In banca cosmica suntem colegi poate de la A la C in alfabetul spiritual poate de la C la N sau poate de la A la Z. Insa nu suntem constienti de acest lucru atunci cand coboram in manifest astfel ca multe cupluri fac treceri dealtfel stipulate in contractele lor spirituale si apoi se intreaba de ce au divortat, de ce au avut impresia ca el este si apoi aceasta senzatie a plecat, ce este gresit in ceea ce a fost atat de mare si deodata a devenit atat de mic?

Nu e nimic gresit. Ati avut de parcurs anumite teme cu un anumit partener si altele cu un alt partener. Si fiecare coleg de banca delatfel o minunata sfera v-a lasat daruri si salturi de intelegere care va insotesc pe muntele interior pana cand atingeti veti atinge Varful.

El este pe parcursul a 3 ani sau 30 de ani Unul, Cel, Unicul pentru aceea etapa sau pentru toate etapele. Si da mai poate veni din nou Unicul, Cel, Unul desprins din Unul-Una fara ca acest lucru sa fie gresit.

Pentru fiecare nivel de constienta Unul ni se dezvaluie Altfel.

Crescand este firesc sa atragem alte fatete ale lui Unul care ne sustin in procesul de slefuire pana cand diamantul care suntem va straluci pe Everestul interior.