Pierdem suflet prin neascultare, amantlac, aventuri, greseli fata de iubire, pacate, patimi, incalcarea legilor divine. Atunci cand ne ocupam de contractul nostru spiritual, implinind voia domnului, triunghiurile divine ne ajuta sa ne recuperam sufletul. Cum? Facandu-ne iertarile fata de iubire, armonie, pace, intelepciune, discernamnat, clar dar si fata de bunuri, bani, case, relatii, barbati, sex, cultivand triunghiurile de virtuti, valsand cu triunghiurile de initieri, exprimand forta treimica din noi( mama, tatal, copilul).

Triunghiul echilateral ne invita la echilibru, armonie, centrare, intoarcere Acasa in casa Domnului ca fiu celest. Si aceasta regasire, asezare, activare ca treime in Unime ne poate dezveli faptul….. ca anumite bucatele de suflet sunt pierdute intr-un viol din copilarie sau intr-o relatie bazata pe abuz emotionalsau intr-o suparare pe mama. Cand dai grai triunghiul iertarii cu oftat, cascat, lacrimat simti cum bucatelele de suflet pierdute se intorc pe raze acasa, activand soarelui interior. Si crescand astfel lumina interioara totul capata un talc, un rost, o plinatate, o intelegere. Nu e nimic intamplator si nici nedrept.

Triunghiul divin exprima chipul christic, divinul trinitar, constiinta ascensionata trei in unul. Nu am venit ca tati punitivi sau mame fricoase sau fii razvratiti. Treimea interioara ne cheama sa ne desfacem aripile dand grai mamei-tatalui-copilului, trei in una.

Drepturile noastre divine ( programe pozitive inscrise in suflet) cresc cand depunem eforturi constiente pentru a inmulti cele 3 unitati de iubire primite la nastere sau cele 80 de unitati de discernamant sau cele 20 de unitati de intelepciune. Si cum se face aceasta inmultire de talanti? Implinind Voia Domnului atat pe verticala crucii( ascultand Cerul, cultivand virtutile, rugandu-ne, postind, contempland, multumind)cat si pe orizontala ei( onorand locul in care ne aflam, colegii, parintii, copiii).

Unii oameni au drept divin mic in iubire altii drept divin mic in bani altii drepturi mici si in bani si in bucurie si in intelepciune altii au drepturi divine mari pe toate razele vietii.

Toate drepturile noastre( inscrise in suflet) pot fi crescute. Cum? Atunci cand va aflati in conflict in patratul materiei si pierdeti suflet prin neacceptare-neiubire-suparare sau frica-furie-neiertare sau minciune-suparare-nerabdare nu va grabiti sa luati decizii. Refaceti sufletul urcand in triunghiul spiritului( pe acoperis) si cu rugaciune-post-spovedanie sau post-tehnici reiki-recunostiinta sau cu acceptare-constientizare-integrare……activati frecventa Dumnezeu in voi.

Un suflet radiant, curat, integru, mare va ajuta sa va dezlegati drumurile si sa cresteti dreptul divin in calatorii, bani, iubire, un suflet intunecat, ca o stafida, pierdut, furat, vandut, sfasiat….ce realitati ar putea sustine?

Refacand sufletul si cultivand zi de zi triunghiurile schimbarii, drepturile divine vor creste pe fiecare raza a vietii deschizand poarta Implinirii.

Chiar daca sunteti foarte frumoasa, cu casa, masina si un cont imens in banca nu inseamna ca si dreptul divin in iubire, casatorie, copiii trebuie sa fie la fel de mare. Si daca ceva nu se aseaza…. cultivati iertarea fata de sferele ceresti( iubire, armonie, pace, integritate, bucurie, intelepciune, discernamnat, clar, recunostiinta, bunatate, bucurie) dar si fata de aspectele pamantesti care va lipsesc, asezand pe orizontala vietii fapte inaltatoare in acord cu lucrarile de lumina pe care le faceti. Ex: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu Voie si Fara Voie din toate vietile si ipostazele fata de barbati, iubire, casatorie, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea.

Uneori plantam rugaciuni, fapte si posturi doar pentru a primi…un barbat, o casatorie, o poveste. Legea meritelor spune foarte clar….oamenii primesc tot ceea ce merita la timpul potrivit. Aceasta inseamna si plata si rasplata. Insa nu trebuie sa conditionam Cerul….am facut 3 rugaciuni acum te rog trimite barbatul.

Cresterea dreptului divin se face cu eforturi neconditionate atat pe verticala cat si pe orizontala vietii. Si cand ne asteptam mai putin…..va sosi povestea sau masina sau calatoria.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio