Sunt trei cuvinte cu talc care iti reamintesc Triunghiul cel din care am venit cu totii format din trei sfere…Mama, Tata, Copil.

Conectarea la Centru si mai ales insotirea cu versul divin te invita in acel vals al discipolului care se traduce in disciplina urmand cercul cu intelegeri, discul care se creeaza din aproape in aproape cu fiecare efort in jurul triunghiului, activand Sfera care Esti.

Disiplina este proprie si in linia chemarilor pe care discipolul le are ascultand Cerurile.

Nu va persecutati cu etichete daca nu reusiti sa pictati seara de seara sau sa scrieti noapte pe saptamana sau sa crosetati la fiecare trei seri.

E important sa gasiti un ritm propriu, al vostru in care sa simtiti bucuria actului de creatie nu corvoada, apasare, stres.

Disciplina este valsul in care intra disipolul pentru a onora Cerul, un vals care trebuie hranit cu toate triunghiurile trezitoare.

Exista o disciplina riguroasa, terna, morocanoasa dar exista si aceea pasire frumoasa, calduroasa, plina de talc care va sustine in actul de creatie.

Scriind conectiv sunt obisnuita sa ma scol noptile la 1 11 la 2 22 la 3 33 lasand valsul sa se faca de la Sine.

Ceea ce m-a fascinat la ritmururile mele nocturne este frumoasa incarcarea energetica care se face continuu in timp ce scriu in asa fel incat pot sa insailez a doua zi proiecte organizationale, termene limita, povesti cu multe noduri fara ca oboseala sa apara, clarul fiind puternic ca un soare trezit, insotindu-te peste tot ca un dar al noptii dar si o calauzire suplimentara.

Darurile care vin din centrul triunghiul divin isi construiesc singure disciplina adica acel vals cu pasii lui care descriu cercul de luminite din care se despride insasi Drumul.

Daca va cheama dansul sau scrisul sau desenul incercati sa dati drumul darului in momentele voastre de liniste, urmarind repetivitatea si cultivand-o.

Nu va lasati furati de tentatii, scuze, neincredere.

Pasiti in spatiul sacru al darului alaturi de ghizi si creeati Imprena acel vals, imbinand pamantul cu cerul in Sfant Numele Tau.