Mergeam pe un drum care a inceput prafuit apoi s-a conturat ca fiind plin de culoare, nuantele schimbandu-se chiar sub micuta mea pasire. Ma vedeam de la spate sarutand urma, aceea urma, lacrimand, imbratisand, lasand versul divin sa atingaTotul.
M-am apropiat de o casuta mica sapata in munte si am intrat stiind ca ceva avea sa vina. Muntele s-a aplecat un pic ca spre primire apoi si-a abandonat forma materiala ramanand doar piramida tetraedrica alb-bleo, sustinatorul nostru.
Am intrat si viul peretilor pe care se miscau vietile m-a atins cu aceasta clipa ca un cerc de lumina avand la Centru, Potirul.
Din el se varsa rodirea acestor vremi.
In camera se aflau masa si cununile.
A pasit inspre noi, parca toata lumea unita in trei fiinte si a pus cupa deasupra noastra. Sunteti primite, Acasa.
Sunteti.
Un curent minunat ne-a invadat, cerurile interioare clatindu-se, piramida devenind o sfera in care trei sfere fuzionau, simplu si drag, stiut si etern in glasul tuturor timpurilor.
Potirul suntem Toti. In vers divin aceasta e intoarcerea Acasa.
Apoi masa s-a umplut de daruri vii din care ieseau raze. Fiice, fiti binecuvantate. Impreuna suntem Una!
…………………………………………..
Va invit pe 22 martie la un atelier de suflet care include: initieri, verbul trecerii, anul acesta si valsul sferelor, geometrie sacra, daruri, cuplurile unimii si alte deschideri de Sens
Unde?Bdul Regiei nr 6B, et 3, Marketizator, Grozavesti
Cat? un trei intors acasa in marea sfera( 30 lei)
Ora? 18 30, inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com

In viul sufletului sa aveti cel putin o intrebare( scrisa pe o bucatica dragalasa de hartie), un triunghi format din trei sfere numite si  un nume la fel, scris.
Va imbratisez cu drag! La cati mai multi ghiocei, panselute si zambile interioare!