Daca privim un om fara emotii adica impietrit vom observa liniaritatea vietii lui. Aceeasi campie, totul urmeaza cateva reguli, rutina e bine stiuta si atat. Emotia vine de la e( movere) si ea misca bolovanul clipei sau coloreaza intens momentul pentru a dezveli o tema de viata si o lectie pe care nu am trecut-o in aceasta intrupare sau in mai multe vieti. Cand te conectezi la un om, respectiv la corpul astral inferior( corpul emotional) iti apar culorile coresponzatoare emotiilor retinute in structuri dar si istoria lui emotionala, traume, emotii zagazuite multa vreme, nerezolvate. Corpul acesta se exprima prin plexul solar…….de multe ori victimele fiind napadite de frici care ii atrag pe calai sa le manipuleze. Netraindu-si puterea personala .acum sau alatadata…..ele cauta asa zisi oameni puternici care sa le ajute sa faca valsul cu viata. Si dau peste dominatori, impietriti, autocrati. La nivelul chakrei 3 ne intalnim cu urmatoarele roluri limitative pe care e posibil sa le fii jucat in mai multe vieti: victima-calau-distant impietrit, regina-fifi suparaciosul-evitantul, vataful curtii-nemultumitul-fugarul. Chakra 3 ne traduce istoria emotionala .facandu-ne vulnerabili sau puternici.

Emotiile disonante desi nu ar trebui sa le punem etichete sunt maestrii nostri in teritoriul nestiutelor despre noi. Cu ele incepe dezvelirea noastra. Si cand vin adica se ridica din arhivele noastre e important sa le constientizam, acceptam pentru ca prin meditatie, rugaciune, contemplatie sa integram adica sa dezvoltam competente emotionale noi. Nu e de dorit sa practicam voma emotionala aruncand pe ceilalti emotiile noastre dar nici sa bagam din nou sub pres o neiubire sau o neiertare sau o neacceptare. Atunci cand ne intrupam ne luam aceasta hainuta a emotiilor vechi tocmai pentru a le spala in lumina christica transformandu-le in sentimente inaltatoare.

Cand stim ca ne supara nedreptatea….nu are nici un rost sa luptam cu argumente pentru a convinge pe cineva. E minunat sa ne recunoastem emotia, sa o privim, sa o imbratisam, sa acceptam ca avem o suparare in structuri si sa o limpezim in lumina christica. Intre constientizare, acceptare si integrare orice terapie holista, rugaciune, meditatie, contemplatie, respiratie, vorbit cu soarele va ajuta.

Emotia ne da jos valurile pentru a ne vedea esenta. Si in opera de christicizare a caracterului e foarte important sa le vedem pentru a transforma orice emotie reziduala in sentiment inaltator. Altfel vom avea un caracter agresiv sau unul evitant.

Atunci cand norii emotionali se activeaza ei nu intra imediat in centrii, innegurand sufletul si afectand imunitatea. Mai intai ei ne intuneca aura, ne stau in structuri generand un soi de ceata a inimii si un fel de praf al intelectului. Unii oamenii nu-si mai gasesc cuvintele altii sufera de diaree verbala altii isi descopera  argumente negre pentru fel si fel de fapte neconcordante cu legea divina. Avem insa un ragaz de timp sa activam soarele christic pentru a-i indeparta de pe Cerul interior. Constiinta noastra ne spune in timpul noptii ca am gresit si facandu-ne iertarile putem indeparta norii emotionali, onorand tema de viata si lectia ce ne-a fost dezvelita. 

Triunghiul cu varful in jos gazduieste….toate emotiile nerezolvate din toate vietile dar si din  aceasta intrupare. Coborand ambrozia divina din triunghiul cu varful in sus ….in cupa, vom simti cum emotiile vechi capata chip nou, astralul inferior fuzionand cu corpul budhic. Acesta este momentul in care iubesti Totul. 

Ce puteti face cand durerea e puternica?

