Eram insarcinata cu Sarra cand am simtit aceasta activarea a christului feminin in mine, o deschidere de Ceruri ce avea sa-mi dezvaluie o hora a initierilor divinului feminin: Sf Graal, Raza a opta, Preotia Florilor etc Asa am pasit in Sfera Initiala intr-o stare extinsa de constienta …..ridicand valurile de pe chipul lui Isis. Acolo am simtit triada formata din Taina Unimii-Taina casatoriei-Taina Prieteniei, intalnirea cosmica cu christul masculin si christul feminin, valsul sferelor in cuplul divin, Extazul Cosmic. Nu credeam ca exista. Unimea sau Varful de Triunghi apartine Cerurilor Bucuriei, insasi Imparatiei, ea incepand de la Cerul 8 tesand cu ajutorul triunghiurilor divine un fel de covor celest care sustine cuplul in opera de intregire, unind Cerul cu Pamantul, dezvelind zborul, valsul lor, aripile de lumina. Firele unimii se tes in aceste treimi cuvantatoare, in triunghiurile de virtuti si de initieri ce ne reamintesc Drumul catre Acasa. 

Taina Unimii in Cuplu ne-a fost dezvelita si in gradina Edenului cand Adam si Eva traiau intr-un ocean de sentimente inaltatoare, dezvelind vocea Unimii in tot si toate. Si Eva era chipul mamei divine, tesut din iubire, pace, radianta din toate atributele ei.  Dorind sa exploreze scoala vietii pe Geea, treimile care graiau prin ea au capatat si chip lumesc adica triunghiurile cu varful in sus s-au prins de mana cu cele cu varful in jos. Si asa a aparut coborarea, Cerul sarutandu-se cu Pamantul , toate anotimpurile interioare dezvelindu-se la fel toate formele de relief… prin ele…activandu-se si intoarcerea Acasa. Si cand am ajuns din nou la cerul 8, treime masculina unita cu treimea feminina, Bucuria, Unimea, Versul Divin nu ne mai parasesc. 

Explorandu-l pe Unul la nivelul pamantului, cautand varful triunghiului in tot si toate aceasta este taina Unimii, sa te unesti cu Unul-Una prin orice experienta, orice provocare. Adica? gasind, rostul, talcul, intelepciunea, diamantul experientei, binecuvantarea ei deghizata chiar daca e greu, e multa suferinta, e coplesitor.

In cuplu la nivelul fiecarui centru se creeaza un varf de triunghi, adica un varf de munte pe care ei il pot atinge facand salturi de intelegere. Si pe fiecare centru la nivelul cuplului apare acest varf si taina a Unimii activandu-se triunghiul si revelandu-se astfel cununi, daruri, intelegeri. Care ar fi varful triunghiului la nivelul chakrei 4 presunand ca unul este impietrit si unul fierbinte? Iubirea in Unime, Iubirea necondionata, Iubirea radianta. 

Nu se creeaza aceleasi triunghiuri la toate cuplurile mai ales cand ei traverseaza un arest sexual, al comunicarii, financiar.  Chiar si triunghiurile sunt de diferite culori pe fiecare centru, alte nuante iar varfurile sunt mai inalte sau mai mici. Atunci cand cei 7 centrii sunt in Unime, aliniati la Voia Domnului, cuplul intra in valsul sferelor traducand instant Voia Cerului, Bucuriile Lui, Faptele placute lui Dumnezeu.

Un cuplu in unime comunica telepat, uneste Cerul si Pamantul fara intarzieri la aterizare, isi onoreaza misiunea pentru care au venit, au vise in Unime, cu centri transpersonali activati pot comunica cu alte familii de lumina si alte civilizatii, au daruri ale Unimii, sunt pe Cale, au o poveste proprie si o radianta unica. 

Ce inseamna Christul feminin? Este regasirea Sferei Mama in tine dar si unirea cu Constiinta treimica. 

Cand s-a activat acest Christ feminin in noi? Incepand cu anul 2000 cand vocea Sferei Mama s-a auzit in interiorul nostru. 

Cum s-a facut ea auzita? Prin cea de-a doua venire care este o energie de vibratie foarte inalta ce a coborat in Graalurile pregatite dezvelind Christul feminin si Christul Masculin precum si Cupa Unimii. 

Cum atingem aceasta frecventa a Christului feminin? Cu ajutorul tuturor triunghiurilor divinului feminin cu care putem face valsul prin meditatii, contemplatii, rugaciuni. 

Cum putem incepe? Cu triunghiul iertari eliberand subpersonalitatile feminine care ne subjuga, chipurile plangacioase sau tipatoare. 

Care sunt darurile acestei activari in noi? Bucuria radianta, intelepciunea, fuziunea intima extatica, comuniunea, detasarea, rabdarea, iubirea unimica

Dar salturile de intelegere?Fiecare are propriul varf de munte pe care il poate atinge cu darurile christului feminin. 

Care este rostul provocarilor in viata noastra? Ele vin de la sfera mama, sfera tata, sfera copil dar si de la sferele virtuti avand ca obiectiv curatarea, reasezarea, inaltarea. 

Ce ne dezvaluie in Acum, Christul Feminin? 

Ca Omul treimic, adultul echilibrat este o fiinta ce s-a unit cu Christul Masculin si Christul Feminin. 

Cum putem raspunde acestor vremuri activand frecventa christului feminin?

Meditand, contempland, vorbind cu natura, rugandu-ne cu lacrimi, scriind conectiv, dand glas triunghiurilor divinului feminin, pictand cu ochii divini, inaltand locul.

Invoc christul feminin 

Iubirea, bucuria, Intelepciunea

Mamei divine. 

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine!!!

Va invit pe 8 martie, ora 18 30 sa salutam Divinul feminin din noi. Atelierul va include mai multe teme: darurile divinului feminin, initieri, lucrari de lumina, Sf Graal, meditatii, dezveliri