Sunt iubire
Sunt pace
Sunt primit.
Sunt intelepciune
Sunt discernamant
Sunt primit.
Sunt bucurie
Sunt frumusete
Sunt primit.
Aici si Acum
Acasa
Sunt primit la
masa Unimii.

….

De multe ori nu ne simtim primiti….fie ca mama a vrut sa ne avorteze fie ca tatal nu ne-a dorit sau familia lumeasca nu ne-a zambit.
Accesati aceasta energie a primirii. Dati-va voie sa va simtiti, primiti, iubiti, imbratisati de catre familia cereasca si de catre cea lumeasca.

Cand copiii nu sunt primiti de mama apar in viata provocari in relatia cu femeile, manageritele, colegele, prietenele, sotia/ sotiile dar si cu materia, impamantarea, Sunt copiii care isi gasesc mai greu locul in puzzle-ul lumesc. Ei parctic nu au cheile sufletului cu care sa deschida comorile materiei. Pot fi vazduhisti cu multe daruri dar care stau in strada sau copiii care se simt respinsi de lume. Cand ei nu sunt primiti de tata apar provocari in relatia cu barbatii, sotul, prietenii-barbati, socrul, subordonatii-barbati. Se pot simti parasiti de tatal ceresc, insingurati, neprimiti la masa unimii.

Cand nu sunt primiti nici de mama fizica nici de tata, acesti copii la varsta adulta nu-si gasesc locul in familie astfel ca parasesc, abandoneaza, nu se simt acasa, creaza familii pe care nu le cresc. Dati lumina momentului sosirii voastre pe Geea multumind tatalui cer si mamei divine apoi parintilor lumesti. Spuneti in voi: Sunt primit. Impreuna-Una.

Copiii primiti de ambii parintii isi gasesc foarte usor vocatia, calea, locul, construind familii radiante.