Atunci cand lucrezi asupra gandului si sentimentului, purificandu-l castigi o transparenta, o limpezime, o claritate ce devine mesager pentru lumea subtila, Treime in Unime ce te introduce in viul celest. Gandul creeaza iar imaginatia modeleaza…..ea fiind ca si femeia care primind germenele, creste marea poveste hranind copilul interior cu laptele celest.

Micuta fiind calatoream mult prin copaci, vrajindu-am cu albinele, insectele, norii. Apoi am aterizat o vreme uitand de lumea sensibila pentru a reveni la ea dupa 18 ani. Era straniu sa vin acasa si sa scriu cu bagheta Curgerii lucruri pe care nu le intelegeam dar care veneau din trena Cerurilor. Geometrii frumoase se tineau de mana tesand articole totul capatand un chip matasos….care facea usor trecerea de la lumea densa la spectacolul de culori. Imaginatie sau in lumea magului( iMaginatie), o supralume in care ochii ceresti vad si apoi traduc geometriile ceresti in imagini.

Atunci cand am coborat Coeficientul Multi din Biblioteca Divina, carte care s-a scris prin mine dar pe care nu am publicat-o, am simtit ca esti condus cand scrii, esti doar o poarta, o mana divina, un deget cosmic. Am terminat-o rapid, intelegerea mea abia tinandu-se dupa caii Gratiei. Mai tarziu cu fiecare geometrie dezvelita am simtit constiinta multidimensionala esenta pentru corpul de lumina, corpul invierii. corpul de slava. O instanta treimica supraveghea totul din mai multe corpuri foite ce isi activau stralucirea in timp ce scriam. Stiu ca de cateva ori m-am oprit doar sa contemplu aceasta merkaba, vehicului de lumina cu care calatorim. Si puteam sa-l vad, nu sa-l ating ca si cum as fi spart ceva, o transparenta suava care imi inconjura corpul fizic.

Stiu ca fiecare om care manifesta un dar sau mai multe isi lucreaza in adevar acest corp de lumina care poate lua forme diferite, de copac, floare, soare, stea, triunghi, con etc. Sunt corpurile noastre subtile care capata grai exprimandu-se prin canalul care sunteti.

Indrazneti si veti simti Cerurile care sunt cu voi, Aici. Marele curaj despre care tot vorbim se numeste Dezvelire, sa ridici valul si sa vezi spectacolul de lumini pe care lumea obisnuita il numeste Imaginatie. O imaginatie inaltata e Viziune, Creatie, Ascensiune…o imaginatie bolnavicioasa este o coborare in umbraluri, o cadere in haos, o intalnire cu chipurile schimonosite.

Vizualizati ca va imbracati cu lumina, concentrati-va pe lumina, iubiti lumina!!!! Purificati camerele interioare si veti simti calatoriile pe care le faceti in lumea subtila prin reverie, scris, contemplatie, impletind imagini ceresti cu munti lumesti, nascand creatii inaltatoare.

In lumea magului( imaginatie) florile graiesc, sunetele creeaza geometrii, mirosurile dezvaluie, muntii sunt inconjurati de spirale, pasii au un talc.

Activati ochiul celest( al magului) si maretia pe care nu o vedeti cu ochi fizici va va ghida prin Curgere.

….

Va invit sa dezvelim ochiul magului. O prima calatorie insaileaza mai multe porti ceresti in care se descarca, fantani de lumina. Sa dezvelim chipul Dobrogei sacre dar si sa activam christul feminin!!!!

Cand? 8, 9,10 sept 2021

Cat? 800 ron

Inscrieri? Pana pe 10 august pe frecventaom@gmail.com

Avans? 300 ron