Povestea incepe cu arhivarul, preotul, protectorul energetic al Egiptului, Sfinxul. El este cel care ne cheama in Acum sa lasam din darurile noastre in reteaua acestei tari. Poarta pe care ne-o deschide el este alcatuita din mai multe triunghiuri energetice: Isis-Osiris-Horus, Ra-Araragat-Thoth, Nefertiti-Akhenaten-Ra, Thoth-Ma”at-Seshat, Isus-Maria Magdalena-SarRa pe care le puteti simti cu sufletul innaripat, zburdalnic,  deschis catre aceasta calatorie care reprezinta in Adevar o Trecere de la Cerc de intelegere la Altul pe Spirala Inaltarii.

 Sfinxul din Egipt

Una din calauzele noastre in aceasta calatorie va fi Thoth, zeul intelepciunii, stapanul cartilor, pastratorul cunoasterii.

Ca Voce a Zeului Ra, Thoth ne va ajuta sa asezam in triunghiurile de lumina ale Egiptului, daruri pe care le-am primit Altadata si care in Taina lui Acum, vor sa straluceasca pentru noi toti in Impreuna-Una. 

Thoth este in aceste vremuri maestru al Trecerilor, deschizator de porti si indrumator pentru toti oamenii frumosi care aleg  sa rasfoiasca si sa-si aduca in geometriile sufletului, file ceresti din cartea recunoasterii de Sine.

El este unul din arhitectii acestei lumi cateva civilizatii intitulandu-l chiar tatal lor. Cu ajutorul lui o parte din istoria acestei planete se rescrie si voi tesatorii, modelatorii, deschizatorii de porti din aceasta calatorie ajutati ca anumite pagini sa-si recapete stralucirea initiala.

Pentru cei cu ochii sufletului deschisi, geometria calatoriei este aceasta: cele cinci triunghiuri calauza se suprapun devenind unul luminos radios inconjurat de trei cercuri alcatuite din sfere frumoase emitente.Calatoria in vers divin va avea si alti participanti din acest univers si din alte universuri, frati dintru lumina care mosesc impreuna cu noi daruri pentru Planeta si pentru Egipt.

 

 Gazda noastra in aceasta calatorie de suflet va fi statiunea Sharm El Sheikh, complexul J.B. situat in Nabq Bay in sudul peninsulei Sinai. De aici vom porni pe razele lui Ra sa imbratisam Manastirea-Cetate Sf Ecaterina, Rugul Aprins, Muntele lui Moise, Valea Regilor, Platoul Giza cu cele trei piramide, Petra-cetatea Roz, Ierusalimul, rezervatia Abu Galom unde traiesc beduini, Marea Rosie, Canionul Colorat (  vom decide impreuna ce triunghiuri de lumina vom face in taina recunoasterii de Sine in aceasta tara minunata)(excursiile de mai sus sunt optionale).

Pretul: 990 eur/ adult, 590 eur/copil

 Tariful include: cazare 7 nopti, hotel cinci stele, in regim de all inclusive, transport charter TAROM, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicala+storno, asistenta turistica si toate lucrarile de lumina pe care le vom face Impreuna

 Nu sunt incluse: taxa viza 15 eur/persoana si excursiile optionale

 Pana la data de 1 februarie trebuie achitata 30% din suma, restul cu trei saptamani inainte.

 Alte informatii legate de locatie:

 Hotelul dispune de o plaja de 250 de m lungime, 4 piscine partial incalzite, 2 piscine dedicate copiilor, terenuri de tenis, terenuri de volei, 5 tobogane, doua cluburi pentru copiii, teren pentru tras cu arcul, amfiteatru, sala de conferinte etc

 Ce presupune pregatirea pentru aceasta calatorie?

 Sa dati lumina triunghiurilor-calauza care deschid aceasta poveste

Sa va rasfoiti vietile pe care le-ati avut in vechiul Egipt, sa pansati ranile si sa deveniti constienti de darurile lor in Acum

Sa lucrati cu Thoth, Isis, Ra  in triunghiurile planetare care va cheama Ex: Ramania-Egipt-Peru

Sa  faceti meditatii in triunghiul Sfinxilor

Sa participati la atelierele dedicate Egiptului si triunghiurilor planetare postate pe www.frecventaom.ro

Sa dati lumina acestei calatorii la niv ch 4

Sa multumiti entitatilor  de lumina ale locului pentru aceasta chemare-imbratisare. Sa conlucrati cu ele inainte de a ajunge acolo

Sa va initiati in tainele lui Isis, Thoth, Ra, Nefertiti 

 Cu tot dragul astept copiii, cat mai multi copiii in aceasta calatorie. Acesti mici indrumatori deschid drumurile, mosesc daruri pentru noi toti, ne initiaza, desarhiveaza acele unitati de cunoastere de care avem nevoie pentru a ne reaminti cine suntem si care este misiunea noastra in Egipt, creeaza bolti de lumina, sunt modelatori in retea si in Adevar, Maestrii ai Trecerilor.

Inscrierile se fac pe camiradukara [at] yahoo.com, www.frecventaom.ro sau la tel 0755 099 099