Atunci cand nu vedem Cerul unei situatii pentru ca suntem razvratiti sau in frica e important sa urcam la varful triunghiului si sa spunem: E ce e sau Ceea ce este, Este. Nu-si au rostul judecata, evitarea cu frustrare, lupta. Am fost in aceste frecvente si nimic nu s-a rezolvat. Urcati pe muntele interior inchizand discutia astfel…apoi cautati in liniste sa aflati talcul,rostul, darul conflictului. Ce vrea sa spuna muntele interior? Unde m-am oprit? Ce am de limpezit? Ce balaur s-a ridicat din mine? Ce e de inteles?
Usor, cu blandete si iubire, de la Varful muntelui sau Divinul Treimic veti primi acea intelepciune cu care sa inchideti conflictul.

Aceste cuvinte alcatuiesc o mantra care va ridica de la baza triunghiului unde incercati furie sau resemnare, indreptandu-va atentia catre Everestul interior. Si nu se isca furtuna daca nu aducem impreuna niste Norisori si cateva Tunete.
E ce e….sau Ceea ce este Este aduce lumina christica, putere divina, forta sa iesi din reteaua dualitatii inchizand lupta in A fi.
Repetati aceste cuvinte cand sunteti coplesiti de o revolta interioara sau un confllict exterior.
Dupa ce pacea a aparut…spuneti in voi: Doamne graieste pentru mine in sufletul sotului meu/ managerului meu, Roaga-l sa ma ierte, Eu il iert si Fie ca Iubirea, Armonia, Pace sa ne calauzeasca in Tot si Toate!!!!
Triunghiul cu care inchideti graimea poate fi schimbat in functie de context.