1. Triunghiul iertarii. Identificati un centru, desenati un cerc, un triunghi echilateral apoi o cruce. Verificati sa nu existe doi centri ci doar unul. De aici din miez activati razele divinului feminin. Dati-le drumul sa inunde toata configuratia, fiind constienti ca fiecare descrie o valenta, o virtute, un atribut divin. Numiti-l in voi si incercati sa va faceti iertarile fata de toate aceste aspecte. In procesul iertarii oftati, cascati, lacrimati. Incepeti astfel Ma iert si ma dezleg….Rog Sf Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege….Sunt Una cu Iertarea. Incercati sa simtiti in fuziunea cu Sfera Iertarii, Eliberarea, Bucuria, Intoarcerea Acasa. Contemplati la final configuratia la niv ch 6. Multumiti.
  2. Identificati repetitiile nehranitoare din viata dvs. Ce se afla in spatele tiparului? Care este tema care revine? Construiti mai multe triunghiuri pornind din aceeasi tema.Ex Increderea in Sine-Iubire de Sine-Iertarea de Sine, Incredere in Sine-Bucurie de a Fi-Deschidere catre Tot si Toate, Incredere in Sine-Patrundere in vers divin-Pace, Incredere in Sine-Recunoastere de Sine-Daruri. Incercati sa lasati triunghiurile dezvelite sa va indrume. Conlucrati cu ele.

      3. Desenati un triunghi echilateral.Vizualizati-l ca fiind din lumina alba. In centru activati un dar al ortodoxiei sau un dar al unimii. Ex: Braul Maicii Domnului, Graalul, Salba cu bucurii, Rugul cel nears. Pastrati conexiunea cu Centrul. Lasati darul sa va atinga in taina sufletului.

      4. Din initierile pe lumina pe care le aveti de acum sau de altadata construiti un triunghi. Cereti indrumare la Centru. Notati insight-ul pe care il primiti, visul, indrumarea. 

       5. Desenati un cerc din centrul caruia tasnesc mai multe raze-relatii. Numiti-le. Pe mijlocul fiecarei raze desenati un alt cerc daca ati indentificat prin introspectie, adancire, flow elementele de vesnicie pe care le-ati creeat de-a lungul timpului in acele relatii. Daca s-a creeat un cerc mai mic din aceste nuclee de lumina desenati in centrul lui triunghiul recunoasterii de Sine. El este format din Reamintire-Dezvelire-Stralucire-Impartasanie in Unime. Ultimul aspect atinge Centrul, unicul Centru. Constientizati ca aceste elemente de vesnicie va sustin in adevar Evolutia. Contemplati-le cu bucurie.

      6. Desenati un cerc avand mai multe raze. Pe fiecare activati o fateta a divinului feminin. Verificati-va credintele, deschiderile fata de fiecare in parte. Ce fateta va irita?Imbratisati toate aceste aspecte, vazand Darurile lor. 

     7. Desenati o cruce din sfere. Pe verticala asezati valentele divinului feminin. Pe orizontala reflectati asupra comportamentelor cascadate, cele care reflecta atributele divine numite.  Desenati raze intre atribut si comportament doar in momentul in care simtiti ca exista o corespondenta ca de la Centru la Centru intre valenta si comportament. Intrebati-va interiorul. Cand nu puteti activa raza, reflectati asupra alegerilor, credintelor, imprumuturilor.

    8. Contemplati valsul sferelor. Vizualizati cum se suprapun, intrepatrund, fuzioneaza, se contopesc. Imbratisati ceea ce simtiti si multumiti.

    9. Reflectati asupra relatiilor cu partea feminina. Ce va spune Graalul interior? Care sunt credintele care va modeleaza valsul?

   10. Ce nu va place la femeia care sunteti? Ori de cate ori apare neiubirea, neincrederea, neiertarea desenati pe verticala divina scopul pentru care sunteti aici( si care este Indumnezeirea)  pasii ceresti pe care ii aveti de facut in acord cu Scopul, Virtutile pe care e de dorit sa le Activati imbratisand tot ceea ce Numiti.Corpul vostru, mimica, insasi viata reflecta felul in care ati hranit aceasta verticala din care se configureaza Copacul Recunoasterii de Sine  insasi Implinirea.

 11. Daruiti in fiecare zi din tot sufletul vostru( sub forma fizica sau nonfizica) trei lucruri care hidrateaza divinul feminin.Ex lasati dar de bucurie la birou, impartasiti despre invatatele, absolvitele, intelesele adica acele teme care v-au dat de furca pana nu demult si care acum sunt daruri, activati triunghiuri ale iubirii sau caldurii sau blandetii acolo unde va aflati etc

  12 Fuzionati in vers divin cu Sferele care va anima Evolutia. Ex Sunt Una cu Iubirea, Sunt Una cu Frumusetea, Sunt Una cu Blandetea Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Cinstesc Unimea care Sunt, Bucuria care Sunt si Tot ceea ce Sunt in Sfant numele Tau.

13. Pastrati recunostiinta fata de Tot si Toate, fata de provocare ca Maestru deghizat fata de dusmani ca potentatori sau reglatori karmici sau acceleratori, fata de soacra ca activator al acelor fatete ale divinului feminin pe care poate nu le-ati lucrat nici in alte vieti nici in viata aceasta.

14. Contemplati Simbolul Unimii cerand Indrumare de la Familia voastra de lumina pentru acele aspecte pe care va este greu sa le traiti si exprimati.

15 Inaintea oricarei alegeri importante asezati povestea, situatia in centrul simbolului Unimii. Postiti trei zile si apoi dati raspunsul. Centrul v-a raspuns?

 16. Multumiti Tatalui Interior, Mamei, Copilului Ceresc ori de cate ori puteti rugandu-i sa va ajute sa energizati aceste roluri in functie de context marturisind Trinitatea in Tot ceea ce Sunteti. Daca v-ati stalagmizat, rigidizat in rolul de tata riguros cereti indrumare de la mama divina si de la copil pentru a dezveli acele fatete pe care le refuzati.

 17. Cititi carti de lumina scrise de femei. Verificati daca in interiorul vostru exista vreo retinere fara de acest aspect. Anumite credinte limitative pe care le-am adus cu noi din ciclul divinului masculin inca ne mai spun ca femeia e doar nascatoare de copiii nu si de mare arta sau spiritualitate.

 18. Contemplati-va corpul imbracandu-l in lumina. Activati taina frumusetii radiante lasand razele ei sa va inunde. Multumiti pentru tot. Exista o stransa legatura intre trupul ales de noi si misiunea noastra agreeata in Unime. Corpul vostru exprima atat alegerile voastre din alte vieti cat si deschiderile pe care le puteti manifesta in aceasta viata. ( Sunt multe inscrisuri, arhive, cunoasteri in triunghiurile care descriu geometria corpului vostru). Lasand bucuriile vietii sa curga peste el veti simti cum incepe sa straluceasca.

19. Dati lumina darurilor voastre la niv ch 4.

20. Conlucrati cu triunghiurile divinului feminin.

21. Urmati chemarile, activati Calea.

22. Patrundeti in vers divin cu ajutorul initierilor divinului feminin: Isis Seikim, Maria Magdalena, Tara Seikim etc