Exista un drept divin in calatorii astfel ca unii oamenii calatoresc foarte usor si in tari minunate, dezvelind lumii, frumuseti, bucurii, intelegeri altii sunt in arest de calatorie, nu pot iesi din casa sau din satul lor avand atacuri de panica, agorafobie, sociofobie.

Cand ma uit in urma imi amintesc cu drag, recunostiinta, bucurie de perioada in care imi era frica de zbor, calatoream putin sau deloc traiam mai multe aresturi pe diferite raze ale vietii. Nu disperam chiar daca erau zile in care ma hraneam doar cu grau incoltit si iaurt sau doar cu mere. Stiam ca de la 18 ani la 27 de ani platile karmice, aresturile, facturile vor fi multe asa ca rescriam cu post-rugaciune-spovedanie dar si cu reki-radiestezie-meditatie, scris conectiv-triunghiuri divine-contemplatie. Nu ma lasam. Abia asteptam sa se limpezeasca cerul interior. Si din aproape in aproape ingerii calatoriei s-au activat dezvelind locuri care nici nu speram sa ajung. Imi amintesc de o calatorie initiatica facuta in Bucegi care a inceput cu Grota Pustnicului unde am simtit sa fac o spovedanie totala ( pe mai multe vieti) avandu-l pe Melchisedec in ochii sufletului apoi am mers la Schitul Ialomicioara si la Pestera, am activat triunghiul format din Patul Cosmic-Tronul lui Zamolxe-Al Treilea Lob( intre pestera si Sfinx) si ne-am oprit pentru 2 initieri Isis Seikim si Seikim 7 pe platou. Aceasta era intentia mea….sa lucram cu aceste energii insa atunci cand poarta s-a deschis…..ceea ce am primit in structuri a fost chemarea de a ajunge si de a simti triunghiul Sfinxilor( Sfinxul din Bucegi-cel din Peru-cel din Egipt) triunghi in care sunt arhivate, cunoasteri planetare si tot atunci s-a dezvelit treimea formata din Ra-Zamolxe-Melchisedec. Marturisesc ca atunci cand am primit chemarea de a ajunge in Peru si apoi in Egipt…ma amuzam in gand ….poate cu un last minute voi ajunge in Egipt…insa in Peru nu vad cum.

Am continuat sa fac lucrari de lumina, sa rescriu cu ajutorul triunghiurilor, sa postesc si portile s-au deschis chiar de mai multe ori si pentru Peru si pentru Egipt.

Nu va atasati de o calatorie si nici nu o faceti pentru ca e in trend: Ex: vreau in Dubai pentru ca toate vedele ajung acolo.

Ce va spune sufletul? Ce chemari il fac sa zburde? Ce vise se repeta? Ce locuri va anima? Calatoriile care urmeaza firul celest pot dezveli plati fata de o tara( prin stari urate, boli, conflicte) dar si daruri inaltatoare, trairi ceresti, initieri, cunoasteri, puteri divine.

Daca nu aveti bani pentru a calatori sa spunem in Iordania, hraniti proiectul cu iubire, smerenie, intelepciune, dati-i lumina, bucurati-va pentru ceea ce este asa cum este, rugati-va.. Daca este pentru binele vostru cel mai inalt sa mergeti acolo veti ajunge la timpul potrivit.

Nu irositi talantii calatoriei…mergand in Thailanda la petreceri la care sa va imbatati, profitand de fetitele trimise inca de la 8 ani sa se prostitueze sau judacand sau fiind vesnic nemultumit. Va poate scadea dreptul divin in calatorie dar si alte drepturi in bucurie, fericire, intelepciune etc.

Calatoria in Peru sau in Bucegi face parte din drumul tau interior catre centrul, miezul tau, o parte din intoarcerea Acasa. Ne recuperam sufletul mergand in Madrid sau in Italia sau in Peru, primim daruri, cununi, activand varfuri de munti. Nimic nu e intamplator.

Si nu fugiti de Ramania placand in alte tari doar pentru bani. Calatoriti rugandu-va, calatoriti meditand, calatoriti lucrand in lumina. Uniti Cerul si Pamantul si veti primi cununi pentru aceste calatorii crescand dreptul vostru divin in bucurie, iubire, calatorii, scris etc

Impletiti calatoriile din tara in care v-ati nascut cu cele care va cheama peste granita intrebandu-va……ce ma cheama aici? Ce cadouri spirituale pot face acestui loc? Ce dar pot lasa aici?

Ganditi-va ce puteti lasa in gradina tarii care va imbratiseaza….Ce floare ati vrea sa plantati?

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio