Planeta Geea, Gaia sau Terra, taramul sufletelor patrunzatoare care se calesc in focul experientelor este o planeta cu o varsta relativ mica 4, 6 miliarde, o copilita  as putea spune care se ridica sprintar pe piciorusele ei dragute pentru a accesa cerurile unimii( 8-10) si a primi de acolo daruri treimice, graiuri divine, binecuvantari, copiii minunati, intelegeri care vin sa sustina trecerile mici si mari in opera de reintregire, vals al sferelor, inaltare.

Micul paradis isi recapata chipul sprintar si radiant prin fiecare alegere inaltatoare pe care noi o facem in Impreuna-Una, cu fiecare dar pe care il dezvelim si il impartasim.

Planeta are multe etaje, straturi,manutele ei intanzindu-se pe o spirala ascendenta pana la cerul 10 , pe o spirala descendenta pana la -7, 4.

Vizualizati ca spirala ascendenta este imbracata intr-un con varful lui fiind format din marea sfera centrala in care sunt alte trei sfere( sfera tata, sfera mama, sfera copil), constiinta trinitara, constiinta ascensionata Trei in Una, Sfanta Trinitate, Divinul Trinitar. Aceasta prezenta radianta se simte foarte puternic in conul Unimii. Respectand legiile Unimii, oricine poate simti puterea Divinului Trinitar, de dincolo de orice provocare sau experienta.

Toate religiile merg pana la cerul 5 prin cutuma, habotnicie, vina, frica de Dumnezeu. De aici in sus( cer 5-7, 9) ne insotesc maestrii Trecerilor iar de la cerul 8  in sus, Maestrii Unimii. Indumnezeindu-va pasii veti simti intregirea, valsul sferelor, fuziunile cu sferele-virtuti, unimea, inaltarea.

Pe aceasta planeta experimentam multe intrupari pana devenim fii si fiice de Dumnezeu, intoarcerea Acasa fiind foarte puternica incepand cu cerul 5. La coborare indiferent de cerul din care venim exista un contract spiritual sau mai multe care ne insotesc in procesul evolutiv, agreementuri care ne dezvaluie misiunea, darurile, familia de lumina, calea, unicitatea, puterea in Unime etc

Gaia a fost considerata in acest univers( pana nu demult) ca fiind o scoala de corectie, chipul ei multidimensional dezvelindu-se foarte puternic dupa anul 2000.

In triunghiul cu varful in sus se dezvaluie copacul unimii si darurile Unimii pentru noi toti. Aici este Paradisul dupa care tanjim, intoarcerea Acasa, Cerurile Unimii. In triunghiul cu varful in jos experimentam coborarea in materie chiar caderea in materie si chipurile radiante ale Terrei se estompeaza mai ales pentru cei care vin din Ceruri inalte si dau cu fundul de Pamant( dupa cum se spune amuzant in popor).

Putem sa coboram 2 ceruri insa in aceasta viata putem urca mai mult de 2 ceruri asa ca haideti sa invatam cu bucurie, sa ne cultivam constient darurile, sa multumim pentru tot si toate, sa ne limpezim sufletul pentru a patrunde in lumile subtile, sa vorbim cu Centrul, sa dam glas trinitatii interioare, sa accesam Cerurile Unimii.

Cand coboram in trup ni se pun multe valuri insa cu o viteza de indumnezeire mare putem sa urcam in acest con al unimii de la nivelul la care suntem arhitecturi rigide tributare efemerului, atasate de functii, bani, putere, la a fi semiconductori, deschisi spre alte forme de invatare, cautatori de Sens, traducatori ai lumilor subtile care internalizeaza din aproape in aproape apoi canale( traitori, deschizatori de porti, luminatori) pana la a fi ghizi si structuri treimice radiante de tipul acesta: lider conectiv-maestru-deschizator de porti, sfant-geniu-indrumator, lider-channel-luminator , stalp de lumina-activator in Unime-aparator, modelator in retea-scrip interplanetar-ghid etc.

E important sa va cautati Calea, Puterea, Radianta iubind si imbratisand tot ceea ce vine asa cum vine. Nu ramaneti blocati in intrebarea De ce mie? De ce eu?

Accesati prin trialog, regresie, initiere, flow, contractul de suflet pe care l-ati facut si veti descoperi ca voi ati stipulat acele experiente care acum va umplu de durere, povesti care se pot transforma in aur spiritual in masura in care va deschideti divinului din provocare.

Retineti ca primim doar ceea ce meritam si la timpul potrivit, totul avand un triplu dar pentru noi daca stim si vrem sa convertim neiubirea-neacceptarea-orgoliul in iubire-acceptare-smerenie sau neiertarea-nelinistea-neimpacarea in iertare-liniste-impacare sau tristetea-raceala-impietrirea in bucurie-caldura-deschidere.

In spatele oricarei experiente se afla un triunghi al limitelor noastre pe care l-am cultivat intr-o viata sau mai multe si care poate fi transformat in aur ceresc prin constientizare, acceptare, integrare.

Triunghiul, chip trinitar in actiune functioneaza ca un lift interdimensional care ne plimba de la etajele cele mai joase din iadurile interioare unde multe limite (credinte limitative, atasamente, vicii, dependente, suparari) tipa pana la etajele cele mai inalte conducandu-ne in chip unimic acasa.

Sigur putem alege sa cadem in materie cu suparari pe Geea-Dumnezeu-Oameni insa putem si sa ne deschidem catre iubirea pentru Geea-Dumnezeu-Oameni onorand acest triunghi in centrul caruia se vor contura multe daruri pentru viata noastra.

Si cu fiecare gand minunat, sentiment inaltator, fapta frumoasa triunghiul cu varful in sus devine mai puternic conducandu-ne in Cerurile Unimii si pictand in acelasi timp chipul radiant al Geei.

Si Gaia are corpuri subtile, frumoase, radiante care se dezvaluie cu fiecare trecere a noastra tradusa in rodire. Cand accesam darurile noastre, paradisul interior se dezvaluie, cand dam glas viciilor sau meschinariilor, straturile de jos, tipa.

Ca sa limpezim chipul Geei si sa-l luminam cat mai mult va invit in jurul copacului christic. Asezati in el un triunghi luminator pe care vreti sa-l activati in 2018, sa-i dati glas prin ganduri-sentimente inaltatoare-fapte. Cereti indrumare de la ghizii vostri  in tot ceea ce ganditi-spuneti-faceti rugand-o pe Geea sa-si dezvaluie chipul in acest triunghi. Veti sti cand iubirea-bucuria-intelepciunea voastra i-a adus in jurul gatului, un colier cu straluciri.

Deasemenea cand va rugati sau meditati aduceti-o in gandurile voastre si pe Geea precum si si Tara in care traiti. Asezati in triunghiul in care va faceti calatoria sufletului….recunostiinta, iubire, bucurie, caldura, blandete, drag de viata, tot ceea ce simtiti.

Cum va raspunde Noul Pamant, Geea radianta? Ce daruri se desfac in voi?