Nu ma deschid calatoriilor sau proiectelor decat daca Centrul interior mi-a transmis chemarea, dorul, aceea imagine incarcata de energie care vine din insasi Contractul meu Spiritual.

Intentiile pot fi multe si dorul doar unul de aceea las Butonul Cosmic sa creeze la mijloc intr-un astfel de triunghi Manifestarea.

De obicei ma conectez la insasi radacina ideii….Mergem pe varful Gugu? Si daca dorul este mare si copt in mine, lansez intentia sub forma de raze catre cei care au si ei in contractul lor spiritual, aceasta calatorie. Atunci cand emit din insasi energia dorului, stiu care sunt pasii care imi descriu misiunea urmand ca pe masura ce cercul se umple cu luminite lucratoare si misiunea grupului sa mi se reveleze.

In astfel de lucrari imi place sa am goarna chemarii si in viul clipei sa simt bucuria cu care toti conlucram in Impreuna/Una la o astfel de lucrare.

Fara aceasta energie, dorul, intentia, intreaga lucrare moare.

Pentru cei care au organele bucuriei afectate va sfatuiesc sa conlucrati cu triunghiul noilor copiii, sa contemplati rasaritul, sa culegeti bucurii din orice clipa, sa chemati ingerii bucuriei in orice triunghi lucrator. Fara ei castelele noastre se prabusesc pentru ca bucuria este insasi stalpul de rezistenta dar si acoperisul constructiei, cel care radiaza catre tot si toate.

Dorul insusi are nevoie de bucurie pentru a se coace iar intentia este fara putere daca bucuria nu apare.

Incercati sa va intrebati Centrul inainte de luarea unei decizii, inainte de o alegere mare, de un drum care vi se deschide.

Dorul este o fantana arteziana care tasneste in teritoriile sufletului netinand cont de planuri, organizari, ce trebuie. Este alcatuit din mai multe atribute divine care se desfac in insusi actul manifestarii.

Uneori ceea ce vad in centrul unui astfel de triunghi-dirijor sunt florile luminoase ale unei lucrari facute in Ceruri dar realizate pe Pamant.

Dorul este ceea ce ati inceput candva si va cheama sa fie continuat sau ceea ce ati stipulat in taina lui Acum si e de dorit sa fie realizat.

Incercati sa va conectati la Centru in fiecare dimineata pentru a primi acele Doruri care va descriu misiunile. Hraniti apoi dorul cu bucurie si desenati intentia.

In viul zilei, Minunea care sunteti, va straluci.