Scopul arcturienilor este multidimensional. Energia lor poate fi simtita ca o prezenta, un influx de creativitate, de blandete, iubire, pace. Inca de la inceput Arcturia a avut o legatura profunda cu umanitatea. Ea este mai mult decat o stea, e o frecventa pe care fiecare o poate percepe in interiorul lui, a creatiei, a vindecarii si a unimii. Arcturia si Sirius formeaza un parteneriat. In timp ce Arcturia este orientata catre vindecarea emotionala, Sirius faciliteaza vindecarea fizica. Egiptenii erau constienti de aceste contracte dintre ele astfel ca au apelat la energia matricei Sirius/ Arcturia pentru a-i sustine in evolutie. Arcturienii au interactionat si cu lemurienii invatandu-i tehnici de vindecare. Energia arcturiana este mereu prezenta in fiecare, in toti in versul acestei Treceri, pregatind Saltul. Ei sunt rasa care a evoluat pana la cel mai inalt potential si care ne sustine pas cu pas sa urcam muntele interior, vindecand fiecare rana, limpezind, rotunjind chipul iubirii, bucuriei, pacii, caldurii, blandetii. De a lungul intregii creatii vibratia arcturiana este cea care in adevar, hraneste, vindeca, regenereaza spiritul uman. Pentru cei care s-au conectat deja la aceasta frecventa va invit sa reluati sau sa intrati pentru prima data in tesatura-articol de mai jos. Ce simtiti?

……..

M-am transportat intr-o statie de trecere, un spatiu circular avand multe tuburi luminice. Sala era larga, albastra si iti permitea prin intermediul unor ecrane mari sa vorbesti cu mai multe civilizatii prietene. Percepeam nave cu geometrii radiante care ne asistau si sustineau. M-am asezat pe o masa ingusta ovala lasand-l pe ghidul meu sa-mi faca activarile de care aveam nevoie. La final, clarul era mare si sentimentul de reintalnire foarte puternic. Aran mi-a confirmat ca in fata mea sunt arcturienii o civilizatie plina de iubire, caldura, blandete. In viul conectiei am deslusit ca acum se pecetluiau cu pace, unime si iubire anumite contracte intre civilizatii foarte evoluate privind Trecerea a trei planete una dintre ele fiind Geea.

Aran de ce suntem aici?

E o prefacere pe care o sustinem Impreuna. Statia Oron gazduieste a douasprezecea intalnire de acest fel. Sunt 7 civilizatii care participa, sustinatorii principali fiind Arcturienii. Geea si mai ales voi aveti nevoie de acest ajutor. Prin tehnologie, politica si religie, controlorii au inaintat destul de mult luand sn( suflet) de pe planeta voastra, crescandu-le astfel puterea, influenta asupra presedintilor, marilor corportatii dar si liderilor religiosi.

Arcturienii au vazut acest lucru si au intervenit. Navele lor se afla permanent in jurul planetei voastre emitand anumite unde cu care sunt dezactivate interventiile controlorilor. Avem nevoie sa conlucram. Trebuie sa cunoasteti acest paienjenis in care mintile voastre sunt bagate si dorintele voastre sunt ghidate. Cu discernamant, intelepciune si multa iubite vorm reusi impreuna sa le identificam intentiile si apoi faptele pentru a interveni la timp.
Arcturienii va sustin in dezvelire, in accesa propriul adevar despre voi, in crestere intru Unime. Fratii vostri va sunt alaturi. La momentul acesta pe planeta sunt inca multe zone intunecate in care navele controlorilor emit, creeand conuri de intuneric care va afecteaza deciziile. De altfel ai simtit acest lucru in Anglia iar anul trecut ai inteles manevrele tehnologice pe care le fac controlorii determinand impietrirea sufletului, agitatia mintii, desicronizarea de marele vostru ideal si scop, Indumnezeirea.

Aran m-a condus in fata lui Asaul un arcturian care mi-a spus….
Sunteti iubiti, frati intru Unime. Va suntem alaturi. Apoi am intrat intr-o camera alb-bleo unde percepeam ca se lucreaza cu trei tipuri de energii albastra-argintie, aurie si alba. Se pregateau ca niste tesaturi fine in ochiurile carora se activau triunghiuri formate din iubire-blandete-frumusete sau iubire-bunatate-intelepciune sau iubire-cunoastere-putere divinatorie sau iubire-adevar-regasire. Iubire ca, cod unimic se repeta. M-am uitat la Asaul. Cu aceste nuclee de lumina ai mai lucrat acum nu facem decat sa le plantam impreuna in reteaua Noului Pamant. Aceste plase luminice sustin Marea trecere si aceasta etapa in care va aflati de dezvelire, activare a constiintei christice, unime. Asaul mi-a aratat un ecran unde am putut sa vad roata cresterii unimice avand o geometrie specifica in fiecare sfera, un cod special in care intervenisera toate aceste civilizatii sustinand trecerea de la desincronizarea la sincronizare pe fiecare tema a vietii. Activand triunghiurile de lumina in fiecare din sfere, spirala ascendenta va raspunde.

Asaul mi-a aratat cum sferele acestea au o muzicalitate a lor si un vals propriu si mi-a zis ca fuziunile le vom simti cat de curand. In viimea aceastei configuratii Omul straluceste, Omul simte taramul lui Acasa, Omul stie cine e.

Asaul mi-a dezvelit apoi 4 nave de culori inchise fiecare aflandu-se foarte aproape de cate o tara, Anglia, China, Rusia, Sua.
Contractele pe care le vezi ne sustin in dezactivarea lor. Undele emise de navele noastre va ajuta sa faceti alegeri in clar sa va activati puterea si iubirea nemaifiind vulnerabili la aceste emanatii.

Apoi am intrat intr-o sala foarte inalta unde un cerc de arcturieni pregateau as spune un fel de joc unimic, geometria finala urmand sa ajunga pe Gaia, sustinand Trecerea.

Iubire, Unime, Joc spuse Asaul. Poate fi un vers al Trecerii.

V-ati pierdut multa energie in competitii generand agresivitate. Acum e timpul sa va jucati in frecventele iubirii, apropiindu-va mai mult sufletele.

Asaul a luat configuratia si mi-a asezat-o in Centru.

Apoi sala s-a marit imens…dezvelind mult mai multe civilizatii in lucrare ca si cum mai multe valuri ar fi cazut.

Asaul m-a condus la mica nava-reglator. Foloseste campul iubirii. Te va sustine in trialog, flow, ateliere.

Apoi am vazut un triunghi format din arturieni emitand unde de iubire pentru Geea. Acordajul era perfect facut in asa fel incat toata planeta sa primeasca aceasta sustinere. Ceva ca o unda revelatorie m-a strabatut. Sarmisegetusa-Shasta-Stonehage. Am simtit in fiecare din aceste locuri aceasta frecventa.

Parca deodata contractele au devenit un unic glas si noi-toti-Una.