Daca ar fi privim cu ochii ceresti universul, am putea vedea ca este un con avand la baza un cerc, noi oamenii plimbandu-ne la periferia cercului sau fiind in centru sau foarte aproape de el dupa alegerile noastre. Unii mai harnicuti pot fi vazuti catarati pe spirala inaltarii cea care tasneste din centrul cercului ajungand pana la varful conului. Cine se dezvaluie la varf?Constiinta christica, sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil. De acolo tasnesc razele christice, perdeaua de lumina care ne invaluie pe toti, insasi soarele divin, Prezenta, Constiinta ascensionata 3 in 1.

Cu cat suntem mai centrati cu atat varful conului, constiinta christica ne hraneste cu mai multe dezveliri, revelatii, bucurii ceresti. Cu cat suntem mai la periferie si aura noastra este plina de suparari, neiubiri, neiertari, cu atat nu simtim razele Prezentei atingandu-ne. De ce nu le simtim? pentru ca aura noastra, pielea spirituala nu permite. Fara limpezire, curatare, constientizare, spovedanie, impartasanie, razele soarelei christic char daca ne ating noi nu le simtim. Pasiti in acest con luminic …..spalandu-va in triunghiul iertarii. Doamne iarta-ma si dezleaga-ma de toate greselile si pacatele pe care le am fata de iubire, armonie, pace dar si fata de oameni, bunuri, bani. Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Oftati, cascati, lacrimati. Ganditi-va ce triunghiuri limitative ati gazduit de-a lungul timpului. Eliberati-le!!!

Cu fiecare spalare va apropiati mai mult de centrul vostru si miezul cercului, simtind Prezenta in Tot si Toate.

Ce inseamna a fi centrat? Daca privim un om stand pe verticala el este o cruce avand o orizontala descrisa de mainile desfacute si o verticala pe care sunt inscrise 7 chakre, 7 ochisori divini. Cand suntem centrati adica nu actionam rupt sau descentrat, unim Cerul cu Pamantul, din miezul fiintei noastre venind alegerea, din esenta ei. Acest miez poate fi chakra 4 capitala sufletului insa pot fi si toti centrii uniti care radiaza ca un soare christic din centrul crucii care suntem. Ce inseamna a uni Cerul cu Pamantul? A exprima voia Divina, a uni intuitia cu ceea ce faci, a crea din gandulul divin si sentimentul inaltator o fapta minunata.

E usor sa actionezi din impuls adica din centrii pamantului chakrele 1, 2, 3….e poate un pic mai dificil sa asculti vocea Cerului si sa o lasi sa te ghideze. Din aceasta cruce se desfac bratele copacului christic si tot din ea Graalul interior ne ghideaza. Fiind cruce in actiune, drumurile se dezleaga usor, sincronicitatile sunt la tot pasul, intentiile devin realitate fara efort.

Pentru ca suntem in postul Pastelui va invit sa va limpeziti in Triunghiul iertarii. O puteti face la samadhi sau luviom ajutati de apa cu sare sau de cristale sau in voi, oriunde ati fi spaland fiecare pas in ochiul Prezentei.

Si daca experimentati samadhi-ul ganditi-va la apa divina care va spala gandurile, emotiile, faptele la sarea care va curata si apoi pasiti in Centru, simtind Voia Divina care va poate ghida in tot si toate.

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice