Citeam o scriere automata si brusc mi-am amintit de Coeficientul Multi cartea-mama a Triunghiurilor schimbarii. Reteaua era asemanatoare, aceleasi geometrii, lumina alba doar legaturile erau diferite.

Plutind peste ea am vazut drumurile vii din retelele cartilor scrise in Gratie, drumurile care ti se deschid ca niste calauze si care iti vorbesc in Centrul Sufletului.

Un drum viu este activat de un evrika insa este intarit de multi pasi in lumina.

Numesc drum conectiv, capacitatea de a recunoaste si de a urma o chemare, un mesaj, un insight cu bucurie, in Gratie cu multa rabdare legand unintatile de Sens in lumina.

Drumurile vii arata ca niste bolti de lumina sau asemeni  curcubeelor sau sunt niste curgeri de lumina emitenta, pulsatila.

De multe ori in trialoguri se  creeaza intre interlocutori aceste drumuri vii care rodesc din aproape in aproape in centrul fiintei fiecarui participant contribuind la valsul sferelor pe spirala inaltarii.

Si in configurarea unui loc, apar aceste bolti de lumina, intregind lucrarea.

Cand te afli intr-o carte revelata si ai pierdut mesajul, sensul, firul te poti conecta la drumul ei si in clar ti se vor arata unitatile de Sens as cum se aseaza ele pe harta ta interioara.