Atunci cand calatoriti si va umpleti sufletele, desfaceti florile cerurilor in triunghiuri cuvantatoare. Rugati ca sfintii zonei sau alte trinitati radiante sa va dezvaluie talcul pentru care ati ajuns la Cetatuia-Namaiesti-Corbii de Piatra sau la Alunis in triunghiul( mama-tata-fiu, fiica) sau in alte parti, fiind prezenti in divinul din voi, multumind si impartasind cu cei apropiati din entuziasmele, bucuriile primite.

 Aceste elemente de vesnicie care apar in triunghiul interior va vor insoti peste timp si spatiu ca o salba de luminite graitoare ce vor deschide noi drumuri, noi intelesuri mergand catre varful muntelui interior.

 Incercati sa nu va agatati de forma unei biserici rupestre sau de inaltimea unei cruci. Simtiti centrul locului, lasati zarile sa va anime strafundurile.

 Ceea ce se  desface in cupa interioara deodata ca o tasnire este rodirea voastra in acel taram, elementele de vesnicie care va innaripeaza zborul peste timp si spatiu.

 Veti simti ca acestea au o lucrare uriasa ce corespondeaza cu Tot si Toate aducand in salba de vesnicizari multe talcuri din vremea aceasta sau alte vremi.

 Ceea ce calugarii considera ca fiind o matanie eu o simt ca fiind o bratara cu dezveliri care inunda taina recunoasterii de Sine.

 Elementele de vesnicie descriu inteligenta multidimensionala, inteligenta fara timp care se formeaza in trena memoriei divine, creeand legaturi intre pasii cosmici pe care noi ii facem poate in fiecare viata, poate la distanta de trei vieti dar si intre vieti, ducand anumite talcuri catre inaltimi.

 Opriti-va inainte de o calatorie si meditati, opriti-va in timpul ei si dupa si veti simti cum trei elemente de lumina si-au dat mana nascand la mijloc un buchet de intelesuri.

 Calatoriile de suflet sunt angajamente de crestere in Unime. Ele se desfac din Contractul Nostru Spiritual ca niste petale ceresti inundand intelegerea noastra cu multa iubire, patrundere, talc.

 Incercati sa nu treceti prin formele calatoriilor, atelierelor, initierilor ca niste actori grabiti ci ramaneti slujind in miezul unei revarsari de Sens pana cand o nou bucurie, ceva necunoscut si tandru va imbratiseaza luminand ceva in voi.

 Cand nu simtiti sau nu vedeti nimic, activati triunghiul pelerinajului sau al dospirii, vizualizati o cununa de lumini in centrul lui, conectandu-va la ea trei zile.

 Pe calea visului, meditatiei, intuitiei se vor asterne noi intelesuri.

 Incercati ca intre aceste vesnicizari care sunt ca niste sfere emitente sa puneti triunghiuri trezitoare nu orgolii, atasamente, tipete. Pentru ca salba aceasta sa creasca …..Graalul interior e de dorit sa emita dezvelind in ochiul smereniei, iubirii, daruirii, Omul Indumnezeit care Sunteti.

 Cand doua elemente de vesnicie se intalnesc si emit din centrul a doua triunghiuri cuvantoare un alte miez se configureaza generand o piramida triunghiulara plina de intelesuri atat pentru calator cat si pentru ceilalti.

 Uitati-va acum in bijuteria pe care voi ati creeat-o de-a lungul timpurilor…Simtiti elementele de vesnicie?