de la DORUL sufletului de a implini ceva. E o chemare a fiintei nu un carlig pentru pierzanie.
Marile dorinte care ne ajuta in atingerea misiunii noastre, ne infloresc privirea, starea, pasul, clipa,viata. Nu trebuie sa confundam placerile cu dorurile care izbucnesc din centrul nostru si care devin forte calauzitoare pentru a ne atinge maximele.

A inlatura dorintele adica chemarile sufletului inseamna sa ucidem insasi vointa de a fi. Miracolul schimbarii iincepe cu a dori sa stii, a dori sa intelegi, a dori sa iubesti, a dori sa daruiesti, a dori sa te sacrifici, a dori sa faptuiesti s.a.Fara aceasta energie nimic nu incepe, nimic nu se preface. Este unul din motoarele cu care mergem ca omizile sau zburam ca fluturii.

Apatia, atonia, spleen-ul, oboseala, confortul, lacebunita, nimicurile, tehnologiile de lob stang ucid adevaratele dorinte, inlocuind bucuriile fiintarii cu placeri obscure, risipitoare de energie, pierzatoare.

Marile doruri ne cresc energia, nu ne-o risipesc. A dori sa fii OM este cel mai important pas in sfintirea noastra, a fiecaruia si a intregii umanitatii. De aici porneste aritmetica prefacerii. De aici din bucuria acestui dor, izvoreste sensul pur cel pe care intuindu-l il urmam in labirintul vietii.

Dorinta izvorata din dor are un miros dulceag, freamator, primavaratec. Placerea crescuta din carne, are un miros intepator, aspru, inchis. Una este vitamina, cealalalta este otrava. Oare ce alegem …?

Putem sa convertim in orice moment placerea goala de a face shopping sau a bea bere in baruri, sau a demonstra ca suntem cei mai buni cu viata insasi izvorata din dorinta pura.

Aceste timpuri de Gratie, reinnoire, reasezare si intregire aduc pe pelicula constientului comun, marile doruri …cele pe care noi, personal dar si impreuna le-am stipulat in Contractul Initial, facut inainte de CADERE: dorul de ACASA, de a fi impreuna, de familia divina, de a fi OM, de a ne contopi cu UNUL. Sa le primim. Sunt aici aproape…..

Toate bolile reprezinta neascultari si neimpliniri ale unor dorinte. Sa ne dezbracam de suferinte si sa urmam glasul si mirosul marelui nostru dor. Vom intalni fiinta noastra in lumina adevarului, dragostei, bucuriei, daruirii. Aici si impreuna cu dorurile tuturor aprinse vom preface coaja de ou in care am stat atata timp in vers nou, in vers de VIATA.

Sa va impliniti dorul!!!
Camelia Radu