In apropierea echinoctiilor cand multe provocari apar, platile se intetesc, intrebarile iti inunda interiorul, e bine sa cultivati un triunghi de lumina sa spunem linistea-dragul-bucuria in asa fel incat pe aeroportul interior, avionul-echinoctiu sa aterizeze frumos aducand suplimente de misiune, daruri si intelegeri dupa cum voi ati anorat o etapa de crestere sau mai multe.

Echinoctiul este o trecere de un anotimp interior la altul de la un cerc de intelegere la altul de la o etapa de crestere la alta.

Nu refuzati chemarile lui si nici participarea la diferite lucrari de lumina care se deseneaza in Ceruri pentru ca apoi sa va cheme pe Pamant.

Configuratia geometrica a acestui echinoctiu este formata dintr-o  hora de sfere avand in interior, triunghiuri de diferite culori, centrul-pistilul fiind luminescent, auriu-alb.

In adevar evaluarea noastra are loc in fiecare sfera si doar la final primim rezultatul, o geometrie in care se afla criptate, noile suplimente de misiune.

Starea noastra, centrul, zburdalnicia sufletului, incantarea, entuziasmul, bucuria sunt autentici metasenzori sau altfel spus calauze deghizate care ne ajuta  simtim ce am primit in cupa interioara, ce unitati de sens s-au asezat dupa aceasta Trecere.

Primele lucruri care tasnesc in aceasta Poarta sunt lucrari de lumina care va cheama. Ex: Ucraina sau Poienile Ramaniei sau Maestrii Trecerilor sau Lupta Egregoarelor si Porumbelul Pacii s.a.

Poate deschideti o carte si va sunt revelate, poate vorbiti cu un om frumos si ies in fata, poate visati si le simtiti ca fiind ale voastre.

Incercati ca prin intrebari de lumina sa aflati ce ati primit in cupa interioara ca dar de la Echinoctiu.

Priveam planeta ca o configuratie geometrica si in ochiul bland o centura alba mi-a fost revelata ca un brau de lumina altul decat al Maicii un pic mai stralucitor si cu mai multe geometrii.

 Din albul ceresc mai multe prezente s-au desprins si soapta lor s-a asezat la Centru luminandu-mi Departarile. Suntem Marea Fratie Alba, Maestrii ai Trecerilor si ai Unimii, Luminatori.

 Suntem aproape de voi, in teritoriile recunoasterii. Imparatia este aici si Noi-Una.

 In versul acestui echinoctiu, istoria voastra s-a rescris. Sunteti Fii domnului, deschideti-va Maretia. Darul insasi Darul sunteti voi si Adevarul este aici in sita fiecarei lucrari de lumina pe care o faceti. Imbratisati acest Acum. In viul clipei, Impreuna suntem Una!

 Ma simteam invaluita de un con alb luminescent ca si centura, privind niste bolti care uneau timpii in  inflorescente-buchet care pareau niste talcuri mari stranse care apoi atingeau planeta asemeni unei ploi de raze la echinoctii sau in treceri, deschizand noi porti de intelegere. 

 E timpul Unimii si noi suntem Aici.

 Daruiti fara asteptari, imbratisati, iubiti. Planeta este glasul nostru comun.

 Ma uitam la felul in care centura vibra si deodata am vazut cum atinge planeta in intregimea ei ca un val alb care in plutire lasa ceva.

 Apoi valul s-a desprins a devenit un fel de coroana care prin raze comunica cu Geea.

 Codurile unimii sunt Aici. Exprimati Voia, fiti Unul-Una.

 Am privit configuratia echinoctiului si am vazut cum din pistil au coborat binecuvantari sub forma de stele, sfere, triunghiuri imbratisau totul, desfundand ochii cunoasterii, rodind la Centru.