In apropierea echinoctiilor cand multe provocari apar, temele coboara foarte rapid in cupa interioara, intrebarile iti inunda interiorul, emotiile dau in clocot ….e de dorit sa cultivati constient un triunghi de lumina sa spunem iubirea de Tot si Toate-rabdarea-bucuria in asa fel incat pe aeroportul interior, avionul-echinoctiu sa aterizeze frumos aducand suplimente de misiune, daruri si intelegeri dupa cum voi ati onorat o etapa de crestere sau mai multe.

Echinoctiul este o trecere de un anotimp interior la altul de la un cerc de intelegere la altul de la o etapa de crestere la alta.

Nu refuzati chemarile lui si nici participarea la anumite lucrari de lumina care apar pe Cerul interior venind sa sustina spiritualizarea materiei.

Configuratia geometrica a acestui echinoctiu este formata dintr-o spirala de sfere avand in interior, un triunghi radiant in centrul caruia se afla infinitul. Ce va aduce ea in Graalul interior?

Inaintea fiecarui echinoctiu si solstitiu, exista evaluari ceresti care nu au nimic punitiv sau justitiar sunt intalniri radiante cu ghizii nostri, pasiri in lumina care ne sustin sa facem alegeri inaltatoare. Deschizand poarta temelor de viata care vin insotite de multi cai emotionali, darurile noastre incep sa graiasca, capata chip ce ne lumineaza pasirea, se activeaza varfurile de munte. Echinoctiile ne sustin in procesul rescrierii si daca ne dorim un dar sau altul si avem merite de Sine chiar dar nu l-am asezat in contractul nostru de suflet, in bratele acestor treceri il vom gasi.

Activati spirala intrebarilor, spirala darurilor, spirala temelor. Dati glas iubirii divine iesind din triunghiul victima-distant-calau sau printesa-manipulator-impietrit sau suparat pe destin-domnul Problema-nelinistitul de baza.

Uitati-va la etapa in care va aflati si desenati-i chipul. Ce radiaza si ce nu? Ce cununa de intelegeri are ea? Ce treceri se activeaza in voi?

Deschideti o carte si veti simti cum graiul ceresc coboara, vorbiti cu un om frumos si multe bucurii se vor activa pe Cerul interior, imprieteniti–va cu schimbarea si un vals nou se va activa in voi.

…..

Pentru ca acest echinoctiu este pastorit de triunghiuri de lumina formate din Maria-Ana-Ioachim, Mihail-Gabriel-Sf Parascheva, Isus-Maria Magdalena-Sarra, Maestrii Trecerilor si Maestrii Inaltati, asezati in trena lui, recunostiinta voastra insotita de blandete si smerenie. 

Ce rescrieri se fac?

Ce rodiri apar?

Ce intelegeri se dezvaluie?

……………

Va invit la un atelier astroconectiv pe 20 septembrie ora 18 30. Intalnirea va fi sustinuta de Cristiana Tanase si Camelia Radu.

Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisorul de Foc

Cat? intre 30 si 50 ron

Ora?18 30

Temele abordate: evaluari ceresti, rescrieri, graiuri divine, darurile Maicii, cheile divinului feminin, chipul acestui echinoctiu, anotimpurile interioare, sfatul inteleptilor, etape si geometrii, triunghiuri de virtuti care ne sustin in trecere, varfurile de triunghi, astrele si trecerile, cum putem lucra in aceasta etapa?