1. Cununi de lumina in vers divin, La tine, Maica Domnului si Doamna a Sufletului vin, Salutand Iubirea Ta, Blandetea Ta, Intelepciunea Ta!!!!
  2. Identificati un centru, desenati un cerc, un triunghi echilateral in interiorul cercului si apoi o cruce care sa uneasca varful triunghiului de baza lui. Verificati sa nu existe doi centri ci doar unul. De aici din miez activati razele soarelui inteior. Dati-le drumul sa inunde intregul simbol fiind constienti/e ca fiecare descrie o valenta, o virtute, un atribut divin. Numiti-le in voi si incercati sa va faceti iertarile fata de toate aceste aspecte. Ex: Rog Sf Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele pe care le am de Acum si de Altadata fata de iubire, armonie, pace, frumusetea radianta, blandete, recunostiinta, bucurie, bunatate, compasiune, rabdare, smerenie, clar, empatie, Ma iert si ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea. Oftati, cascati, lacrimati. Contemplati acest simbol.

3. Desenati triunghiul iertarii. Asezati de jur imprejurul lui 3, 7, 8, 9, 12, 22 atribute ale divinului feminin sub forma de sfere. Faceti-va iertarile fata de ele apoi construiti rauriri divine , mantre ale unimii , invocatii. Ex: Sunt pace, iubire, compasiune, Sunt Tot Ceea Ce Sunt, Eu Sunt. Folositi urmatoarele cuvinte-poarta: recunosc, marturisesc, cinstesc, onorez, salut, eu sunt, constesc, marturisesc , ma predau, sunt Una
Identificati repetitiile nehranitoare din viata dvs. Care este tema care revine? Ex: Ma indragostesc doar de barbatii insurati, cu bani si putere. Ce triunghiuri limitative va conduc?Orgoliul-lacomia-nevoia de a controla un imperiu sau supararea pe viata-comparatia-nevoia de a fi pe scena?!… Ce triunghi-calauza ma poate sustine sa ies din aceste bucle emotionale?Pot trage din pachetelul de cartonase un triunghi pe care il pot aplica la nivel de gand, emotie, fapta. Ce competente emotionale s-au activat? Ex: increderea in Sine-empatia-iubirea sau intelepciunea-clarul-discernamantul.
4. Desenati un triunghi echilateral. Vizualizati-l ca fiind din lumina alba sau mov sau aurie. In miez asezati un dar al divinului feminin. Daruiti-i un chip de floare sau cununa sau bratara. Exemple de daruri ale divinului feminin: iubirea, bunatatea, caldura, suportivitatea, blandetea etc Cereti de la o treime feminina ( Maica-Maria Magdalena-Maria Egipteanca) sa va sustina sa deveniti blanda sau suportiva. Nu renuntati daca apar probe ale destinului. Activati observatorul interior. Inainte de culcare, seara rugati aceste daruri sa va conduca in Templul Duvinului Feminin.
5. Desenati un soare cu mai multe raze-relatii. Numiti-le. Ex: raza-relatiei cu mama, raza-relatiei cu sotul etc. Ce triunghiuri ale divinului feminin alegeti sa cultivati/ gradinariti in relatia cu sotul sau cu copiii sau cu mama sau cu soacra ? Ex: iubirea-armonia-pacea
6. Lucrand pe acelasi soare cu mai multe raze: la ce ati vrea sa renuntati( credinte limitative, suparari, neacceptari, patimi) pentru ca acele raze-relatii sa straluceasca? Ex: neacceptare, judecata etc
7. Desenati o cruce din sfere. Pe verticala asezati valentele divinului feminin. Pe orizontala reflectati asupra comportamentelor cascadate, cele care traduc atributele divine numite. Desenati raze intre atribut si comportament doar daca exista fapte care probeaza aceasta corespondenta. Ce sabotori interiori apar?

8. Contemplati valsul sferelor. Desenati mai multe sfere care descriu atribute ale divinului feminin pe o spirala. Vizualizati cum aceste sfere se intrepatrund, fuzioneaza, se contopesc, facand un vals de la Pamant catre Cer. Imbratisati ceea ce simtiti si multumiti.
