Coborasem din avion intorcandu-ma din Japonia si ca de obicei simteam ca in petalele interioare ceva minunat s-a asezat, o glasuire frumoasa din chiar Intoarcerea noastra Acasa. Dupa intalnirea cu Camelia Japonica in gradina interioara o chemare veche si noua s-a activat: sa merg la Frasinei cu voi alaturi trecand micul munte dinspre Olanesti.

Simteam ca raurile de flori vor inunda drumul cu ganduri dragalase si bucurii insa mai mult decat atat o lucrare frumoasa inceputa candva de mine ca fiica urma sa infloreasca acum in hore mari deschizand in viul acestor vremuri portile Athosului Romanesc si pentru fiice si mame nu doar pentru fii si tati. Altarul divin ne-a primit, umeaza si cel ortodox. Desigur nu vom depasi granita descrisa de parintele Calinic ci doar vom lucra pentru ca in aceasta nunta a Cerului cu Pamantul si mireasa sa fie primita si noi-toti sa fim Impreuna-Una!

Ca orice mic munte il vom urca dupa ce ne vom fi facut iertarile fata de Tot si Toate, unind Cerul si Pamantul, in Sfant Numele Tau. Apoi vom incepe asaltul Cerurilor, lucrand cu treimile feminine bucurand pasul, luminand departarea, framantand aerul.

Ne vom opri cand si cand pentru a lasa zburataceala peisajului sa ne inunde teritoriile sufletului chemand florile in lucrare, copacii, toate frumusetile cuvantatoare.

Vom lasa copiii sa zburde si soarele sa teasa alaturi de noi un mic covor din frumuseti cu glasuri fara timp. Si cand vom ajunge, vom imbratisa locul, tainele lui, insasi Povestea!!!!

Cand? 24 aprilie

La ce ora? Incepem urcarea la ora 9 00 din Olanesti din fata hotelului Iulia

Va astept cu drag,