Intr-un cuplu toate regenerarile si inaltarile se fac IMPREUNA. E greu, veti spune, pentru ca fiecare este legat de anumite asteptari, tipare de comportament, orgolii, comparatii, off-uri, modalitati de a se exprima insa invocand doar aceasta energie, cuplul se armonizeaza iar aparentele probleme devin daruri sau intelegeri care ne lucreaza firea.
Aceasta energie activa acum pe NOUL PAMANT este un dar al SFEREI INITIALE. Nu putem sa cunoastem intregirea si sa ne intoarcem Acasa decat IMPREUNA, vindecati, centrati, inaltati.

Minunea de a fi in trup, spirit si simtire alaturi de cineva este ajutata in aceste vremuri de entitati de lumina care lucreaza pe relatia noastra extinzand registrul ei de expresie de la 7 chakre la 10. Aceste exercitii de dilatare a sensului ne obosesc uneori insa in cel mai greu moment cand limita nu vrea sa iasa la suprafata si inima se simte zdrobita, invocati aceasta energie argintiu-aurie si ea va orienta corect barca cuplului :
« Invoc energia IMPREUNA sa vina sa vindece si sa intregeasca aceasta relatie. Fie ca dragostea, intelepciunea si bucuria sa umple sufletele noastre si IMPREUNA sa fim UNUL !!! »
Va imbratisez !!!