9. Reflectati asupra relatiilor cu femeile din jurul vostru. Ce credinte va modeleaza valsul?

10. Ce nu va place la femeia care sunteti? Ce admirati? Scrieti 21 de afirmatii care sa inceapa astfel: Sunt recunoscatoare pentru…..sau Imbratisez sau Iubesc…..

11. Daruiti in fiecare zi din tot sufletul vostru( sub forma fizica sau nonfizica) trei binecuvantari, daruri, bucurii cu care onorati divinul feminin.Ex: Binecuvantez cu blandete, iubire, caldura acest loc

12. Cititi Acatistele si Paraclisele Maicii. Identificati darurile ei pentru noi. Asezati Braul Maicii sau un alt dar pe o raza a vietii voastre care sufera.
13. Pastrati recunostiinta fata de Tot si Toate, fata de provocare ca indrumator deghizat fata de dusmani ca potentatori sau reglatori karmici sau acceleratori, fata de soacra ca activator al acelor fatete ale divinului feminin. In fiecare zi dimineata sau seara vizualizati oamenii care nu va plac, descoperiti darurile lor in viata voastra si multumiti-le.
14. Cultivati preocupari, pasiuni, initieri ale divinului feminin. Preocupari: tesut, handmade, ornamente din flori.
15. Inaintea oricarei alegeri importante asezati povestea, situatia in centrul simbolului Unimii sau in centrul unui triunghi format din 3 sfinti sau 3 maestri inaltati sau 3 virtuti. Postiti trei zile si apoi faceti alegeri inaltatoare.
16. Multumiti Tatalui Interior, Mamei, Copilului Ceresc ori de cate ori puteti rugandu-i sa va ajute sa energizati aceste roluri potentatoare sau acele treimi( armonizator-dezvelitor-indrumator) care va sustin in procesul evolutiv. Daca v-ati stalagmizat, rigidizat in rolul de tata riguros cereti indrumare de la mama divina si de la copilul interior pentru a va dezveli acele fatete pe care le refuzati.
17. Cititi carti de lumina scrise de femei. Verificati daca in interiorul vostru exista vreo retinere fara de acest aspect. Anumite credinte limitative pe care le-am adus cu noi din ciclul divinului masculin inca ne mai modeleaza comportamentele.
18. Contemplati-va corpul imbracandu-l in lumina. Activati taina frumusetii radiante lasand razele ei sa va inunde. Multumiti pentru tot. Exista o stransa legatura intre trupul ales si destin. Nu veti gasi o Miss Univers care sa fie ghid spiritual. Corpul exprima alegerile noastre din alte vieti dar si acordul cu destinul ales. Sunt multe inscrisuri, cunoasteri in triunghiurile care descriu geometria corpului vostru. Lasand bucuriile vietii sa curga peste el veti simti cum incepe sa straluceasca. Omul frumos e format din figuri geometrice regulate.
19. Imbracati-va cu darurile divinului feminin: braul Maicii, camasa vindecatoare a Mariei Magdalena, cununa divinului feminin etc. Puteti face urmatorul exercitiu folosind vizualizarea: Dati un chip relatiei voastra cu voi( de pom sau floare sau fruct) si asezati Braul Maicii(de jur imprejurul ei) apoi in centru puneti camasa vindecatoare a Mariei Magdalena iar deasupra Cununa Divinului Feminin. Acestei relatii dati-i un chip( de floare, de pom, de fiica)
20. Patrundeti in vers divin cu ajutorul initierilor divinului feminin: Isis Seikim, Maria Magdalena, Tara Seikim etc
21. Care este triunghiul-calauza format din acele atribute ale divinului feminin pe care iti doresti sa le activezi in taina lui Acum?Ex Iubire-intelepciune-rabdare
22. Creati jocuri in cuplu care sa dezvaluie valsul sferelor si in care sa activati un triunghi format din atributele divinului feminin?
