Ne grabim atunci cand apar 2 ochi frumosi sa ne asezam in caleasca senzatiilor, sa plutim in ceata trupului si a inimii visand la un castel minunat, copiii superbi, multi servitori si o iubire de basm insa visele se topesc iar senzatiile acelea incredibile dispar. De ce? Atunci cand incepem la nivelul constiintei formei o relatie acolo se termina, sexul, complimentele si nevoia de a manca impreuna pleaca, castelele dispar, in locul lor aparand desertul, supararea, nemultumirea sau mai rau deznadejdea, neiubirea de sine, neiertarea. Primii pasi oricat de mult ar da in clocot trupul, se fac in triunghiul cu varful in Sus, postind, rugandu-ne, meditand sau contempland, cultivand triunghiul iertarii, bucurandu-ne fara atingeri. Cerul nu coboara daca am inceput o relatie cu o mare balaceala sexuala. Chiar daca atractia fizica este foarte mare puneti piatra de inceput pe varf de munte la nivelul constiintei esentei. Mergeti prin parcuri, site-uri, biserici, bucurati-va de Soare, multumiti-i Geei, meditati impreuna, culegeti versuri divine, cultivati fapte inaltatoare, rugati-va. Umpleti triunghiul cu varful in sus format din corpul cauzal, corpul atmic, corpul buddhic cu idei minunate, fapte pline de Cer, sentimente inaltatoare. Aceasta ambrozie divina va va sustine si cand indragosteala care dureaza maxim 3 ani va pleca lasand iubirea christica cea care se bazeaza pe jertfa sa glasuiasca.

Graba strica treaba si strica si sareta visurilor legate de cuplu, casatorie, povesti in doi….si nu inseamna ca universul e nedrept sau ca voi nu aveti merite de sine pentru a trage un suflet frumos insa…..nu de jos incepem o poveste ci de sus asa cum suntem si noi, cruci divine in actiune unind Cerul si Pamantul( nu Pamantul si Cerul).

Gadilati inaltimile scriind poezii, meditand, citind carti si impartasind, imbratisand copacii, iubind fara senzualitate. Casatoria in sine presupune impacarea triunghiurilor interioare a celui cu varful in jos( format din minte-inima-corp) care vrea un barbat de 2 m, cu muschi, cu IQ de 180 o masina incredibila, 5 apartamente si o inima jucausa cu triunghiul cu varful in sus, graimea divina, sinele superior cel care va cheama sa cunoasteti poate un barbat mic de inaltime dar care radiaza ca suflet atat de frumos incat bucuriile ceresti, minunile, extazele mistice si creative sunt la tot pasul. Un suflet mare si un spirit luminos poate chema Cerurile un suflet ca o stafida cu un ego crescut poate chema la masa doar Pamanturile.

Cautati sa renuntati la control….(sa fie brunet, sa vina acum si sa aibe 5 mil de eur in cont) ci lasati totul in Faca Se Voia Ta, predand Cerului, cautarea, alegerea, cuplul. Prin aceasta lasare a haturilor in mainile Divinului dar si prin continuarea valsului cu Cerul veti simti ca atrageti oameni din ce in cei mai radianti, mai frumosi, mai inaltati. Faca Se Voia Ta Doamne….nu a mea.

Si triunghiul cu varful in Sus va dezveli marea relatie atunci cand ati facut in voi Casatoria, v-ati impacat triunghiurile trecand de la vrea, a demonstra, a te lauda, a compara, la a fi. In triunghiul cu varful in jos avem barbatul ca trofeu sau femeia perfect echipata, cu bani, carierista si frumoasa in triunghiul cu varful in sus….prin predare am fost alesi insa aceasta alegere ne reveleaza la nivelul centrilor superiori nunta divina, casatoria cosmica, vasul sferelor….intr-un mod atat de minunat incat chiar si cand gatesti te simti in al noualea cer, la fel cand faci dragoste sau ii scrii scrisorele.

Cand cautam cu suparare sau asteptam cu manie ascunsa sau suntem furioase, nemultumite, in neiubire ca nu vine partenerul…..exact atunci ne inchidem singure, Drumul.

Iubirea incepe din triunghiul cu varful in sus iubind Totul, pe Dumnezeu su intreaga lui Creatie ……coboara apoi in vale chiar in prapastii limpezind, transformand, modeland si apoi urca din nou pe inaltimi pentru a se spiritualiza.

O iubire mare e sustinuta la inceput doar de instantele superioare, suflet si spirit apoi coboara la nivelul servitorilor….. minte, inima, corp unind eul superior cu cel inferior, indragosteala cu iubirea participand clipa de clipa la nunta divina.

Insa nu asteptati cuplul ca sa va gradinariti interiorul incepeti de pe Acum……..practicand predarea, iubirea neconditionata, blandetea sau bucuria, recunostiinta, blandetea sau rabdarea, intelepciunea, discernamantul. Asa se sparge coaja de ou si omul ca sfera, o intregime atrage o alta intregime alaturi de care face valsul in jocul cosmic.

Ca sa o vedeti pe ea sau sa il vedeti pe el……..verificati relatia pe care o aveti cu Mama Divina, Tatal, Fiul?!!! Prin femeie va inaltati la Mama divina prin barbat va ridicati la Tatal-Fiul. Opera de intregire ne invita sa privim in chip christic pe cel pe care Cerul l-a adus langa noi…..Ce am de invatat in aceasta relatie? Ce teme de viata ies la suprafata in acest vals? Ce daruri imi dezvaluie aceasta poveste? Ce parti din mine au atras acest conflict? Cum pot onora divinul din relatia mea? Ce aspecte din vietile noastre trecute se intorc? Ce parti din mine tipa?