Undeva in jurul varstei de 18 ani dupa multa boala, stingere, tipat, trei accidente de masina si trei intalniri cu moartea intr-un vis atins de sens, zburand peste un camp de foc in grai divin am atins-o pe Maica si am fuzionat cu ea, intorcandu-ma Altfel.

Ma uit acum la acest covor si observ cum in teserea vremii la fiecare 3 unitati de timp( trei zile, trei luni, trei ani) i-am simtit prezenta calda, radianta, unificatoare.

La inceput lacrimile limpezeau totul si pacea cobora ca o rochie diafana sustinand rodirea apoi pasind in versul ei am simtit florile ei de lumina cum anima toate ferestrele vietii, rugul cel nears cum transforma emotia framantata in glas de lumina, braul cum vindeca locul si omul, sfantul acoperamant cum ne activeaza triunghiul unimic dand glas preaminunatului Acasa.

Iubire, Rabdare, Frumusete
Freamat, Caldura, Blandete
Intelepciune, Rabdare, Drag
Atata emotie in Prag
Unime in Treime
si Maica

…..

Poate am uitat insa trecerea de la parintii lumesti la cei cosmici e de dorit sa fie facuta si asta in orice varsta. Rasfoiti-va temele de viata cu drag, iubire, intelepciune si cereti de la Maica, bucuria nelimitarii in Sfant Numele Tau.
….

Va invit pe 13 sept la ora 18 30 sa asezam in pasirea vietii darurile ei si multe alte intelegeri,

Unde? Pe strada ronda nr 8 bis

Mai multe gasiti pe acelasi site,