23. Vizualizati cu partenerul doua sfere care se suprapun partial si total. Tineti-va de maini. Cele doua sfere pot deveni cele doua verighete care isi exprima bucuria in triunghiul descris de Taina casatoriei-Taina Unimii-Taina Iubirii sau in triunghiul Blandetii-Intelepciunii-Iubirii
24.Atunci cand ceva din voi nu rodeste in cuplul vostru, intrebati-va. Ce atribute ale divinului feminin nu se exprima in relatia mea? Cum le pot da glas? Ce flori ale divinului feminin pot aduce pe masa relatiei mele? Faceti-va iertarile fata de urmatoarele sfere: armonie, iubire, pace, intelepciune, discernamant, blandete, bucurie, bunatate, intelepciune, recunostiinta, caldura, ascultare, receptivitate si apoi aduceti-le grairea in viata de zi cu zi. Va ajuta in activarea comportamentelor divinului feminin natura, initierile divinului feminin( initierea din camera Reginei, Green Tara Seikim, Isis Seikim, acordajele Mariei Magdalena, darurile Maicii, initierile SarRei) atelierele divinului feminin, cartile divinului feminin, plutirile in samadhi tank, LuViOm-ul, calatoriile in tari care activeaza frecventele divinului feminin, contemplatia, meditatia, reiki-ul, lucrarile de suflet, postul, conlucrarea cu ingerii aerului, pamantului, apei, focului, rugaciunea.
24. Ce parti din mine au atras provocarea X? Iesiti din patratul materiei si mergeti in triunghiul spiritului. Dati lumina evenimentului fara sa-i judecati pe ceilalti. Care este diamantul acestei situatii?
25. Nu amanati temele de viata care va sunt dezvelite prin toate provocarile/ situatiiile/ experientele din viata voastra. Asezati-va in bancuta zilei si fiti harnicuti ( harnicia vine de la har). Ce perluta se reveleaza in acest conflict? Ce-mi spune aceasta emotie? Ce am de invatat? Care este darul acestei situatii pentru mine? Cine sunt eu? Ce salturi de intelegere s-au activat?
25. Daca va cunoasteti radiantele, vorbiti, impartasiti, dezveliti-le cu smerenie-discretie-intelepciune. In ciclul divinului feminin, multe daruri se vor activa dand glas spiralei unimii pe care pasesc atat treimile masculine cat si treimile feminine.
26. Nu faceti schimbari pe orizontala vietii de tipul: hai sa schimbam barbatul sau hai sa intinam triunghiul sacru cu un adulter ci dati drumul spiralei intrebarilor, spiralei temelor, spiralei darurilor( gasiti mai multe pe www. frecventaom.ro) pentru a va ridica la un alt etaj de intelegere si a onora valsul in cuplu pana la varful triunghiului. Nu va opriti la baza sau pe fila 2 a relatiei. Muntele cuplului este frumos chiar daca norii il acopera uneori.
27. Frecventa recunostiintei. Multumesc Iubirii, Bucuriei, Blandetii, Suntem Unime si Impreuna-Una, Multumesc Caldurii-Frumusetii-Intelepciunii, Suntem Unime si Impreuna-Una, Multumesc Compasiunii-Rabdarii-Iertarii suntem Unime si Impreuna-Una
28. Cand va urcati in pat langa partenerul vostru spuneti in voi: Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu Iubire, Blandete cu Blandete, Intelepciune cu Intelepciune, Pamant cu Pamant, Om, Sfant, Cuplu in Unime, Dumnezeu-Una. Asezati intre voi si el un triunghi al divinului feminin cum este acesta ( iubire-blandete-intelepciune).
29. Sfanta Treime protectie sa ne fie, Iubirea sa creasca, Discernamantul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si Bucurie
30. Vizualizati simbolul unimii. Intrati in el, activati-l deasupra relatiei voastre cu voi, cu partenerul. Construiti exercitii pe marginea lui.Puteti face meditatii dand glas puterii lui in voi si in viata voastra. Acesta este chipul nostru in Unime. El este format din cruce, triunghi, sfera, spirala. Puteti spune foarte simplu: Sunt Una cu Crucea, Triunghiul, Sfera, Spirala sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Sunt Una cu Crucea, Sunt Tot ceea ce Sunt eu Sunt, Sunt cu Triunghiul Divin sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, Sunt Una cu Sfera, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, Sunt Una cu Spirala, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
31. Insotiti-va cu darurile divinului feminin ( ateliere de tesut, pictura, contemplatia, bucuria, blandetea, intelepciunea, rabdarea, caldura, empatia, dedicarea, tacerea, curgerea, intuitia, frumusetea, iubirea.
