Copiii care vin acum ne aleg si pot ramane pe langa noi 3, 5, 7, 9 ani pana cand pregatirea noastra s-a facut in asa fel incat in ecuatia intruparii lor, neinvatatele noastre sa nu ii afecteze foarte mult.

Daca mama este tributara trinitatii inferioare descrise de minte-inima-corp care naste la mijloc personalitatea bazata pe ego, e posibil ca spiritul care a ales-o sa o indrume spre scoli de spiritualitate, initieri reiki, ateliere conective, carti din lumina in asa fel incat triunghiurile limitative sa se transforme in unitati de sens si mama sa fie din ce in ce mai deschisa, mai receptiva la elementele subtile ale evolutiei.

Trecerea de la paradigmele vechi bazate pe tipat, trebuie, pedeapsa, manipulare psi, abuz la scoala noua unde compasiunea, iubirea, bucuria, deschiderea, comunicarea telepata ne vorbesc, se face prin copiii, inainte de venirea lor in asa fel incat aterizarea si scoala noua in care vor sa evolueze sa le fie aproape.

Ei vin cu drepturi divine mari si cu deschideri care ne invita sa depasim ceea ce poate am invatat in scoala traditionala.

Inainte sa ramaneti insarcinata incercati sa vorbiti cu Centrul vostru, asezand in taina regasirii, aspecte ale fiintarii care poate inca nu radiau.

De asemenea plimbati-va in natura, bucurati-va, cultivati zilnic un triunghi divin sau mai multe, conectandu-va intim la Copilul divin, cel care in chip christic coboara in gradina voastra sa va fie indrumator.

Lasati in roua intelegerii mesajele de la copilul vostru sa vina pe calea visului, prin oameni frumosi, prin initieri, insailand aceste perlute ca un sirag de luminite la care va invit sa reveniti si dupa nasterea lui pentru a accesa o noua intelegere. Puteti desena suprapunand mana lui cu mana dvs, puteti scrie automat impreuna cu el, puteti face meditatii avandu-l alaturi inainte ca intruparea sa aibă loc.

Comunicand cu el veti sti ce aspecte din dvs sau din relatia dvs mai sunt de asezat in asa fel incat aterizarea si cresterea lui sa se faca cu cat mai putine provocari.

De dorit este ca inainte de intrupare cei doi parinti sa se imbrace cu initieri, cunoastere, rodire, impreuna sa mediteze, impreuna sa se pregateasca pentru micul maestru care v-a ales.

Pe Sarra am simtit-o cu 9 ani inainte sa fiu mama desi medicii imi spuneau ca e putin probabil sa fac copiii. Insa eu stiam ca ea va veni la momentul potrivit. Cu 5 ani inainte de sosire toate evenimentele din viata mea s-au accelerat  iar pregatirea mea era ca un val imens plin de talcuri care imi invaluia fiecare moment si din care nu trebuia pierdut nimic. Mergeam la cate o initiere pe saptamana, ma spovedeam des, ma chemau multe ateliere si trialoguri, rareori ajungeam acasa mai devreme de ora 22 si totul parea a fi o tesatura noua in care intrasem ghidata de ea, o deschidere de drum care mi-a modificat intreg destinul intr-un mod minunat, nesperat, coplesitor.

Stiu ca in perioada sarcinii mi se inchidea adeseori usa sau calculatorul iar Sarra nu mi mai dadea voie sa fac lucruri dragi dar nedospitoare in Unime. Din aproape in aproape am inteles ca prin ea valsul psihologiei cu spiritualitatea trebuia facut astfel ca m-am dedicat mai mult proiectelor in care misiunea mea si a ei, radiau.

Dupa ce am am nascut-o pe Sarra la foarte putin timp in timpul scrisului conectiv l-am simtit pe Stefan. Il rugam sa mai stea un pic pentru ca consideram ca e prea devreme, cezariana mai trebuia sa astepte insa el continua sa ma viziteze in vis si in orice sesiune de scris conectiv spunandu-mi ca a decis coborarea, totul e pregatit, sa manifest doar incredere, bucurie si iubire.

Cu mult drag imi indica zilele cele mai potrivite pentru sosirea lui si de asemenea imi raspundea la multele intrebari pe care le aveam in legatura cu Universul, Viata, Valsul nostru.

Imi placea aceasta pregatire accelerata in care initierile se varsau in viata mea…. torential si apoi multi sori ma atingeau in mica mea trecere.

Incercati sa faceti trialog, mami-tati-copilul care nu a venit avand la mijloc Marea Sfera Centrala sau o entitate de lumina care va este draga. Cereti indrumare si urmati ceea ce vi se dezvaluie.

In acest vals, intruparea este o binecuvantare iar cresterea noastra este minunata in Impreuna-Una!