Candva prima femeie a coborat din Sfera Initiala pastrand luminescentele si intregul ocean de culori, Intact. Ea putea sa vada inlauntrul pamantului si sa cunoasca cerul folosind toate potentialitatile ei spre Maretia Noastra, spre Iubire, in Grai Divin atingand Totul.

Aceasta femeie valsa cu planetele, se spala pe fata cu apa vietii iubea toti copacii din gradinile Universului. Unimea aceasta pe care noi o regasim in vis, somn, meditatie si care raspandeste in Univers un parfum de minunat este mama Evei, divinul feminin dezvelit in ochiul cosmic.

Femeia aceasta, Sfera Cereasca cunostea noaptea ce urma sa vina peste Lumescul din Femeie si toata ratacirea din care urma sa tipam in valurile uitarii, cautand Reintregirea.

Si stiind a lasat-o pe Eva sa coboare pe Geea ca Fiica si sa anime intoarcerea catre Gradina acestui Univers…. Pomul Binelui si Raului devenind Pomul Recunoasterii de Sine plin cu Daruri care lumineaza deja toate Versurile.

Si Eva a venit ca o perla stiind jocul cosmic dintre Sfera-Mama si Sfera-Tata, ajutand-o pe Geea o alta sora si fiica sa se intoarca Acasa.

Eva era in ochiul divin Sfera-Fiica si doar pentru oameni era femeia care gresise…. insa in gradinile Unimii nimeni nu greseste, nimeni nu pacatuieste, nimeni nu se indeparteaza.

Eva coborase in grai divin din Triunghiul Initial si ca ea Adam atinsese pamantul tot ca Fiu venind in taina reintregirii sa dezvaluie drumul spre Acasa.

Si se intalnise un Fiu si o Fiica nu spre ispita si nici spre coborare ci spre explorare si dezvelirea tuturor potentialitatilor in Valsul Sferelor cand Dumnezeu Cuvanta.

Eva stia de toti copacii din Gradina Universului la fel si Adam astel ca Impreuna au decis sa guste din Bine si din Rau ca poli ai devenirii pentru a recunoaste apoi Unimea si a se intoarce Acasa cu toti copiii acestei Planete, Alaturi in Triunghiul Initial activand Marea Sfera.

Intoarcerea era programata peste miliarde de ani ….insa cu toate acestea Eva si Adam in toate bucuriile, vesnicizarile, fuziunile dadeau mana cu Sfera-Mama si Sfera-Tata stiind ca Triunghiul este Perfect si asa a fost Dintotdeauna iar Noi-Impreuna-Una.

…………………….

Eva ca fiica a cunoscut toate etichetele care i-au intunecat Maretia, obraznica, nesupusa, neascultatoare pana cand Sfera-Mama a sfatui-o sa taca si sa lase Lumescul sa susoteasca …apoi va veni o vreme cand din nou Frumusetea ei va fi recunoscuta si Impreuna vor Cuvanta in Unime.

 Timpul a venit si astfel ….va invit la un atelier dedicat Femeii in Unime, Divinului Feminin si tuturor Entitatilor Luminatoare care ne ajuta sa ne intoarcem Acasa.

 Cand? 15 iulie

Ora?19 00

Unde? Sperantei 28, et 6

 Va astept cu drag,