Candva prima femeie a coborat din Sfera Initiala pastrand luminescentele si intregul ocean de culori, Intact. Ea putea sa vada inlauntrul Pamantului si sa vorbeasca cu Cerul folosind toate potentialitatile ei spre Maretia Noastra, spre Iubire, in Grai Divin atingand Totul.

Aceasta femeie valsa cu planetele, se spala pe fata cu apa vietii iubea toti copacii din gradinile Universului. Unimea aceasta pe care noi o regasim in vis, somn, meditatie si care raspandeste in Univers un parfum atat de minunat este mama Evei, divinul feminin dezvelit in ochiul cosmic.

Femeia aceasta, Sfera Cereasca cunostea noaptea ce urma sa vina peste Lumescul din Femeie si toata ratacirea din care urma sa tipam in valurile uitarii, cautand Reintregirea.

Si stiind a lasat-o pe Eva sa coboare pe Geea ca Fiica si sa anime intoarcerea catre Gradina acestui Univers…. Pomul Binelui si Raului devenind Pomul Recunoasterii de Sine plin cu Daruri care lumineaza deja in taina lui Acum, Versurile.

Si Eva a venit ca o perla stiind jocul cosmic dintre Sfera-Mama si Sfera-Tata, ajutand-o pe Geea o alta sora si fiica sa se intoarca Acasa.

Eva era in ochiul divin Sfera-Fiica si doar pentru oameni era femeia care gresise…. insa in gradinile Unimii nimeni nu greseste, nimeni nu pacatuieste, nimeni nu se indeparteaza.

Timpul a venit si astfel ….va invit la un atelier dedicat Femeii in Unime, Divinului Feminin si tuturor Entitatilor Luminatoare care ne ajuta sa ne intoarcem Acasa.

 Cand? 15 iulie

Ora?19 00

Unde? Sperantei 28, et 6, interfon 12 c

Inscrierile se fac pe: frecventaom@gmail.com

 Va astept cu drag,