 1. Contemplati o apa care curge
 2. Lasati o noapte sa va intelepteasca
 3. Priviti rasaritul sau apusul 
 4. Plimbati-va prin paduri
 5. Postiti
 6. Practicati reiki daca aveti initieri
 7. Repetati o rugaciune pana cand norul pleaca
 8. Faceti sport
 9. Bucurati va de o pasiune
 10. Lucrati cu Triunghiurile
 11. Folositi terapia prin plutire sau patul de cristale

Atunci cand va priviti emotia cu ochi constienti ea dispare, puterea norului se diminueaza….soarele christic revelandu-si splendoarea. Nu fugiti catre prozac, sanax sau bautura, droguri, exces de sex. Emotia va ramane acolo asteptand momentul sa iasa afara printr-o noua provocare sau sub forma unei somatizari stiut fiind faptul ca boala este cauzata de emotii reprimate sau exprimate sub forma unui atac, de greseli, pacate, patimi.  

Emotia este liftul prin care triunghiul cu varful in sus comunica cu triunghiul cu varful in jos. Din arhivele noastre spirituale ne vin emotiile care coboara in teritoriul inimii se dezvaluie prin suparare, bucurie, neliniste, angoasa, tristete….pentru ca ajutate tot de suflet-spirit, emotiile constrictoare sa se transforme in sentimente inaltatoare.

Fara ele nu am avea acces la contractul nostru spiritual. .

Cum ii poti spune unui om foarte logic ca visele sale in care omoara contant si frica lui de a merge in Germania tine de faptul ca intr-o alta viata a facut crime si norul fricii pe care l-a semanat  candva i se intoarce acum?

Emotia ne ghideaza sa aflam radacina pentru care un anumit atac de panica pare inexplicabil.

Fara emotie nu am cunoaste toate formele de relief ale vietii dar si puterile ei pentru ca mama divina isi dezvaluie chipul frumos prin toate emotiile pe care le spalam cu lumina christica, transformand prin constientizare, acceptare, integrare, nelinistea in liniste, neiubirea in iubire, neacceptarea in acceptare.

Mintea noastra, inima, corpul stiu aceste lucruri insa fara salturi ceresti, neiubirea se intoarce. Cu alte cuvinte…doar lumina rescrie, limpezeste chipul, activeaza potentialitati de care nu eram constienti. De aceea spovedania, impartasania, initierile de lumina, calatoriile spirituale sprijina mai mult procesul de regasire ….decat mersul in cerc, razuind un pic mintea si inima….atunci cand te duci la un psiholog neinitiat in stiinta spirituala.

Orice emotie poate fi un prieten daca directionam energia catre a creste copacul christic din noi copac al carui frunze descriu corpul cauzal( idei inaltatoare) florile sunt corpul budhic( sentimente inaltatoare) iar fructele sunt corpul atmic( fapte inaltatoare). 

Emotiile vin din trecutul nostru indepartat sau apropiat dand buzna ca niste caluti in teritoriile sufletului.  Si ele se intorc pentru ca in sfasit sa spargem cu lumina constientei ….bucla creata. Emotia misca teritoriile interioare invitandu-ne sa impletim cunoasterea divina( a tatalui)cu iubirea imensa a mamei nascand creatii inaltatoare( copiii geniali, carti, proiecte de suflet, poezie, literatura etc).

 De  unde incepe schimbarea?Din centrul nostru. Universul in care traim are forma unui con in care se activeaza o spirala ascendenta. Omul prezent, conectat, atins de razele soarelui christic paseste din centrul lui pe aceasta spirala fiind ghidat de miez/ centru in alegerile inaltatoare pe care le face.

De obicei oamenii incep schimbarile pe orizontala cand s-au plictisit, schimband canapeaua, televizorul, serviciul, tara, eventual sotia. Si observa dupa ceva timp ca se intorc in aceeasi bucla emotionala si existentiala chiar daca au facut anumite alegeri exterioare. Schimbarea incepe cu limpezirea chipului interior, cu triunghiul iertarii, spovedanie, impartasanie, constientizari in lumina constientei, cu lucrari de lumina care pot activa varfului muntelui interior. De acolo de pe culme privind valea ne putem da seama ce schimbari interioare si exterioare ne pot sustine in opera de indumnezeire. Prin detasare, renuntare, faca se Voia Ta, putem observa ca anumite schimbari exterioare nu-si mai au rostul. De ce? Pentru ca odata ce s-a activat verticala interioara si centrii transpersonali graiesc, alegerile interioare sunt vii, calduroase, pline de bucurie. Aceeasi casa radiaza intr-un fel aparte pentru ca noi radiem.

Schimbarea este innoire interioara,  activare a verticalei ceresti,  inviere. Si cand ea e puternica in noi si orizontala vietii se umple cu bucurie, abundenta, liniste. 

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice