De la 0 la 9 ani ne intalnim cu etapa paradisiaca. Copiii plang avand nostalgia edenului pierdut, ei vad ingeri, culori, spun gandurile adultilor, comunica telepatic cu pisicile, cainii, se bucura cand se intalnesc cu gnomii si zanele, contempla apele, copacii, pasarile …manifestand o bucurie cereasca. Sunt vazduhisti, crosetand povesti prin copaci, dezvelind din viata dintre vieti, aducand Raiurile pe Pamant. Sunt atat de curati, frumosi, radianti incat trezesc frecvente ale iubirii, bunatatii, rabdarii pe care noi parintii le-au uitat. Si asa apar reamintirile si se dezvaluie si alte vieti. Imi amintesc cum imi venea sa-i fac plecaciuni Sarrei, pur si simplu tasneau din mine….apoi mi s-a dezvelit ca mi-a fost regina in vechiul Egipt. Un pic mai tarziu imi povestea cum m-a ales ca mama…Am intrat intr-o camera frumoasa…Erau multe televizoare si in fiecare mama si destinul, mama si destinul. Si am vizitat de multe ori camera pana cand te-am ales.

In aceasta etapa se desfac in parinti ….mari daruri iar copiii lasati sa dezvaluie sunt ca niste copaci plini cu fructe care nu doar ne hranesc ci ne arata propria gradina, unicitatea, radianta, Calea, Povestea. In aceasta etapa practicati contemplatia, rugaciunea, comunicarea subtila alaturi de copilul vostru. Treime un Unime graieste in copilul X. Spune-i ca-l rog sa ma ierte, eu il iert si fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa ne calauzeasca in Tot si Toate.

Triunghiul care ii ghideaza pe copiii este inocenta-uimirea-bucuria.

De la 9 la 12 ani exista o Trecere. Copiii incep sa se impamanteze. Apar aterizarile. Cordoanele ceresti incep sa se taie si ei capata si grai pamantesc. In trecere ei spun: as vrea sa ma fac dezvelitor, scriitor si negustor de vechituri. Si aceasta treime peste ani se activeaza descriind Calea. In acest anotimp copiii impletesc trairile ceresti cu materia. Trecerea nu este usoara pentru ca apar extreme emotionale. Nevoile pamantesti devin puternice …….taramurile magice estompandu-se. Insa calatoria din timpul noptii cotinua ei aducand peste zi, intuitii pline de flori. Triunghiul cu varful in sus straluceste mai putin….microfonul fiind luat de triunghiul cu varful in jos. Intre 0 si 12 ani reamintirile ne conduc in taramul virtutilor. Atunci cand armonia-iubirea-pacea sau bucuria-intelepciunea-blandetea ne imbraca……miezul, centrul acestor triunghiuri ii sustin pe micutii maestrii si pe parintii lor sa valseze frumos cu viata bucurandu-se atat de Cer cat si de Pamant. Traind triunghiurile de virtuti parintii le pot reaminti copiilor cine sunt, de unde au venit, care este Calea lor si cum se pot Inalta.

De la 12 la 21 ani apare etapa cautarilor care poate fi condimentata cu razvratiri, alunecari, caderi. E usor sa accesezi spirala descendenta cu triunghiul patimilor: droguri-bautura-sex. Insa mai simplu este sa calatoresti printre stele, iubind planetele, vorbind cu copacii, contempland apa. In aceasta etapa se intareste coaja….personalitatea, anturajul invitandu-te pe scena la microfon sau ca simplu baiat ocupandu-te de fire. Acum se contureaza rolurile….de bomba sexi sau victima sau suparacioasa sau piticul moracanos. Adolescentii care isi cauta pasiunile…sunt freamatori, cu multa energie, cu angajamente care se topesc usor, oscilatii multe, lupte interioare sau exterioare. Este o etapa fara chip…reamintirile ciocnindu-se cu Prezentul.

De la 21 la 24 de ani putem vorbi de o Trecere, din nou o trecere de la facultate la job cand pamantul te poate pacali daca nu ai discernamnat si cauti job-uri doar pentru bani nealasand Chemarea sa te ghideze. Este o etapa de tatonare a apelor profesionale, de agitatie a mintii si a inimii, de verva in deschiderea portilor sociale.

De la 21 de ani  la 33 de ani sau de la 21de ani la 44 de ani anotimpurile interioare se accelereaza. Incepem sa le simtim pe toate pentru ca Calea ne cheama. Suntem mai centrati dar nu Acasa. Dimineata e primavara la pranz e vara, seara e toamna iar noaptea parca e gerul bobotezei. Pasiunile s-au cristalizat si triunghiul care ne cheama este format din discernamant-clar-autenticitate. Oscilam intre un drum al comfortului si bulevardul divin unde incep sa mijeasca darurile. Triunghiurile karmice ne arunca in bucle emotionale si aresturi….insa continuam sa intrebam de Cale. In aceasta etapa …….apare impacarea triunghiurilor prin simpla impletire a intuitiei cu concretul, a rugaciunii cu comportante frumoase, radiante, a meditatiei cu business-ul, a reiki-ului cu fapte pline de jertfa. Prin impacare se dezvaluie Centrarea, miezul fuzionand cu coaja. In aceasta etapa simtim bucuria lui Acasa…chiar daca nu mentinem aceasta freventa.

De la 33 la 90 de ani urcam si coboram varfuri de munti in opera de cristicizare. Valsul sferelor ne ghideaza fie ca facem hand made fie ca ne ocupam de business. Curgerea ne reveleaza potentialitati care se unesc cu manifestul. Inteleptul se dezvaluie stralucind intr-un domeniu sau mai multe dar si Acasa. Razele vietii atinse de idei inaltatoare, sentimente frumoasa, fapte pline de jertfa ….stralucesc. Este etapa in care soarele interior s-a activat….ghidandu-ne pe Cale.

In acest vals…..cupa interioara se umple foarte des cu noi insight-uri. Ceea ce parea stiut se prabuseste, omul cu O mare dezvelind daruri incredibile. Aceasta etapa de activare a adultului treimic isi da mana cu prima etapa paradisiaca. Fructele din toamna si iarna vietii …….pregatesc semintele pentru o noua primavara. Copacul vietii, insasi soarele christic …straluceste. 

Va astept pe 30 iulie la un atelier dedicat Caii, Povestii Unice, Vocatiei. Mai multe pe www.frecventaom.ro

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy