In scrierea conectiva folosesc destul de mult aceasta metoda, la fel in diagnoza, initieri, ateliere conective.
 Ceea ce doream sa va reamintesc este ca acest ecran este in voi si poate fi accesat cu usurinta atunci cand sunteti linistiti.
 Aduceti-va acasa sufletelul, reintregiti-l si veti simti cum va va comunica prin intermediul ecranului, ceeea ce e de dorit sa stiti.
 Acest ecran este alcatuit din geometrii armonioase si el a fost lasat inca dintru Inceput in Structura Noastra tocmai pentru a putea coresponda in taina recunoasterii de Sine cu Biblioteca Divina in care se afla Cartea Destinului Nostru.
 Ceea ce e de dorit sa faceti ca sa-l puteti folosi este sa meditati zilnic, sa multumiti sufletelului vostru, sa-l limpeziti cu marturisiri, sa nu va culcati pana nu v-ati umplut de bucurie, sens si intelegere, sa mergeti la initieri, sa cititi carti din lumina, sa scrieti sau sa pictati conectiv, sa va plimbati in natura, sa iubiti.
 Ecranele sunt argintii si in taina recunoasterii de Sine ne pot dezvalui tot ceea ce este important pentru evolutia noastra. Cu ajutorul lor ii putem vedea pe fratii nostrii de pe alte planete, alte tari, imagini din alte vieti dar si din viitoruri, putem citi din Bibliotecile Divine, putem comunica cu Noii Copiii dar si cu alte Civilizatii.
 Acest ecran ne ajuta sa corespondam cu Totul marturisind din aproape in aproape, Minunea care Suntem.