedanie, impartasanie, deschidere cuvantatoare si dupa curatare…..sa reporniti pe Drum.