Drepturile divine in cuplu tin de zestrea spirituala care se activeaza la intrarea in relatie prin casatorie-unime-iubire. Ele cresc in functie de meritele de sine si scad atunci cand legile divine sunt incalcate. Credem ca a face dragoste tine de cum aratam, cat de sexi sau atractive suntem insa foarte putin aspectele exterioare maresc dreptul divin in cuplu la fuziunea intima extatica. Daca am practicat abuzul sau refuzul in viata aceasta sau in alte vieti, avem credinte limitative legate de intimitate, juraminte de castitate, amantlacuri sau rigiditati, toate acestea ne influenteaza dreptul divin mai putin masurile, lenjeria, culoarea parului.

In cuplu daca unul sau altul comit infidelitati, scade protectia divina, rezistenta la agresiuni dar si dreptul divin la implinirea prin dragostea trupeasca. Prin spovedanie, impartasanie, initieri comune, taierea stringurilor karmice din viata aceasta si din alte vieti, refacerea sufletului, o filosofie sanatoasa legata de intimitate, post, acest drept divin creste fiind influentat si de verticala cereasca a cuplului, credintele potentatoare-trezitoare, iubirea, increderea, intelepciunea in cuplu, viteza de indumnezeire a celor doi. Fuziunea intima extatica este un vals al sferelor in care cei ce iubesc se intalnesc cu divinul, aducand Gratie, bucurie, unime in cuplul lor. O intalnire cu cerurile am putea spune in care sufletele si corpurile isi vorbesc.

De obicei aceasta tema de cuplu este abordata la exterior….el sau ea ducandu-se catre doamne care ghicesc sau operatii estetice sau excese in sala de fitness urmate de control, posesivitate, gelozie, reprosuri, critici. Nu patratelele de pe burtica cresc acest drept divin si nici sa va uitati in telefonul celuilalt.

Va spuneam intr-un alt articol dedicat cuplului ca cei doi arata in plan subtil ca doua oua fluidice cu punti de comunicare la nivelul fiecarei chakre. Pentru fuziunea intima extatica chakra 2 comunica cu chakra 4 si chakra 6.

Vorbim despre sex de la chakra 2 in jos iar de fuziunea intima extatica de la chakra 2 in sus. Prin amantlac nu se deschid portile ceresti si nu apare fuziunea intima extatica ci doar senzatii puternice, orgasme, cutremure fizice care insa determina prapastii in cuplu, nu genereza varfuri de munti.

O viata spirituala autentica in cuplu ridica nivelul de constienta al cuplului, aliniind chakrele, creeand un grai divin comun, generand contopiri frumoase, rotunde, intregitoare.

Barbatii care se plictisesc sau femeile care nu se mai simt atrase in cuplu nu stiu sa-si ia din bateria cosmica, deschideri, curenti divini, bucurii cu care sa atinga un alt etaj al fiintarii in fuziunea intima extatica.
In sex lucrurile pot parea la fel in fuziunea intima extatica ele se transforma, transmuta, transfiingureaza, Cerurile calauzind cuplul.

Nu putem cere acest dar al fuziunii intime daca nu avem un angajament sincer in cuplul nostru, daca mai vizitam si alte doamne, daca fugim in workoholism, daca nu ne ne pasa de triunghiul iubirii celuilalt.

Fireste ca aceasta fuziune nu apare daca comunicam cu repros, suparare pe barbati si pe Univers, cu pretentii si asteptari. Emanatia regleaza acest drept divin. Daca suntem femei-barbat care isi castreaza psihic cu asteptari barbatul nu vom obtine, fuziune si nici ca victime nu vom trai valsul sferelor in intimitate.

Acest drept divin depinde de cresterea fiecaruia in Dumnezeu precum si de dezvoltarea relatiei pe verticala. E o rodire in sine care apare cand alinierea pe incredere, intelepciune, iubire, sinceritate, bucurie, unime este peste 93.

Nu va lasati amagiti de reviste, discutii puerile in sali de fitness, excese la cosmetica, flirturi cu alte doamne dupa credinta ca amantlacul potenteaza cuplul, shopping sau alte iluzii care nu cresc dreptul divin la fuziunea intima ba chiar il diminueaza.