32. Activati triunghiuri formate din initieri, maiestrii, preotii. Vizualizati in centrul lor Sf Graal. Cu aceasta cupa a unimii deschideti Drumul. Ce se aseaza in ea?
33. Ce fatete ale divinului feminin nu ati activat? Daca sunteti prea barbata sau prea copila, uitati-va la situatiile care se repeta din viata voastra. Ce triunghi divin va ajuta in Trecere? Cum puteti da glas atributelor divinului feminin?
34. Refaceti sufletul seara de seara. Chemati in palme de lumina bucatele pierdute si rugati-o pe Maica sa le spele cu lumina. Aici si Acum sufletul meu este Acasa. Aici si Acum sufletul meu este Intregit.
35. Dati lumina la niv ch 4 ingerilor iubirii, ingerilor bucuriei, ingerilor intelepciunii, ingerilor frumusetii etc.
36.Identificati in teatrul de control al cuplului, rolurile limitative pe care le jucati.
37. Orice duel care apare in patratul materiei nu poate fi rezolvat aici. Urcati pe acoperis in Triunghiul Spiritului. Cultivati postul spovedania, impartasania sau contemplatia, meditatia, recunoastiinta. Cand cupa s-a umplut cu lumina coborati din nou in patratul materiei dezlegand nodul emotional.
38.Activati darurile Maicii: Braul, Crinii de lumina, Valul, Fantana limpezitoare, Lacrimile etc
39. Predati Treimilor cuvantatoare, problemele voastre. Cereti indrumare.
40. Patrundeti cu sufletul in lumile subtile in timpul somnului. Calatoriti in Templul Divinului Feminin.
41. Acceptati ceea ce Este asa cum Este. Modelati cu lumina, prezentul fara pretentii, asteptari, conditionari.
42. Ridicati-va si activati cheile sufletului( avand o relatia frumoasa cu sfera mama) pentru a deschide sprintar comorile materiei.
43. Onorati divinul feminin din tot si toate( din relatia cu colega, mama, soacra) etc. Asa va ridicati la Sfera-Mama.
44. Bucurati-va pentru Toate asa cum Vin.
45. Daruiti ceea ce va doriti. Ex daruiti iubire-intelepciune-bucurie fara sa va asteptati sa le primiti inapoi.
46. Ce roluri pitice ati jucat in toate relatiile din viata voastra? Dominatoarea, victima, calaul, distanta impietrita, Fifi Suparacioasa, nelinistita, nemultumita, d-na judecatoare? Asezati-le la baza unui triunghi. Identificati ca varf de triunghi, scopul vostru ex: indumnezeirea, iluminarea, mantuirea, valsul sferelor, regasirea, intregirea, bucuria unimii. Cautati un triunghi de virtuti pe care sa-l cultivati in aceasta etapa in asa fel incat sa dezactivati rolurile limitative care nu va ajuta sa va dezveliti darurile si sa va bucurati de ele. Daca nu ati gasit aceste roluri cautati sabotorii interiori ( ex: ultrarationalizarea, nelinistea, supararea pe Tot si Toate, nemultumirea, rigiditatea etc
47. Desenati un triunghi. In centrul lui sub varf notati numele situatiei sa spunem conflict pe tema calatoriilor, intr-un alt colt notati numele persoanelor, ex: Alina si Ioan iar in celelalt colt, cererea, ex: sa plecam in Egipt Impreuna. Puneti pe triunghi simboluri din Isis Seikim sau din Reiki Usui sau din Karuna. Daca nu stiti ce simboluri intrebati Centrul care sunt simbolurile potrivite. Dati putere Triunghiului. Lucrati in triunghi, 3, 5, 7, 9, 21 de zile. Dupa ce ati pus simbolurile adaugati: Daca este spre Binele Nostru cel Mai Inalt.
48. Invocatie: Soare christic primeste-ma, imbratiseaza-ma, iubeste-ma/ Eu la Triunghiul celest vin/ Cu toate fortele treimice ma inchin/ Coboara in mine/ Sunt Una cu tine
49. Coloana de lumina protectoare: Invoc lumina ta, iubirea ta, Intelepciunea ta, Blandetea ta, Abundenta ta, Caldura Ta, Coloana sa fie/ Cu ochi ceresti din albastrul pur ne privesti/ Dezlegandu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne/ In gand te chemam, Cu iubire imbracam, Mantia