Candva filmul intitulat Heidi fetita muntilor mi-a incalzit atat de mult sufletelul incat o usa interioara a ramas deschisa ……pentru Elvetia. Au venit prieteni, amici, invitatii insa drumul nu s-a activat …..ba mai mult acum 7 ani desi chemarea a fost puternica sa merg sa lucrez in centrul triunghiului format de Franta-Elvetia-Italia, ceva din mine a refuzat lasand aceasta tesatura intr-un plic pe varful muntilor…..poate, candva.

Si iata ca acest solstiu a creat o trecere, o punte, un drum infatisandu-mi o Elvetie albastra, vie, frumoasa, radianta cu multe flori, casute-conace, oameni frumosi, Venetii ascunse, castele cu istorii puternice, un lac minunat, munti zvelti, puternici, vorbitori, temple budiste si biserici graitoare.

Ma simteam primita si totusi nu Acasa. In fiecare dimineata din conacul ochios imi desfaceam aripile deasupra oceanului verde ……insa de zburat nu puteam zbura ci doar observam, lucram in vers divin, plantam seminte de lumina, curatam, activam, onoram locul cu multe daruri. Un taran al lui Dumnezeu cu plugul in brazda venit sa teasa cu fire cosmice…..cam asa ar arata pictura ce descrie aceasta calatorie…….vie, adancitoare, plina de bucuria muncii!!!

Si desi ochiul interior tresarea…cerul interior nu se deschidea nici pentru scris, nici pentru calatorii in vers divin, nici pentru traduceri subtile. Lucreaza imi spuneau ghizii……..nu te opri, valul se va da la o parte cand vei ajunge in tara. Miercuri posteste si miercuri noaptea….vei vedea, vei intelege, vei aseza.

Si m-am lasat atinsa de frumusetea ciocolatei, a branzei, a oraselor asezate pe langa lacul Leman, a oamenilor, a conacelelor radioase, a verdelui radiant, al lebedelor, al cerului linistit si al muntilor cu coroane de lumina.

Teme multe se inchideau in mine in intelegeri si daruri …..insa partea invizibila a Elvetiei imi ramanea necunoscuta. Abia acum…scriind dupa ce m-am impletit cu rugaciunea, reiki-ul si triunghiurile divine….am simtit cum se ridica valurile. O tara controlata……la fel ca Anglia si Ierusalim.

Ce inseamna asta am intrebat-o pe AzaRa?

Civilizatiile controloare care va acceseaza prin tehnologie, comfort, bani, putere au pus mana pe cateva teritorii ale Geei si si-au facut aici puncte de lucru. Elvetia este unul dintre ele ….de aceea …te-ai simtit cu plugul in brazda…..lucrand pe ogorul divin …..pentru a participa alaturi de alti luminatori la deschiderea portilor de lumina.

Sa inteleg ca Elvetia nu are porti de lumina? Inca nu le are. Au fost inchise.

Acum priveste…..

Un drum verde-inchis…mergand catre gri …..mi de dezveli ochiul interior: inchisori-ceresti, umbraluri, oameni controlati, aresturi de iubire, amorteala, depresie, impietrire, suflete sfasiate sau pierdute. Un tablou invizibil care parca nu coresponda deloc cu exteriorul frumos pe care il vazusem. Si mai in spate o caracatita cu 6 brate……Toate civilizatiile controloare, cele 6 sunt active aici pe cate un brat al Elvetiei.

Ceea ce vezi la suprafata este…..tentatia. Si totusi e atat de frumoasa ii spuneam ghidului meu, AzaRa.

E controlat de frumoasa pentru a aluneca usor insa nu te lasa pacalita.

Pai nu ma las….stau doar 5 zile…..cam atat as rezista fara scris, calatorie in vers divin, plutire.

Si totusi ce putem face pentru chipul ei christic pentru ca orice tara poate face Trecerea?!!!…. am intrebat-o pe AzaRa.

Rugati-va, postiti, activati darurile, aduceti graimea divina. Tarile radiante cum este Ramania sustin spiritual tarile puternice dar stinse christic cum este Elvetia exact asa cum un gifted spiritual sustine un copil cu dizabilitati.

AzaRa….e atat de straniu ceea ce imi spui……o tara mica ca a mea sustinand un colos financiar?!!!! Cine ar putea crede?

O zeita de plastic controlata care si-a pierdut mult din suflet ……prin acceptul pe care si l-a dat pentru a fi controlata. Chipul ei este exact ca al femeilor frumoase cu multe operatii estetice dar deloc radiante.

Nu inteleg acest accept. De obicei vorbim despre ele in contextul Arhistrategiei de Lumina, al Divinului Trinitar.

Exista si un accept pe care il poti da prin pacte de intuneric, controlorilor sau arhistrategie de intuneric.

Ufff…inteleg.

Ce putem face noi concret intr-o tara controlata?

Sa aduceti darul vostru neconditionat lasandu-l in trena, mainile, pe fruntea acestei tari.

Stii m-am intrebat in timp ce ma rugam de ce aerul nu-mi raspunde, ma simteam fara ecou….cum sa-ti spun….lucram sarguincios….insa fara inaltime. Si desi eram cu plugul in brazda zilei, mergand neintrerupt aveam sentimentul ca verticalele ceresti nu sunt acasa. Muntii interiori nu-mi raspundeau.

Pai ….aici nu exista munti spirituali deci cine sa-ti raspunda? Pare straniu insa esti doar la campie dpdv spiritual. Dealuri mici se intrevad….insa cu lucrare multa, fragezita zi de zi de noii copiii, preotese, luminatorii de pretutindeni. Si nu e o lucrare usoara…Ceea ce teseti ziua, controlorii distrug noaptea.

De ce? Pentru ca e unul din sediile lor, de aici ei controloeaza mare parte din puterile planetei.

Care este Voia Domnului?

Toate tarile sa se lumineze, toti locuitorii sa faca trecerea, in Impreuna-Una sa ne inaltam!!!!

Sa inteleg ca tarile puternice financiar fac ultimele Trecerea?!!!!am intrebat-o pe Azara….

Si totusi de ce Elvetia este atat de atractiva pentru controlori? Pentru ca se pot ascunde foarte bine in spatele frumusetii ei rapitoare. Te pot prinde usor.

Ce pot face copiii din ceruri mari pentru rescrierea ei?

Ei actioneaza deja la nivel de supraconstiinta, cu ingerii si darurilor lor rescriu….insa multi dintre ei sunt deturnati de tehnologie, comfort, ignoranta. Valurile sunt foarte grele. Unii dintre ei se pierd.

Uff…inteleg….de aceea am simtit sa asez in primul rand darurile de vindecare, apoi cele legate de centrare si apoi darurile inaltatoare.

O lucrare tainica de face in triunghiul descris de Templul Unimii-Preotii Unimii-Copiii Unimii prin voi cu voi in Impreuna-Una. Noi n-am putea inainta fara graitorii si lucratorii Unimii. Noi iti multumim si va multumim….

Ma simt atat de mica si infinit recunoscatoare. Cand am ajuns acasa si am privit ochii lui….am simtit din nou oceanul de lumina, bucuria christica, totul-Una. Misiune indeplinita …..mi-a zis vocea interioara. La noapte te vei intalni cu ingerii scrisului-ingerii Elvetiei-ingerii Gaiei. Si asa a fost….zambi Azara….aratandu-mi un medalion ce infatisa chipul acestei tari ….in viul lucrarilor de lumina. Un munte cu varful in jos, peste care se afla o campie radioasa, frumos mijind in bucuria treziei!!!!