Egregoarele sunt fiinte psi compuse din emanatiile unui grup. Ele pot avea chip de floare sau de fiara dupa cum sunt gandurile, emotiile, faptele acelor oameni.

Vechea familie a creat un egreogor greoi plin cu negraite, netraite, ascunzisuri, falsitati, impietriri, abuzuri si refuzuri chipul ei fiind asemenea unui copil zdrobit, vestejit, uitat si neprimit.

Pe noul pamant, Isus si Maria Magdalena alaturi de alte cupluri ale unimii deschid templul cuplului si al familiei dand glas tuturor triunghiurilor unimii care ne pot conduce pana pe varful muntelui transformand fiecare provocare in bucurie de regasire, avant si intelepciune.

In chip treimic egregorul noii familii devine din ce in ce mai frumos, mai radiant, mai stralucitor, asemenea unui soare.

Trecerea de la vechiul egregor in care am fost prinsi cu totii prin judecati, neiertari, invinovatiri la acest chip unimic se face prin acceptare, iubire, inteleptire imbratisand noul chip creat la intalnirea Noului Pamant cu Noul Cer in insasi valsul sferelor cu toate cuplurile unimii alaturi.

Vizualizati o cruce. Orizontala ei este familia lumeasca, verticala ei este este familia cereasca iar spirala ascendenta care imbraca crucea este sustinuta de familia de lumina.

Unde plasati chipul familiei voastre? Mai aproape de orizontala ei, familia lumeasca sau mai aproape de parintii ceresti? Cum arata acest chip?

Ce oameni au avut impact in viata voastra si cum s-au transformat acele insight-uri in bucurii ceresti revelatoare si transformatoare?

Sigur ca noul egregor da mana cu vechiul egregor prin cuplurile de trecere si maestrii trecerilor salutand noua lume cu bucurie, frumusete, unime dezvelind exact la nivelul puntilor de legatura, o paradigma noua, triunghiuri de virtuti, cel mai inalt scop care este indumnezeirea, obiective inaltatoare, pasiuni comune, frumoase, radiante, lucrari de lumina pentru noi toti.

Conectandu-ne la centrul nostru vom descoperi egregorul noii familii, acel soare care ne calauzeste deja dar pe care e de dorit sa-l recunoastem si sa-l cultivam constient zi de zi.

Acolo unde se intalnesc cele trei aspecte orizontala familiei vechi cu familia cereasca si familia de lumina se deschide templul familiei noi, o trinitate radianta care incepe prin a fi mica ….apoi creste cu fiecare triunghi de virtuti pe care il cultivam constient mergand din aproape in aproape catre muntele christic imbracat de soarele divin, familie noua, vers divin, iubire, unime, totul-Una.