In liceul pedagogic ca de altfel si in facultate am fost pasionata de Gifted nu atat de IQ-urile mari care mai degraba au adus furtuni( Hitler, Stalin…) atunci cand nu au privit spre Soare cat mai ales am fost fascinata de Haruitii care cu Glas Divin sau Penel Cosmic sau cu Bucuria Cerurilor in Suflet, dezveleau Arhivele Cosmice aducand in aceasta dimensiunea a fiintarii, Pictura Portilor de Lumina, Sculptura Sacra, Poezia Bucuriei sau a Regasirii, Inventiile Inaltatoare si alte unitati de Sens care rotunjeau Cupa Sufletului.

Imi placea sa rasfoiesc forma, continutul si apoi sa ma duc catre esenta cautand gradina cu luminite in care a coborat Harul. Invariabil descopeream fie Parinti frumosi, puri, nuntiti in Dumnezeu cu aripile deschise fie Maestrii minunati care atinsesera harul copilului cu vers divin fie Natura  care slujise ca Mama Cosmica pentru darul cel mare ( Fiind baiet paduri cutreieram ….).

Ce frumoasa trinitate Parinti luminosi-Maestrii-insasi Natura!

Am incercat sa ma transport in aceea Castalie a spiritului si peste ani am descoperit calatorind in lumile subtile ca exista o sala a creeatiilor unde ajungi in flow, meditatie, contemplatie, rugaciune, un loc minunat in care se daltuieste Darul.

Ca sa accesati un astfel de loc as recomanda copiilor inviorati deja de Ceruri, invatarile subtile, adica accesul la arhivele cosmice prin practicarea virtutilor.

Cunoasterea, puterea divina, darurile nu pot fi deschise decat in florile bucuriei, sinceritatii, iubirii de Tot si Toate.

Exista scoli gifted si cursuri gifted insa harurile coboara doar in cupele aerisite.

Incercati dincolo de toate cursurile la care ii duceti pe copiii vostri sa le oferiti bucuriile invatamantului initiatic, corespondenta cu Soarele, meditatia, acordajele, calatoriile in Dumnezeu, trialogurile cu oamenii frumosi, plimbarile in natura.

Ceea ce primeste un copil printr-un acordaj reiki sau nonreiki chiar daca nu poate fi tradus in cuvinte este o deschidere in Unime, o desfacere de potential, o deschidere a unei valente divine care hranita constant da voie Harului sa coboare in Cupa Bucuriei.

Harurile nu au nevoie de pasta notelor, de comparatie, de cursuri scumpe, de scoli bazate pe competitie, de zeci de probleme facute pe orizontala si nu pe verticala, de of si para.

Cand eram mica dupa o sesiune de scris automat adeseori imi puneam stiloul frematator in raft si imi spuneam ….acum trebuie sa fac n teme…nu stiu cand voi mai fi atat e linistita sa te primesc.

Exista niste pasi in valsul ceresc acel vals in care poate fi auzit Glasul Domnului. Aceastia sunt: Limpezirea( adica spalarea noastra de toate micismele, atasamentele, slabiciunile), Asezarea, Cultivarea esentelor. In acest triunghi, darurile coboara desfand in vers lumesc, arhivele divine sau in culoare, voia Cerurilor, sau in Coloana Infinitului, insasi Nelimitarea Noastra.

Va invit pe 26 aug la un atelier conectiv dedicat Coloanei Luminii Divine unde va veti intalni in functie de deschiderea fiecaruia cu Sferele Cuvantatoare si Spirala Darurilor.

Despre atelier aflati mai multe pe frecventaom.ro

Unde se desfasoara? Pe Sperantei nr 28( din Piata Rosetti se deschide strada) et 6, ambele apartamente incepand cu ora 19 00.

Va asteptam la 18 45 sa deschidem impreuna Poarta.

Cu drag,