Am incercat anul trecut in septembrie sa ajung in Egipt cu un grup insa aeroportul din Cairo s-a inchis. Nu am renuntat, am continuat pregatirea pentru o noua calatorie gasind pentru acest acordaj planetar alti modelatori, boltitori, sustinatori, deschizatori de porti, aparatori, tesatori in lumina.

Si am fost coplesita sa descoper tineri cu deschidere multa, ravna si mai ales intelepciune, spiritute batrane aduse de vantul departarilor dar si de chemarea pentru o astfel de lucrare.

Bolta acestei calatorii era desenata de ghizii mei insa multa vreme nu aparusera cei care urmau sa joace anumite roluri. Stateam linistita, toate erau in Rostul lor insa atunci cand s-a umplut zarea, tot sufletul meu s-a bucurat. In adevar cavalerii luminii venisera, in Unime, frati dintru lumina ma insoteau.

Si nu erau din vechii care au cazut in temeri, griji, atacuri de panica uitandu-se la stiri nici din cei care bifasera Egiptul candva si nu ramasesera cu nimic pe bolta lor interioara ci foarte multe fii si fiice animate de bucurie, recunoastere de Sine, iubire de Tot si Toate.

Plimbandu-ma cu ei pe aleile imbracate flori, miresme, frumuseti si intrebandu-i ce triunghiuri li se deschid in clarul sufletului din reteaua Egiptului, am vazut cum boltile de lumina se activeaza si drumurile se dezvaluie iar darurile isi pornesc valsul hranind Totul, iubind, marturisind.

Egiptul e graitor in lumina in taina lui Acum ca o stea care isi recapata stralucirea, ca o pasare care isi dezvaluie aripile, nu pentru spectacol ci in Unime, cu noi toti alaturi in Impreuna-Una.

Ce cauta ramanii aici? Dupa cum stiti multe spirite batrane dupa ce au stat in Egipt si in alte locuri considerate binecuvantate ale acestei planete, s-au reincarnat in Ramania pentru a porni valsul de aici ca Maestrii ai Trecerilor mergand pe raza lui Ra in lucrari planetare pline de bucurie tesute in vers divin pentru noi toti in Impreuna-Una. Energia fiicei este cea care vindeca, fiica este cea care aduce echilibru intr-o trinitate in care Tatal a acaparat exprimarea intregii familii.

Cinand in taina Unimii cu toti ingerii si ghizii alaturi am simtit cum lucrarea se face prin maini divine de la Centru catre Centru in Sfant Numele Tau.