Desi initierile divinului feminin le-am primit prin maestrii sau nemijlocit aici in Ramania abia cand am lucrat cu triunghiurile formate din tari, in centrul lor, in sarutul cunoasterii divine cu locurile, am simtit buchetul de frumuseti al Tarei.

Primele bucurii ale verdelui le-am perceput dupa Nepal in baia de comunicari si initieri cu wajiniii, inteleptii locului. Intoarsa aici avem sentimentul ca totul graieste, o salata, un ulei, o frunza, o floare, o tinctura, un mar. Si erau multe entitati frumoase in verdele parcurilor care ne salutau pe toti daca ne straduiam un pic sa trecem de constiinta formei si a continutului sa ne mutam in constiinta esentei. Si ele…..sunt inca prezente in ochiul verde, plin de recunostiinta cu care salutam natura.

Tara, Geea, Gaia, Terra este o fiica minunata in trena careia clipocim cu totii. Aceasta gazda iubitoare prin noi, canalele, vorbeste cu Sfera Mama. Asa cum face un copil cu mama, cu parintii lui.

Cand iesiti din bloc sau din casuta voastra multumiti parintilor ceresti cu toata caldura apoi planetei care va sustine in materializari activand Crucea care Sunteti.

Pasind incercati sa observati florile care va saluta, copacii care va vorbesc, soarele care va mangaie. Atunci cand sunteti in conflict sau v-ati impietrit si dati voie florilor sa va atinga veti simti cu chakra 4 se deschide in petalele interioare aterizand ingerii bucuriei, ingerii frumusetii, ingerii caldurii si alte entitati calduroase, radioase, iubitoare ce sustin trena divinului feminin.

Dimineata daruiti din florile iubirii celor care sunt pe langa voi, bunici, parinti, copii, sot dar si parintilor ceresti, peste zi intrati in comunicare unimica cu florile din gradina sau din cabinet iar seara oferiti florile recunostiintei intregii zile, saptamanii, anului, parintilor ceresti si celor lumesti, planetei.

Florile poarta chipurile divinului feminin ele traducand pentru noi corespondenta pe care o avem la nivel de suflet cu sfera Mama si cu Geea.

Florile stiu cand sunt oferite cu dispret si se usuca, stiu cand sunt udate de o fiinta ce se uraste ca femeie sau de un barbat cu suparari pe divinul feminin si se uratesc, stiu cand nu le iubim pentru ca nu ne iubim si plang. Florile isi cauta locul, stapanii si compatibilitatile cu celelalte surate. Incercati sa le ascultati si veti crea triunghiuri de flori, cercuri de flori, geometrii din flori.

Am curatat de multe ori conace, case, castele lipsite de flori, impietrite in maro, mancate de griuri sau rontaite de negru si de fiecare data le spuneam proprietarilor: lipsesc spiralele divinului feminin, florile ceresti, energia mamei si a fiicei.

Si noi suntem forte treimice in actiune, mame, tati, copiii. Din acest triunghi tasnesc marile daruri ce se numesc relatii inaltatoare, proiecte de suflet, ateliere conective, centre holiste, intelegeri, rauriri divine, salturi.

Cum arata pentru ochiul dezvelit o casa in care nu se asculta muzica, flori nu exista, culori ca roz, mov, galben, portocaliu lipsesc cu desavarsire?!

Pentru ca primavara ne cheama intrebati-va ce flori va cheama, ce flori va vorbesc?

Ce alte flori-virtuti ati vrea sa asezati in relatia voastra cu mama sau tatal sau cu copiii?

Ce bucurii simtiti sa daruiti?

Cum se dezvaluie florile iubirii in viata voastra? Dar florile recunostiintei?

Ce triunghiuri de flori va cheama?

…..

Trena lui Isis, a Maicii, a Mariei Magdalena, a reginei Maria e plina de flori, graimi divine care ne deschid si ne lumineaza sufletele.

Ce fapte-flori simtiti sa aduceti in trena vietii voastre?

Imi amintesc ca dupa initierea numita Isis Seikim, cupa interioara s-a deschis foarte mult, raurirea divina tradusa prin scrieri si ateliere fiind mult mai puternica. Si cu fiecare preotie, maiestrie, deschidere a divinului feminin Graalul a fost mai radiant, mai frumos, mai puternic, ambrozia cereasca transformand intreaga mea viata intr-o gradina a bucuriilor, recunostiintei, frumusetilor ceresti si lumesti.

…….

Va invit pe 7 martie la un atelier dedicat divinului feminin, florilor interioare, darurilor unimii. Despre el gasiti mai mult pe www.frecventaom.ro

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie