Atunci cand nora lasa nedesfacute anumite noduri mentale, emotionale, spirituale ele incep sa genereze disfunctii, oprelisti, probleme in triunghiul mama, soacra, nora. Asa apare efectul soacra, o consecinta a neimpacarii cu mama si de fapt cu partea feminina. Soacra este de fapt umbra care prinde contur prin persoana mamei sotului. Tot o mama dar uneori pe „ dos’ pentru ca ea trebuie sa echilibreze triunghiul. Veti intalni de multe ori o soacra victima, o mama calau si o fiica falsa salvatoare sau o soacra-lup, o mama-oaie si o fiica-distanta.. E important sa vedeti rolurile in care ati intrat si dupa ce le-ati constientizat si le-ati integrat darurile, sa iesiti din ele, multumindu-le. Cu cat le-ati dat mai multa putere cu atat ele se vor desprinde mai greu de voi…. insa iubirea, detasarea si mai ales nevoia voastra de armonie va vor ajuta sa asezati corect in voi, femininul. Triunghiul acesta, reflectarea lui trei poate fi vindecat si prin rugaciunile la Sf Treime, in mod special la MAICA DOMNULUI. Nu uitati: toate rolurile pot fi transcense in lumina.

Efectul soacra ne mananca de multe ori energia, elanul si inspiratia pentru ca ne centram prea mult pe cum ar trebui sa fie sau pe ce facem noi si ea nu face, uitand ca radacina lui se afla in lucrurile nerezolvate si deci neasezate din noi. Nu intotdeauna efectul soacra este unul nedorit. Lucrurile pe care le admirati la soacra dvs sunt si in voi intr-o cantitate mai mica sau mai mare. Recunoasteti-le si dati-le valoare.

Cautati soacra din voi si nu o mai puneti pe foc.Partea nedoita a efectului soacra poate disparea cand ati inteles si vindecat in voi, cauzele problemelor pe care le aveti cu voi si apoi cu soacra.

Gratia sa fie cu voi si mai ales cu SOACRA!!!