noul parinteM-am tot gandit si sfatuit cu mama divina ce sa las pe bolta acestui articol. Si asa a aparut aceasta marturisire…..Pregatirea spirituala inainte de conceptie este foarte importanta. Stiu ca este dragalas sa mergi la toate targurile si sa cumperi nimicuri timp de 9 luni insa cel mai important lucru si acesta e de dorit sa inceapa cu cel putin 3 ani inainte de conceptie este relatia ta cu CERURILE INTERIOARE.

Pentru mine, deschiderea unui drum nou in jurul varstei de 27 de ani a fost revelatoare si transformatoare…m-a ajutat sa ma definesc, sa ma asez, sa devin. Timp de 5 ani am meditat mult, am scris conectiv, mi-am activat din teritoriile cunoasterii practicand Reiki, Infoenergetica si lucrand in Triunghiurile Schimbarii.

Vorbiti cu copilul vostru si intrebati-l ce e de de dorit sa faceti ca sa fiti. Sfatuiti-va cu el. Sunt mai batrani si mai intelepti decat noi. Inainte de venirea Sarrei , fetita mea,-am primit cartea Coeficientul Multi, un ghid-calauza care mi-a deschis multe porti de intelegere iar in timpul sarcinii, parca manata de micuta m-am impartasit des, am luat  initieri, am participat la seminarii dedicate autocunoasterii, am desarhivat din darurile pe care le aveam in structuri dar pe care nu le stiam.

Poate ca informatia pe care o primiti la un seminar va este cunoscuta insa transferurile de energie care se fac, trialog-urile, deschiderile de sens, puntile de cunoastere, insight-urile sunt noi si vin din insasi revarsarile de ceruri de care aveti nevoie pentru a primi cum se cuvine acesti copiii.

Stiu ca ecografiile sunt importante desi nu exagerati cu a-i imbogati pe medici insa linistea voastra interioara, bucuria de a fi, asezarea in rostul vostru, darurile voastre, lumina, gandurile sunt hranitoare si real modelatoare pentru viitorul copil. Vi se pare putin lucru ca minunea care a sosit in casuta voastra sa zambeasca foarte devreme, sa rada, sa contemple, sa vorbeasca cu ingerii, sa comunice cu alte civilizatii, sa va infloreasca viata si asta pentru ati gradinarit foarte frumos anii de dinainte de conceptie?

Agresivitatea sau depresia la copiii sunt consecintele necunoasterii, dezordinii interioare, iesirii din Centru, a mamei si a tatalui.

Dar sa revenim la punctul 1 din aceasta calatorie initiatica in Universul Noilor Copiii, pregatirea spirituala a mamei incepe cu acceptarea a ceea ce esti nu a ceea ce ai. Nu va mai ganditi la cariera, la faptul ca nu aveti o vila cu 33 de camere si ultimul tip de masina pentru micutul vostru. Nu va mai framantati si agitati degeaba. Daca e importanta pentru elevarea tuturor, casa, atunci va veni. Acceptati-va si bucurati-va de ceea ce SUNTETI.

Al doilea punct din aceasta pregatire este cautarea care poate fi pasiva sau activa. Cel mai bun motor pentru autodescoperire sunt Intrebarile, Cine Sunt?, Ce e de dorit sa fac ca sa fiu?, Care este misiunea mea?, Ce daruri imi boltesc fiinta de lumina?s.a. Nu asteptati sa vi se dea, sa vi se aduca, activati Minunea care sunteti.

Al treilea punct este meditatia activa. Taind morcovul, ma bucur. Stergand praful, vorbesc cu Cerurile, stand in parc las Soarele sa-mi vorbeasca. Nu dau in clocot  facand politica sau boscoridind-o pe vecina. Sunt in curgerea care imi aseaza puzzle-ul interior. Meditez asupra sensului vietii unind ceea ce stiu cu ceea ce fac si cu ceea ce sunt.

Al patrulea punct este integrarea. Dupa ce ati primit initieri de la maestrii fizici sau nonfizici, asezati aceste felii de sens in comportamentele voastre. Pentru integrari rapide si complete este important sa va autoobservati constant si sa va scoateti din priza automatismelor de gandire si actiune cel putin o data pe zi.

Ma opresc aici pentru a va lasa sa reflectati asupra acestor aspecte,- voi continua aceasta poveste pe www.frecventa.om si pe www. noulparinte.wordpress.com