Am pasit in Dobrogea….avand alaturi multi copiii si oameni frumosi salutand Templul de la Adamclisi, Manastirea Mariei Magdalena, Histria, pestera Sfantului Casian, Templul de la Seimeni, triunghiul format din Cocos-Celic-Dere-Saon. In prima zi pe 10 iunie…am deschis hora preoteselor cu o meditatie dezvelitoare acompaniata de soare, un vant caldut si miresmele florilor. Pasind pe treptele ceresti am descoperit un taram inelar al Shambalei in centrul caruia se aflau piramide alb-argintii locul fiind inconjurat de cercuri de cristale.

Entitati inalte subtiri ne-au intampinat daruindu-ne din cunoasterile, puterile, caldura lor. Un val de regasire, bucurie si unime ne-a atins sufletele. Simteam ca chipul nostru nevazut se intregeste. Eram un cerc de luminite care se suprapuneau perfect peste un cerc de cristale, un vals al sferelor cuprinzand Totul. O spirala pulsatila a tasnit dintre noi unind Noul Cer de Noul Pamant. Din aceasta contopire cereasca ….soarele divin si-au varsat abundentele…aducand unitati de discernamant, intelepciune, claritate, bucurie…..tarii noastre. Moseam daruri pentru acest loc….unii fara sa stim..aceasta fuziune dezvelindu-ne chipul christic, chipul de lumina.

In revarsarea aceasta divina am putut simti maestrii Shambalei foarte aproape. Piramidele au atins chakra 8, chakra 6 si au descarcat radiante alb-argintii la nivelul chakrei 4. Eram incarcati placut….cu darurile prietenilor nostri ducand aceste cunoasteri ….in lume, unindu-le cu materia.

Aici la Seimeni pe spirala regasirii preotesele lui Ra, Zamolxe, ale Shambalei au activat graiul celest pentru a saluta Noul Om. In cercurile acestea acoperite de pamant ca niste cupe, timpul se opreste, simti teserea vie, vantul sopotind si o bucurie a Unimii te invaluie.

Dobrogea salbatica include multe porti ale Shambalei, graimi ceresti care iti deschid sufletul.

Pasind in trena ei ….am ajuns si la pestera Sfantului Casian unde am simtit sa ne limpezim sufletele in Triunghiul iertarii. Ochii ni s-au umplut de lacrimi, sufletul s-a scuturat de apasari …si in apele spovedaniei…am perceput mana Sfantului Casian, linistindu-ne privirea interioara. O imbratisare frumoasa a rodit intre noi salutand Cerul si Pamantul.

Aici la pestera…..te simti ca Acasa, frunzele, apa, dealurile …..fiind pline de daruri de frumusete, de bucurie, de liniste. La Sfantul Casian simti Noul Salem, gura de rai dezvelindu-si petalele iubirii…cu fiecare pas pe care il faci mergand spre pestera. Sa faci drumul cu smerenie …calatorule uitandu-te in tine, curatand sufletul, limpezindu-l in apele constientizarii.

Un alt loc care ne-a cativat aripile a fost cetatea Histria unde din nou am simtit spirale aurii si bucuriile radiante atingandu-ne sufletul. Parea ca locul doarme insa in dezvelire, o alta poarta a Shambalei s-arevelat. Aici intalnirea cu taramurile subtile ne-a dezvelit misiunea noastra din Acum, daruri noi, intelegeri vii. Parea ca toate timpurile se tin de mana….onorand acest Acum. Nimic nu moare..totul se transforma dand glas viului celest.

In manastirea Mariei Magdalena din Cobadin….am simtit poarta divinului feminin deschizandu-se iar in triunghiul Cocos-Celic-Dere-Saon in centrul lui am perceput Cupa Unimii salutand Totul.

Dobrogea cu chip de lumina se dezvaluie sufletor curate, adancitoare, zglobii. Ea este vie pentru calatorii care vor sa-si hraneasca sufletele daltuind in aerul lor…….daruri graitoare.

Atunci cand va fi greu sau provocarile vor fi apasatoare, chemati Sfintii Dobrogei, deschideti portile Shambalei. Ce simtiti?