Pe 8 septembrie este sarbatorita Maica, pe 8 martie in Trinitatea Egipteana, Isis se dezvaluie. Si impreuna ne graiesc in suflete amintindu-ne drumul facut!!!!Aceasta cifra 8 reprezinta in geometria sacra insasi valsul sferelor, bucuria, comunicarea in unime, nelimitarea. In templul lui Isis sunt 8 taine la care participa preotesele divinului feminin, de la cerul 8 incepe Imparatia si ni se dezvaluie Templele Unimii, 8-ul reveland Treimea Masculina care se intalneste cu Treimea Feminina acest echilibru conducand la Nelimitare.

Contemplati 8-ul altfel….. ca doua sfere care se suprapun partial facand valsul apoi total. Cele doua cercuri pot fi si verighetele pe care le purtati. Creati un simbol al vostru folosind energia nelimitarii. Contemplati-l. Ce simtiti?

Aceasta energie ati intalnit-o in Seikim 7, in Templul lui Isis, la Maica, in revarsarile de sens din Camera Reginei, ea fiindu-va dezvelita prin lacrimi, valsul sferelor, acordaje, fuziuni ceresti, in poieni in bratele florilor, in flow.

Un intreg cheama un alt intreg sau o sfera-om intra in vals cu sferele ceresti!!!!Incercati sa traiti si sa auziti muzica acestui simbol.

In cerurile Unimii, valsul sferelor se dezvaluie sub forma acestui 8, esenta cereasca ce o putem cunoaste si in viata cu trup dupa ce am spart coaja de ou si am devenit intregi, fii de Dumnezeu, fiinte trinitare in actiune. Am imbracat Triunghiul si ne-am reamintit Sfera care Suntem. Si aceasta sfera-om, fiu de Dumnezeu intors Acasa simte bucuriile ceresti, valsul unimii, insasi Nelimitarea.

Prin ce pasiune va nelimitati?

Cum va nelimitati relatia de cuplu?

Cand flow-ul v-a dezvelit nelimitarea?

Ati trait 8-ul in fuziunea intima extatica?

Ce va dezvaluie acest vals al sferelor in viata de zi cu zi?

In Egiptul Antic, Sirius era văzută ca cea mai importantă stea de pe cer. Era venerată sub numele de Sothis și asociată cu Isis, zeița-mamă din mitologia egipteană. Isis este divinul feminin, graiul mamei din trinitatea formata de ea, Osiris-tatal și fiul lor, Horus. Un triunghi divin dupa cum puteti vedea.

Steaua cainelui este de două ori mai mare decât Soarele nostru, de 23 de ori mai strălucitoare și emite o lumină alb-albăstruie, care i-a fascinat dintotdeauna pe privitorii bolții cerești. Nu-i de mirare că a fost adorată de toate civilizațiile. Se pare însă că pentru oamenii din antichitate Sirius era mai mult decât o stea deosebită prin mărime și frumusețe. Ea avea o mare importanță în astronomie, mitologie și ocultism. Școlile misterelor o considerau „soarele din spatele soarelui”, și prin urmare, adevărata sursă de putere a soarelui nostru. Acestea mai spuneau că soarele nostru menține vie lumea fizică, considerată a fi o mare iluzie, în timp ce Sirius menține vie lumea spirituală, cea adevărată.

Mulți egiptologi susțin că alinierea și mărimea celor trei piramide egiptene de la Gizeh (piramida lui Kheops, piramida lui Kefren și piramida lui Mykerinos) au fost construite în aliniere perfectă cu stelele Centurii lui Orion și că lumina acestora era utilizată în ceremoniile ținute în școlile misterelor. Egiptenii știau că o dată pe an Soarele se află în linie dreaptă cu Steaua câinelui. De aceea, Marea Piramidă a fost construită în așa fel, încât în acel moment sacru, lumina stelei să cadă pe „piatra zeului suprem” prin capătul de sus al Marii Galerii și să coboare pe creștetul Marelui Preot, care primea astfel în trupul lui puterea solară supremă, pe care o transmitea apoi altor inițiați, în vederea evoluării lor ca ființe divine. Descoperirile recente din Marea Piramidă și straniile dar seducatoarele „guri de aerisire” le-au confirmat cercetătorilor importanța lui Sirius în planul arhitectural al piramidei: Camera regelui este aliniată cu Orion (asociat zeului-tata Osiris), în timp ce Camera reginei este poziționată în linie dreaptă cu Sirius (asociat zeiței-mama, Isis).

Isis reprezenta pentru vechii egipteni, mama si sotia perfecta, protectoarea naturii , zeita bunastarii, intelepciunii, casatoriei.

Isis este de obicei reprezentata ca o femeie purtând o rochie lunga si o coroana în forma de tron, tinând o frunza de lotus în mâna. Numele Isis înseamna tron, motiv pentru care zeita este reprezentata de o femeie cu coroana în forma de tron. Conform credintei egiptene, faraonul era considerat copilul zeitei Isis, al carui regat i-a fost încredintat si protejat de aceasta.

Zeita Isis - Mitologie egipteana

  Isis a jucat un rol foarte important în reînvierea lui Osiris, dupa ce a fost omorât de fratele lor, Seth. Acest mit a devenit foarte important în perioada Greco-Romana: credinta populara era ca revarsarea anuala a Nilului era cauzata de lacrimile pe care Isis le varsa pentru Osiris

….

In cadrul atelierului din 3 septembrie vom vorbi despre treimile cuvantatoare Isis-Osiris-Horus, Thoth-Maat-Shesat, Maria-Ana-dreptul Ioachim, Solomon-Regina din Saba-Menelik, Isus-Maria Magdalena-SarRa care ne dezvaluie in felul lor radiant ca o treime suntem si Impreuna-Una.

Unde va fi atelierul? Pe Vasile Stroescu nr 14

Cat? De la 30 ron

La ce ora incepe? La 18 30

Cand? 3 septembrie

Iubire, pace, armonie!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie