Povestea incepe cu arhivarul, preotul, protectorul energetic al Egiptului, Sfinxul. Vom primi binecuvantarea lui si apoi vom merge la Piramide unde vom aseza in reteaua locului unitati de cunoastere si energii dintru Inceput.

Asistati de familia de lumina ne vom impleti cu Varful Piramidelor activand  Spirala Divinul Feminin in centrul acestor Comunicatori Universali.  In viul regasirii si in taina Recunoasterii de Sine, Puterea dintru Inceput, Frumusetea, Adevarul vor straluci.

Comuniunea cu varfurile piramidelor si cu Sfinxul vor fi asemeni unor revarsari de Sens pe care le vom decripta in clarul Sufletului. Piramidele fizice si piramidele energetice ne vor vorbi desfacand in viul trezirii noastre, daruri, haruri, bucurii. In aceasta imbratisare a Cerurilor multe porti se vor deschide in reteaua Noului Pamant iar fratii nostri dintru Lumina ne vor revela parti ale puzzle-ului divin care abia acum se dezvaluie.

Dupa doua zile de vals cu orasul vechi si nou Cairo dar si cu orasul Cleopatrei a saptea, fosta capitala a Egiptului Antic, Alexandria…vom incepe calatoria pe Valea Nilului imbratisand cu sufletul templele unde fiinta noastra de lumina a tresarit Candva. Si fiecare loc va reface bratara de lumini si Scoala Misterelor ni se da dezvalui inca o data in poarta Templului Kom Ombo, a templului din Edfu, a Templului Zeitei Isis pentru ca in triunghiul descris de Recunoastere de Sine-Bucurie de a fi-Puterea care Suntem, energia Impreuna suntem Una sa ne imbratiseze pe Toti rodind in Toate.

Nu vor lipsi templele de pe malul estic al Nilului, complexul Karnak dedicat zeului Amon-Ra si Templului Luxor, monumentele de pe malul vestului al Nilului, mormintele faraonilor din Valea Regilor , Templul Reginei -Faraon Hatshepsuth de la Deir el Bahri si Colosii lui Memmnon-statuile gigantice de la intrarea templului Amenhotep al treilea.

Apoi vom ajunge in Hurghada/Marea Rosie unde vom ramane 3 nopti impletind intalnirile cu coralii cu bucuria desertului. Aici Ra ne va mangaia amintirile si va saluta lucrarile noastre de lumina cu armonii gustative si licori aurii.

In aceasta calatorie plina de sens si bucurie  multe triunghiuri de lumina ne vor vorbi.

Pe buza serii  in taina regasirii, vom imbratisa urmatoarele acordaje: Preotia lui Isis, Ay si Tiya, Nefertiti, Ra, Thoth, Osiris, Marea Piramida.

Cu drag,

Alte informatii de care aveti nevoie: acest sejur va include 9 nopti de cazare din care: 2 nopti Cairo hotel de 5 stele cu mic dejun, 1 noapte in tren cu demipensiune catering, 3 nopti vas de croaziera 5 stele lux cu pensiune completa, 3 nopti Hurghada hotel 5 stele cu all inclusive .

Pretul include pe langa aspectele mentionate mai sus si transportul cu autocarul, avionul, asigurarea storno si medicala pentru orice varsta, asistenta turistica,  vizitele enumerate mai sus, ghid egiptean si insotitor de grup roman, taxele de aeroport.

Nu sunt incluse: taxa de viza si procesare si bacsisuri: 45 eur/de pers, bilet de tren vagon de dormit, 60 eur/pers, excursiile optionale

Pret final 1200 eur pentru adulti si 650 eur pentru copiii

Inscrierile se fac pana la data de 15 iulie. Grupul minim este de dorit sa fie de 25 de pers.

La inscriere cautatorul de Sens va achita 50% din valoarea excursiei urmand ca restul sa fie platit cu 15 zile inainte de plecare.

Date de contact si alte informatii: 0755 099 099 sau camiradukara@yahoo.com, Camelia Radu