Em Nome de Deus !  a rasunat vocea mediumului Joao in timp ce intra in camera curenta. Sute de oameni se adunasera din toate partile globului si se pregateau pentru sedinta curenta din aceea zi.

Erau asezati in meditatie, in liniste si cu ochii inchisi. Cu un tremur Mediumul Joao si-a parasit trupul si Entitatea s-a incorporat. Constiinta lui Ioan al Domnului, omul avea acum sa se odihneasca intr-o stare similara somnului pana la incheierea sedintei de vindecare din acea zi. Dar cine si ce sunt entitatile care se afla in centrul misiunii spirituale a lui Joao?

Entitatile fizice constituie lumea fizica sau intrupata, in timp ce fiintele nonfizice constituie lumea spiritelor. Vazute in acest cadru Entitatile sunt spirite foarte elevate, destrupate care revin din lumea spiritelor pentru alinarea suferintelor omenesti. Aceasta misiune este facilitata prin dorinta Mediumului Joao de a si oferi trupul ca pe o gazda pentru aceasta lucrare.

Exista o ierarhie spirituala in Casa de Dom Inacio. Constiinta divina este forta suprema care acopera ca o bolta si calauzeste toata lucrarea urmeaza Entitatea cunoscuta sub numele de regele Solomon apoi Sfantul Ignatius de Loyola si grupul sau de constiinte apoi urmeaza Entitati care au fost medici in intruparile anterioare….doctorii Augusto de Almeida, Oswaldo Cruz si Jose Valdivino. Mai sunt acele entitati fara nume care spun Salutare Dr Augusto in timp ce se incorporeaza. Alte entitati ne impartasesc prea putin sau chiar nu ne spun nimic despre ele dar totusi ne ofera iubire, calauzire si bunatate.

Sfantul Ignatius in casa

se incorporeaza intotdeauna in ziua mortii sale. Energia sa este atat de puternica incat isi limiteaza prezenta la 20 de minute pentru a nu suprasolicita trupul mediumului Joao cu vibratii de inalta frecventa. Trupul mediumului Joao este foarte diferit in in timpul incorporarii Sfantului Iganatius. Pare ca vibratia inalta, vasta si expansiva a Entitatiii este comprimata in partea de sus a trunchiului Mediumului Joao luptand ca si cum ar cauta sa obtina spatiul in care sa cuprinda multa lumina si energie.

In cursul incorporarii din 31 iulie 2005 Sfantul Igantius a ingenunchiat in fata scaunului Entitatii in timp ce un val de energie pulsa in mod vizibil pentru toti cei aflati in jur. A privit in sus si a spus…. Am fost inaltat la alt nivel…..Trupul Mediumului Joao s-a cutremurat cand Sfantul Igantius a iesit si a intrat Dr Augusto. El a anuntat ca vibratia Sfantului Iganatio devenise atat de inalta incat ar fi fost greu pentru oricare alt medium sa incorporeze spiritul Sfantului Ignatius.

Intr-o alta zi pe 28 iulie 2006 din nou Casa sarbatorea ziua lui Sf Ignatius. Incorporarea din aceea dimineata parea sa dureze mai mult timp ca de obicei . Mediumii stateau in picioare in tacere concentrandu-si energia pentru asigurarea spatiului si facand rugaciuni de multumire pentru prezenta entitatilor. Cand spiritul Sfantului Igantius a intrat in trupul Mediumului Joao, Heather a observat schimbarea fizica a infatisarii lui Joao…. isi scosese ochelarii si parul se ridicase inainte in fata ochilor. De asemenea era evidenta modificarea energetica a trupului lui Joao. Acum incorporata complet entitatea a spus ….Sunt cel care isi tara piciorul…. Sfantul Iganatius ii imbratisa in tacere pe cei care se apropiau si in timp ce oamenii isi deschideau  bratele sa primeasca binecuvantarea toti simteau imensa energie care radia din trupul Mediumului Joao. Apoi Dr Augusto s-a incorporat, s-a asezat pe scaunul entitatii si a spus urmatoarele…Dom Inacio este lumina care strabate Credinta si concentarea transforma energia in lumina. Dom Inacio supervizeaza toate operatiile care au loc in Casa. El supervizeaza si protejeaza toate activitatile. Dumneavoastra( aratand catre toti cei prezenti) formati un cerc pentru concentrarea curentului care aduce lumina pentru punerea in practica a binelui.

 Sfantul Francisc Xavier in casa lui Dom Inacio

Amintim o operatie remarcabila efectuata in nov 2001 atunci cand sfantul Xavier s-a incorporat in timpul unei sedinte de vindecare.A lucrat cu lumina intermitenta realizand mai multe operatii extraordinare. O femeie din grupul condus de Hearher se plangea de o durere cronica de dinti. Xavier i-a strapuns obrazul drept cu o sonda metalica, a facut o mica incizie in gingie si apoi o singura sutura. Dupa aceeea a scos sonda metalica din obraz. Nu s-a vazut nici o rana nici la introducerea nici la scoaterea sondei si nu a curs nici o picatura de sange in timpul intregii proceduri. Inregistrarea video a operatiei o arata pe pacienta stand in picioare, dreapta, afirmand calm ca nu simte nici o durere.

Alte entitati care se preiau corpul lui Ioan al Domnului sunt Sf Rita, Dr Bezera de Menezes, Dr Augusto de Almeida, Dr Oswaldo Cruz, Dr Jose Valvidino, Andre Luiz, Sora Sheila, Euripides Barsanulfo, Francisco Xavier si altii in functie de interventia care trebuie facuta. Mai multe informatii gasiti in cartea lui Heather Cuming intitulata Ioan al Domnului.

 Sursa, Ioan al Domnului, Heather Cumming si Karen Leffler, Ed Adevar Divin