O relatie este o carte cu n pagini. E important sa o scrieti constient si Impreuna ….fiecare fiind prezent in triunghiurile celuilalt dar si ale lui, bucurandu-va de Predare, lasand Sinele Divin sa va caluzeasca.

Triunghiurile care sustin fuziunea intima extatica sunt: predare-iubire-unime, incredere-caldura-unime, bucurie-caldura-suportivitate, rabdare-intelepciune-iubire, dedicare-blandete-faca-se voia ta, comunicare-unime-predare, pasiuni comune-bucurie-a impartasi in Impreuna-Una.

Triunghiurile limitative care nu sustin fuziunea intima extatica sunt: asteptari-conditionari-proiectii, control-posesivitate-gelozie, mi se cuvine-amantlac-e dreptul meu, suparare pe Univers-suparare pe viata-suparare pe femei/ barbati, lipsa de integritate-falsitate-minciuna, comunicare defectuoasa-impietrire-neincredere, manie-neacceptare-neiubire, neincredere-neacceptare-neiertare.

Pentru a creste dreptul divin la fuziunea intima extatica e important sa aveti preocupari comune, pasiuni inaltatoare, o practica spirituala in care sa credeti si pe care sa o urmati, sa comunicati in trialog si flow, sa vreti sa urcati muntele interior al cuplului, sa fiti acordati la cel mai inalt scop, indumnezeirea, sa sacralizati triunghiul divin format din mama-tata-copil, sa aveti un ip( iertarea pacatelor) mare fata de fuziunea intima extatica dar si fata de barbati, femei, iubire, casatorie, tatal ceresc, mama divina, copilul cosmic. Toate sunt legate intre ele.

Daca pe karma de neam sunt abuzuri sau refuzuri sau secrete care ascund blesteme, promisiuni, violuri si aceste greseli ne pot influenta dreptul divin la fuziunea intima extatica.

Cand simtiti ca sunteti inaintea unui prag si nu puteti face saltul iar relatia voastra parca s-a oprit incepeti introspectia insotita de iertari, initieri, valsul cu triunghiurile. In reiki, initierile pe karuna, isis seikim, green tara seikim va sustin sa va cresteti dreptul divin la fuziunea intima extatica.

Primul pas este acesta…sa descoperiti triunghiul limitativ sau triunghiurile din karma personala sau de neam care va opresc sa simtiti fuziunea intima extatica. Lucrati pentru a elibera norul. Mariti viteza de indumnezeire activand soarele interior, In iubirea christica totul e posibil. Nu disperati. Crescand voi si relatia voastra, va creste si acest drept divin.

Pentru ca orice relatie este in potential o sfera pe care sunt trecute drepturile divine cele mai inalte e important sa fiti si voi sfere, intregi in cuplu pentru a accesa cel mai frumos drept divin la fericire, iubire, unime, fuziunea intima extatica.

In cerurile Unimii nu exista divort ci doar trecere.E important sa sacralizati o zi sau 40 de ani relatia in care va aflati cautand varful ei de munte pana cand misiunea cuplului s-a incheiat. Graalul interior va sustine sa aveti altitudine in relatie si tot el va deschide poarta daca simtiti ca ati inchis toate capitolele si vreti sa va mutati intr-o banca a vietii in care sa fiti doar voi urmand ca in timp sa mai scrieti si alte carti cu alti parteneri daca in contractul vostru spiritual tema cuplului este vie si stralucitoare in evolutie.

Dreptul divin la fiziunea intima extatica depinde de felul in care ati sacralizat cuplul in alte vieti, de viteza de indumnezeire a cuplului, de iubire, unime, incredere, capacitatea de a se preda, de misiunea comuna.

Nu apare la cuplurile tinere spiritual a caror comunicare este pitica si doar legata de nevoile de baza. In sine fiecare trebuie sa urce muntele interior si muntele cuplului pentru a culege aceasta rodire.

Invatati sa comunicati cu familia de lumina, familia divina si centrul cuplului vostru pentru a christiciza relatia si a aduce pe fiecare raze a vietii, rodiri ceresti si lumesti.