Spuneam intr-unul din articolele dedicate copiiilor-maestri ca Educatia dintru Adevar inseamna Recunoastere de Sine.

Cu siguranta va puneti aceasta intrebare: Cum se deschid teritoriile Sinelui Divin? Care sunt cheile?

Reamintindu-va povesti, jocuri, imagini in triunghiurile schimbarii, contempland ceea ce este asa cum este, mergand in pelerinaje spirituale, ascultand chemarile, urmand intuitia, curgand cu fluviul divin, imbratisand fiecare provocare, cautand perla fiecarui eveniment, iubind totul, valsand cu triunghiurile schimbarii, traind flow-ul, fara judecati si competitii, manifestand recunostiinta fata de tot si toate, in trialog( eu-tu-Sursa), primind initieri, vorbind cu copacii, izvoarele, muntii, lasand ca Universul sa va aseze in pomul interior, globurile-daruri, conectandu-va la divin in fiecare clipa, marturisind Minunea care Sunteti, impartasind visele, harurile, bucuriile cu fratii vostri intr-un spirit din familia de lumina.

Copiii stiu aceste lucruri. E naturala contemplatia, bucuria, recunostiinta. E firesc pentru ei sa imbratiseze Totul. Ceea ii coboara pe ei de pe varfurile lor sunt competitiile in care de multe ori ii bagam in priza fricii spunandu-le ca nu e frumos sa fii invins, nu te voi mai iubi daca gresesti, nu e dragut sa iei nota 4, trebuie sa fii mai bun decat toti colegii tai, conditionarile de tipul daca faci asta vei primi o bluzita, daca iei nota 10 te voi iubi mai mult, dualitatea e bine cand esti agresiv e rau cand esti moale, e rau sa fii lenes si e bine sa fii harnic.

Incercati sa priviti acest triunghi: Bine-Rau-Creatorul. In centrul lui este Omul care straluceste abia dupa ce a iesit de pe bulevardul dualitatii, dihotomiei, dialogului.

Totul e Minunat: nota 4, nota 1, statul cu picioarele pe tavan si uitatul intr-un punct,  nevorbitul pana la varsta de 4 ani, plansul,  refuzul de a vorbi in public s.a.

De aici pornim noua educatie, recunoscand Divinul care Suntem.

Deschideti poarta ca sa-l priviti pe copilul dvs in nelimitatea lui chiar daca medicii i-au pus diferite diagnostice.

La nivel de Sine el este Una cu Totul.

Reamintiti-i acest lucru.

Extrageti din pachetul cu carti un triunghi sau mai multe ale schimbarii  punand inainte urmatoarele intrebari: Ce am eu de invatat in relatia cu fiul meu? Ce refuz sa vad? Ce imi transmite copila mea? Ce e de dorit sa activez in comunicarea cu copiii mei? Ce triunghiuri ne cheama?

Priviti cu ochi divini triunghiurile extrase si compuneti jocuri, povesti, calatorii in aceste triunghiuri.

Meditati in triunghiuri.

Copiii veniti dupa anul 2000 comunica cu parintii lor in prima limba a umanitatii care este geometria sacra. Va reamintiti?